KIEKOSSA KAIKKIEN JOUKKUIDEN TASOT OVAT NYT SELVILLÄ.
Perjantai, 02 Helmikuu 2018 09:29

jkiekko star expert mv

Tämä viikko toi ratkaisut joukkueiden lopullisiin sarjatasoihin, eikä maanantaille jää enää varsinaista panosta. Liigassa tulevat pelaamaan JOT, MT Hockey, SuomU ja Shooting Stars. I-Divariin jäivät Hearts, PoNu, Hämminki  ja Sahara. II-Divariin selvisivät TOP 10, Golf HT, Karla ja Star Expert. III-Divariin valahtivat Wilmert, Mipro, Cafe Keidas ja Rattopojat.

Viimeisen vaiheen otteluohjelmat tulevat nettiin tämän viikon aikana.

HC Hämminki - Hearts 3-5

Vääntö jossa haettiin asetelmia I-Divarin taistoihin. Hearts oli läpi ottelun kuskin paikalla, ja sitä asia avittivat Hämmingin jäähyt, joiden aikana Hearts pääsikin nakuttelemaan YV maaleja oikein urakalla. neljä YV:tä toi klme maalia, ja vielä kun tasa viisikoin tuli pari onnistumista Hämmingin ei yhtään vastaan oli taulussa jo 0-5. Hämminki heräsi peliin mukaan viimiesellä kympillä, ja se saikin aikaan vielä pinen kirin poikasen, mutta kellosta vain loppui aika kesken ja pinnat matkasivat Heartsille lukemin 3-5.

Ottelun hahmo oli Mikael Hallbäck tehoin 2+2

Sahara - SuomU 3-9

Liigan ja Divarin kohtaamisessa ei jäänyt epäselvää kumpi pelaa kummassa. Sahara onistui Räpiköimään mukana ekan kympin, mutta sitten todellisuus iski vasten naamaa ja SuomU alkoi tehdä tulosta. Kapealla ringillä mukana ollut SuomU pelasi järkevästi, ja hyökkäsi tehokkaasti. Tuloksena oli lopulta iso nippu maaleja. Lopulta taulula lukemat 3-9 ja ei siitä sen kummempia.

Kovimmat tehot paukutti Topi Taskinen 4+2

Jukurit OT - MT Hockey 5-4

Yläsarjan viimeinen kamppailu tarjosi todellista taitolätkää. Kummallakaan joukkueella ei liikaa jätkiä ollut ja se näkyi hieman ottelun temmossa. MT hallitsi ensimmäistä erää ja oma pää piti. Sen seurauksena lukemat tauolla olivat MT:lle 4-1. Toiseen erään MT jatkoi painostustaan, mutta tulosta ei enään tullut, ja JOT taas vastaavasti alkoikin laittaaa kiekko reppuun. Kiri kantoi lopulta aina voittoon asti, kun Kai Simola viimeisteli 5-4 johtomaalin vajaa 2 minuuttia ennen pelin loppua. Näin JOT jatkaa edelleen tappioitta, ja se lähteekin hakemaan Liigan mestaruutta suurimpana suosikkina.

Karla - Rattopojat   5-0

Rattopoikien pelaamiseen on iskenyt pieni suvantovaihe, ja se näkyy nyt tylysti tulostaululla. Junnut ovat tehneet viimieseen kolmeen peliin YHDEN maalin, jo se näkyy armotta. Myös Karlaa vastaan tehottomuus maksoi. Karla vei ja Rattopojat vikisi. Homma oli selvä ensimmäisen kuuden minuutin jälkeen kun Karla johti 2-0. Tämä tulos varmisti Karlalle paikan II-Divarissa ja nyt se pääsee sinne hyvä onnistuminen alla tavoitelemaan pyttyä.

Golf HT - Wilmert   4-1

tässä pelissä oli panosta yllin kyllin. Wilmertin piti voittaa päästäkseen II-Divariin. Homma vaikeutui jo heti ottelun alkumetreillä, kun Golf  onnistui kahdesti maalinteossa. Tuosta ei Wilmertin selkä enään suoristunut, vaikka yritystä olikin. Päivän vire ei ollut aivan se paras mahdollinen, eikä puolivillainen tekeminen riitä Golfia vastaan. Kiriä ei Wilmert missään vaiheessa saanut aikaan ja se oli sitten sitä myöten siinä. Lukemat kertoivat hyvin koko pelin kuvan.

Star Expert - Cafe Keidas   4-3

Jännittävä ja vaiherikas ottelu. Keidas pisti Starin todella tiukalle taistelussa II-Divari paikasta, ja ei olisi olllut vääryys jos Keitaalle olisi pelistä pistekkin irronnut. Keidas oli ensimmäisessä erässä hallitsevampi osapuoli ja se johtikin tauolla 2-1 . Keitaan toisen maalin iski Niko Mustakallio komealla vanhan aikaisella. Toisen erän kärkeen Star piristyi ja se iskikin kolmeen minuuttiin kolme maalia. Keidas sai sen jälkeen taas otteen pelistä, mutta se ei tuottanut kuin yhden kavennuksen. Star siis voitti ja matkaa II-Divariin.