LAKESIDE HOPPERS VOITOKKAANA SALIBANDYSSÄ
Lauantai, 17 Maaliskuu 2018 09:57

SBMANAGER2018

MAHlin verkkokaupassa on kesäilmoittautumiset käynnistyneet salibandy Managerin ja fudiksen Rautaliigan osalta, käykäähän ilmoittautumassa mukaan!

Salibandy kausi eteni Ykkösen loppulohkon toisellekierrokselle. Illan ykköseksi osoittautui Lakeside Hoppers, joka nappasi tuplavoiton ja on vahva ehdokas ykkösdivarin mestariksi.

Wilmert - Huru-Ukot 1-7

Wilmertillä oli hieman katoa päivänkokoonpanossa, mikä sitten näkyi myös kentällä. Huru-Ukot taasen oli täydellä miehityksellä ja kovalla asenteella mukana. Ottelun alkupuoli oli selvästi molemminpuolin tunnusteleva. Kahdeksan ja kymmenen minuutin kohdalla Huru-Ukot onnistuivat rikkomaan kuparisen  ja siirtymään johtoon. Erän viimeisillä sekunneilla Wilmertkin sai onnistumisen ja ottelun kavennettua. Tässä vaiheessa vielä näytti että mitä tahansa voi tapahtua. Kuitenkin Huru-Ukkojen saatua pari onnistumista putkeen, napsahti Wilmertin henkinen selkäranka ja Huru-Ukot menivät menojaan.

Huru-Ukot - Lakeside Hoppers 2-3

Hoppers saapui kentälle peräti yli kahden kentällisen voimin. Joukkue tuli peliin kunnon tekemisen meiningillä ja pisti Huru-Ukot ahtaalle. Hoppers hallitsi lievästi ottelu tapahtumia ja vielä kaksi minuuttia ennen ottelun loppua oli turvallisen tuntuisessa 3-0 johdossa. Huru-Ukot saivat kuitenkin tähtäimen kohdilleen ja saivat ottelun kavennettua 2-3, eikä tasoituskaan kaukana lopulta ollut. "Meinasi käydä Hazardit" totesi Strömbergin Janne. Huru-Ukot olivat kyllä hieman epäonnisia ottelussa, sillä rimat kolisivat Hoppers-vahti Iiro Laukkaan takana pariinkin kertaan, video-tarkistustakin ottelussa kaivattiin, mutta pitkään Huru-ukkojen maalisarake näytti nollaa. Pisteet siis lopulta Hoppersille

FC Hazard - Wilmert 4-2

Hazardkin saapui peliin selkeästi vajaalla miehityksellä. Ehkä molempien joukkueiden vajaamiehityksestä johtuen hegemonia-ottelusta ei muodostunut ihan niin sähköistä kuin odotettiin. Tasaista vääntöä peli kuitenkin oli puolin ja toisin, hallintajaksot vaihtelivat pitkin ottelua. Ekassa erässä Hazardin nopeat vastaiskut osoittautuivat valtiksi ja tauolle mentiin Hazardin johtaessa 2-0. Jouko Sormunen kavensi ottelun 2-1, mutta tämän jälkeen Hazardin viimeistely osoitti tehokkuutensa ja joukkue karkasi jo 4-1 johtoon. Wilmert onnistui vielä kertaalleen kaventamaan, mutta niin vain Hazard kairasi ensimmäisen voittonsa sitten marraskuun puolivälin.

Lakeside Hoppers - FC Hazard 5-4

Illan viimeinen ottelu tarjosi sitten vauhdikasta hawai-säbää. Paitsi vauhtia ei hirveästi ollut. Maalipaikkoja kuitenkin luotiin molemmin puolin. Maalinteon aloitii Hazardin Tomi Hanski karmealla piiskavedollaan joka yllätti Iiro Laukkaan Hoppers-maalissa. Mutta eipä mennyt kauaa kun Juuso Hämäläinen karkasi Hazard-puolustukselta ja tasoitti ottelun. Maaleja tehtiin kutakuinkin tasatahtiin, lopulta ratkaisevaksi tekijäksi taisi muodostua rosterin leveys, sillä Hazardin jätkissä oli selvästi väsymystä havaittavissa ottelun edetessä. Tasaisesta pelistä Hoppers vei pisteet ja otti tukevan otteen ykkösdivarin mestaruudesta.