TALVIFUDIKSESSA TÄRKEÄ KIERROS
Maanantai, 12 Helmikuu 2018 09:51

talvifudis

Talvifudiksessa pelattiin kärkikierros, kun sarjan kolmen kärki otti mittaa toisistaan. Hazard jatkaa tämänkin kierroksen jälkeen tappiotonta kauttaan ja kasvatti eronsa Wilmertiin jo kahdeksaan pisteeseen. Molemmilla joukkueilla vielä kuusi peliä jäljellä, joten paljon voi vielä tapahtua, mutta Wilmert tarvitsee jo muidenkin apua jos meinaa pytyn vielä itselleen kaapia. Canarian Pallon miehistövaje jatkui eikä joukkue pysynyt muiden perässä tänään. Canaria onkin nyt vaarassa menettää kolmannen sijansa kun  Gucci FC on vain kaksi pistettä jäljessä kaksi peliä vähemmän pelanneena.

Tulokset

11.02.2018 19:30 h FC Hazard  -  Canarian Pallo 12 - 0 Raportti
11.02.2018 20:15 h Wilmert  -  FC Hazard 0 - 2 Raportti
11.02.2018 21:00 h Canarian Pallo  -  Wilmert 1 - 4 Raportti

Raportti

FC Hazard - Canarian Pallo 12-0

Ottelun alku hieman myöhästyi Canarian Pallon ollessa edustamassa jääpallo kentillä, tämän lisäksi joukkue kärsi miesvajeesta ja joutui lähtemään Hazardia vastaan miehen vajaalla. Ei ollut liikaa pelaajia Hazardillakaan ja liigakärkikin joutui tulemaan toimeen ilman vaihtopelaajia. Itse pelistä ei paljoa kerrottavaa, Canariaa häiritsi miesvaje ja jo jääpallossa hapotetut pohkeet, eikä oikein minkäänlaista peliä saatu aikaiseksi. Peli meni hyvin pitkälle Hazardin maalinteko harjoitukseksi. Sai pari paikkaa Canariakin aikaiseksi mutta Riku Lehtimäki sai nämä yritykset torjuttua, joten ei nollapeli ihan ilmaiseksi tullut.

Wilmert - FC Hazard 0-2

Sarjan kärkikamppailu, FC Hazard oli ennen tätä kierrosta karannut viiden pisteen karkumatkalle sarjataulukossa, joten Wilmertille oli hyvin tärkeä saada napattua pisteet tästä "kuuden pojon" pelistä. Wlmert oli mukana kierroksen suurimmalla rosterilla kun joukkueella oli peräti kaksi vaihtomiestä. Ottelu eteni Hazardin hallinnassa, vaikka omat paikkansa oli Wilmertilläkin. Ensimmäistä maalia saatiin odotella toiselle puoliajalle kunnes Henri Viljakainen onnistui siirtämään Hazardin johtoon. Ottelu eteni loppuunasti kutakuinkin samoilla askelmerkeillä Hazard hallitsi ja Wilmert silloin tällöin pääsi iskemään vaarallisesti. Maalinteossa ei Wilmert kuitenkaan onnistunut, sitä vastoin Viljakainen onnistui viimeistelemään Hazardille 0-2 lukemat ja tärkeät pisteet valkoisille.

Canarian Pallo - Wilmert 1-4

Canarian Pallo sai värvättyä lainaveskarin illan viimeiseen taistoon, joten joukkue pääsi haastamaan Wilmertin täydellä kentällisellä. Wilmert otti matsissa odotetusti ajurin paikan, mutta nyt Canaria oli saanut vähän ladattua pattereitaan ja pisti ihan kunnon taistelun pystyyn. Ensimmäinen puoliaika päättyi maalittomana, monista paikoista huolimatta. Ottelun edetessä rupesi Canarian Pallo selvästi hyytymään, kyllähän pari jääpallo peliä ja yksi fudis-ottelu aikaisemmin vaatii veronsa, varsinkin kun vaihtopelaajia ei juurikaan näkynyt. Reilun parikymmenen minuutin jälkeen Wilmert sitten pääsi menemäään menojaan ja ottelussa alkoi vähän semmoinen hurlumhei vaihde, jonka aikana Wilmert onnistui neljästi maalinteossa ja Canaria kertaalleen.