SUNNUNTAINA TALVIFUDIS KIERROS
Maanantai, 19 Helmikuu 2018 10:36

talvijalkapallo

Viikonlopun fudiskierroksella kohtasivat toisensa Team X, Gucci FC sekä Lakeside Hoppers. Hopperssilla ja Äxällä oli hieman hankaluuksia saada kierroksella pelaajia mukaan, mikä näkyi ikävästi Team Xn pelissä. Gucci FC taasen illan tuloksilla nousi sarjataulukossa kolmanneksi ohi Canarian Pallon.

Tulokset

18.02.2018 19:30 h Team X  -  Gucci FC 2 - 6 Raportti
18.02.2018 20:15 h Lakeside Hoppers  -  Team X 5 - 0 Raportti
18.02.2018 21:00 h Gucci FC  -  Lakeside Hoppers 1 - 1 Raportti

Team X - Gucci FC 2-6

Äxällä meinasi olla vähän vaikeuksia saada sunnuntaiksi rosteria kasaan, mutta onneksi takataskusta löytyi pari ihan uuttakin vahvistusta, lopultahan joukkueella oli ihan vaihtomieskin. Gucci tuttuun tapaan oli liikkeellä lähes täydellä rosterillaan. Ottelun alkupuoli eteni vallan tasaisissa merkeissä. Guccin Joel Leppänen oli ensimmäinen joka onnistui maalin teossa 12 minuutin kohdalla. Äxän Markus Purovirta onnistui tasoituksessa ensimmäisen puoliajan lopulla. Toisella puoliajalla Äxän vauhti kuitenkin hyytyi ja Gucci pääsi paukutelemaan taululle suuret lukemat.

Lakeside Hoppers - Team X 5-0

X joutui heti perään toiseen otteluunsa hieman painavilla jaloilla. Tosin myös Hopperssilla oli hieman kokoonpano vaikeuksia, eikä joukkueella ollut vaihtomiehiä ollenkaan. Hoppers oli myös käynyt pelaajamarkkinoilla värväämässä uuden vahvistuksen, mikä osoittautui hyväksi ratkaisuksi. Peli muistutti käsikirjoitukseltaan paljon illan ensimmäistä ottelua, ensimmäisen puoliajan X pysyi hyvin vauhdissa mukana ja pystyi hyvin puolustamaan Hoppersin hyökkäyksiä vastaan, vaikka Tomi Jääskeläinen sai ottelun alussa tuikattua Hoppersin 1-0 johtoon. Toisella puoliajalla parinkymmenen minuutin pelin jälkeen Äxän selkäranka jälleen katkesi, uusi Hoppers hankinta Antti Kahilampi paukutti puhdasoppisen hattutempun ja lopulta Teemu Outinen viimeisteli 5-0 lukemat Hopperssille.

Gucci FC - Lakeside Hoppers 1-1

Molemmilla joukkueilla oli voitot alla. Hoppersilla tosin pelisuoraan alla, eikä niitä vaihtomiehiä. Tämä kyllä näkyi ottelun taktiikassa, Hoppersin hyökkäyspeli keskittyi enemmän nopeisiin ja suoraviivaisiin vastaiskuihin. Guccilla taasen riitti enemmän  hakea paikkoja pallonhallinnan kautta. Hoppers kuitenkin puolusti kovalla asenteella. Paikkansa oli molemmilla joukkueilla tehdä enemmänkin maaleja, mutta molempien päiden maalivahdit olivat hyvällä pelipäällä ja muutamia huipputorjuntoja nähtiin molemmissa päissä. Ensimmäistä maalia saatiin odottaa 27 minuutille asti, jolloin Guccin Aku Havukainen pisti kaukaa upean putoavan lehden yli Hoppers maalivahti Mikki Berryn, yksi kauden upeimmista maaleista. Vähän meinasi Hopperseilta peli jo hyytymään, mutta takaisku osuma herätti joukkueen vielä tiristämään viimeiset itsestään. Hoppers onnistuikin nopeasti tasoittamaan ottelun kun Tomi Jääskeläinen pääsi karkaamaan Gucci puolustukselta. Loppuajan Hoppers keskittyi sitten varmistamaan tasurin. Gucci taasen hönki päälle hakien voittoa loppuun asti. Yksi kauden tasaisimmista peleistä lopulta päättyi kuitenkin ansaittuun tasapeliin.