MAHlin verkkokaupassa on kesäilmoittautumiset käynnistyneet salibandy Managerin ja fudiksen Rautaliigan osalta, käykäähän ilmoittautumassa mukaan!

7 23.03.2018 18:00 h Team MHS  -  Weikkoset 7 - 2
7 23.03.2018 18:40 h Weikkoset  -  SB Daltons 5 - 5
7 23.03.2018 19:20 h Wilttiketju  -  Team MHS 1 - 4
7 23.03.2018 20:00 h SB Daltons  -  Wilttiketju 3 - 5

Kakkosdivaria pelattiin perjantaina. Pelit meni mukavasti ristiin, joten finaalipäivänä jokaisella joukkueella on vielä mahdollisuus nousta kakkosen mestariksi.

Team MHS - Weikkoset 7-2

Ei näyttänyt hyvältä MHSän kannalta paikalle oli saapunut vain kentälliisen ja yhden vaihtomiehen verranpelaajia, vastassa taasen lähes täyden rosterin Weikkos-lauma. Ottelu ssa oli aika selkeät asetelmat, MHS puolusti syvällä ja pelasi nopeaa ja pitkää palloa taskuraketti Eetu Skipparille. Weikkoset taasen piti palloa ja myllytti hallinnan kautta. MHSsän onneksi Eetu Skippari oli aivan maagisella peli päällä, kutakuinkin kaikki miehellä onnistui, kuusi tehtyä maalia otteluun ratkaisi matsin selkeästi MHSsälle. Weikkosilla ei taasen ottelussa onnistunut oikein mikään. Palloa siirreltiin ja kova oli yritys painaa päälle, mutta koko ajan kriittisillä hetkillä tuntui tulevan epäonnistumisia, harhasyöttöjä, kehnoja laukauksia, turhia pallon menetyksiä... Pisteet siis Team MHSslle.

Weikkoset - SB Daltons 5-5

Weikkosilla meinasi homma jatkua siitä mihin edellinen jäi. Alussa taas näytti siltä että pikkukämmejä tulee vähän jooka puoolella kenttää, mutta pelin edetessä alkoi näkyä kokoajan huolellisempiakin Weikkosia. Daltons käytti paikkansa tehokkaasti hyväkseen ja meinasi jo päästä karkaamaan kunnon johtoonkin, mutta niin vain Weikkoset terästäytyi ja onnistui lopulta kirimään tasoihin. Ottelun tehokkaimpana Daltonsin Niki Heinikangas 3+1 tehoilla.

Wilttiketju - Team MHS 1-4

Tässä oli paljon samaa kuin illan ekassa pelissä. MHSllä oli selkeä taktiikka ja Wilttiketju hallitsi ja painoi päälle,mutta mikään ei meinannut millään onnistua. Ja Eetu Skippari varasti valokeilan jälleen, tähän otteluun riitti kuitenkin vain 3+1 tehot. Wilttiketju yritti kyllä parhaansa tulla takaa läpi ottelun, mutta niin vain yritykset lopulta kilpistyi joko huonoon viimeistelyyn tai MHS-vahti Harto Huikon loistotorjuntuihin. MHS ottikin tältä kierrokselta täyden pistepotin ja pisti lohkotilanteen hyvinkin jännäksi.

SB Daltons - Wilttiketju 3-5

Illan päätti tiukkaakin tiukempi taisto Daltonsin ja Wiltiketjun välillä. Varsinkin ekassa erässä peli oli tiukkaa ja hyökkäykset vuorottelivat puolelta toiselle. Wiltttiketjun 2-1 johdossa mentiin erä tauolle, mutta toisen erän alussa Daltons sai ottelun tasoitettua. Ottelussa lopulta eron teki Wilttiketjun Tommi Kekäläinen, joka oli mukana joukkueensa jokaisessa maalissa nakutellen tehot 3+2.