SALIBANDYSSÄ RATKAISUN HETKIÄ
Maanantai, 12 Maaliskuu 2018 12:35

SBMANAGER2018

MAHlin verkkokaupassa on kesäilmoittautumiset käynnistyneet salibandy Managerin ja fudiksen Rautaliigan osalta, käykäähän ilmoittautumassa mukaan!

Salibandyn toinen loppulohkokierros alkoi Liiga-peleillä. Tiukkojen vaiheiden jälkeen mestaruudessa ovat kiinni enää SC Viivelähtö ja RiSaba.Kausi huipentuu lauantaina 7.4 pelattavaan lopputurnaukseen Saimaa Stadiumilla, jolloin jokaisella joukkueella on kaksi peliä. Turnaus alkaa klo 10 ja päättyy klo 19 paikkeilla. Jokaiselle joukkueelle "aamupeli" ja "iltapeli", joissa mestaruudet ratkeaa. Tarkempia aikatauluja lähempänä.

SC Viivelähtö - Team A-H-M-A 2-2

Team A-H-M-A on ollut selkeästi yksi kauden yllättäjistä, joukkue pääsi jälleen vähän yllättämään Viivelähdön kun joukkue onnistui tekemään 0-1 johtomaalin heti ottelun ensimmäisellä minuutilla. Sen enempää Viivelähtö ei kuitenkaan häkeltynyt. Ottelu eteni hyvin maltillisesti ja tarkasti pelaten, kumpikaan joukkue ei päästänyt vastustajaa juhlimaan maalipaikoilla, vaan pelattiin tarkan puolustuksen kautta. Yhdeksän minuutin kohdalla Viivelähtö onnistui tasoittamaan pelin, mutta A-H-M-A osui toistamiseen ennen ensimmäisen erän loppua. Toisessa erässä Viivelähtö sai ottelun kuitenkin tasoitettua eikä enempää osumia ottelussa nähty.

Pöyryn Pantterit - SC Viivelähtö 1-2

Pantterit tulivat ottelun selkeästi itsensä psyykanneena, edelliseltä kierrokselta oli mukana vain pari tappiota, joten nyt joukkue lähti selkeäsyi hakemaan paikkaa mestaruustaistossa. Viivelähtö oli kuitenkin se joka avasi maalinteon Henri Hyyryläisen toimesta parin minuutin pelin jälkeen. Pitkään ei Viivelähtö saanut nauttia johtoasemasta kun Saku Purhonen tasoitti pelin 1-1 lukemiin. Ottelu eteni suorastaan sähköisissä tunnelmissa kun molemmat joukkueet pistivät kaikkensa peliin. Ratkaisu syntyi vasta 19 sekuntia ennen loppua kun Viivelähdön brasilian vahvistus Jani Väisänen sai huitastua pallon Panttereiden maaliin. Tulos käytännössä sysäsi Pantterit ulos mestaruus taistosta.

Team A-H-M-A - RiSaba 2-4

Ahmat lähti tähänkin otteluun varsin sähäkästi ja siirtyi 1-0 johtoon kolmen minuutin jälkeen. RiSaballa ehkä oli pieniä käynnistymisvaikeuksia, ottelun edetessä joukkue kuitenkin paransi otteitaan kokoajan. Ekan erän viimeisellä minuutilla joukkue sai iskettyä tasoituksen, osuma osottautui kunnon pukukoppimaaliksi, sillä joukkue osui toisen erän alussa toistamiseen käytännössä suoraan aloituksesta. A-H-M-A sai vielä tasoitettua pelin, mutta lopulta kuitenkin RiSaban rutiini oli ahmoille liikaa. RiSaba meni siis lopulta menojaan ja nappasi pisteet kotiin.

RiSaba -Pöyryn Pantterit 9-2

Pantterit lähtivät illan viimeiseen otteluun päättäväisesti ja ottamaan pisteet RiSabalta. RiSaba oli kuitenkin lämpimänä ja otti ottelun haltuun alusta ja karkasikin 2-0 johtoon. Pantterit kuitenkin tuli jämäkästi takaa ja onnistui tasoittamaan ottelun 2-2. RiSaba onnistui kuitenkin jälleen iskemään pukukoppimaalin erän loppuun ja toinen osuma heti toisen erän alkusekunneilla. Kunnon naksahdus kuului pantterin selkärangasta ja RiSaba aloitti maali-iloittelun. Ottelussa RiSaban ykköstykkinä hääri neljä maalia paukuttanut Pasi Puhakka.