VIIKKO AIKAA KESÄ- JA PMT ILMOITTAUTUMISIIN
Maanantai, 23 Huhtikuu 2018 11:09

 

KESÄ2008MAINOS

 

Kesä puskee päälle jo hirmuista vauhtia ja MAHLin kesäsarjat lähestyvät päivä päivältä. Vielä vauhdikkaammin lähestyy PMT X-Festival, jääkiekon ja salibandyn PMT-turnaukset pelataan 9.5-11.5 ja huipentuu 11.5 järjestettävään MAHLin kymmenvuotisjuhlaan! 

 

Vielä viikon verran on aikaa ilmoittautua kesällä pelattavaan fudiksen Rautaliigaan, Säbämanageriin sekä PMT-salibandyn eri sarjoihin! Ilmoittautumiset ja tarkemmat tiedot meidän verkkokaupasta.

 

PMT X -Festival

pmt festival netti

 

Jääkiekko PMT 9.5-11.5

Jääkiekon puolella PMT-turnaus on tuttuun tapaan loppuunvarattu jo pitkän aikaa sitten, ja osanottajia tulee mukaan ympäri Suomea.. Tänä vuonna peräti 24 joukkuetta ottaa mittaa toisistaan jaettuna kilpa- ja harrastesarjoihin. Turnauspiste sivulta tietoa tulevasta turnauksesta sekä siellä voi muistella että miten viime vuonna homma menikään.

 

 

Salibandy PMT 10.5

 

Helatorstaina pistetään Saimaan Stadium kunnon koetukselle kun Salibandyn PMT pelataan kolmella kentällä, ja kolmessa sarjassa!

 

Naistensarjassa pelataan puhtailla harrastepelaajilla, eikä täällä liitonalaisia pelaajia nähdä. Tästäkin huolimatta vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei varmasti tule puuttumaan. Tällä hetkellä mukaan ilmoittautunut neljä joukkuetta, vielä kerkeää ilmoittautua mukaan! Se onnistuu täältä.

 

Kilpasarjan kuninkuudesta lähtevät taistelemaan Launiala Lightning, FC Hazard sekä Team Näsä!  Team KalU vielä hieman empii , mutta eiköhän heidätkin kentällä nähdä. Luvassa varmasti laadukasta ja vauhdikasta salibandyä. Kilpasarjaan näitä joukkueita haastamaan voi ilmoittautua vielä mukaan täältä.

 

Salibandyn harrastesarjassa nähdään paljon tuttuja joukkueita talven MAHL-sarjoista. Kauden päätteeksi joukkueet varmasti janoavat CUP-menestystä ja kovia pelejä on luvassa. Kuusi joukkuetta on mukaan ilmoittautunut, pari vielä empii. Viikko vielä aikaa ilmoittautua mukaan PMT-harrastesarjaan

 

 

Kesä 2018

KESÄ2008MAINOS2

 

JALKAPALLO - RAUTALIIGA

Kesän ykkösjuttu on tietenkin kuningaslaji jalkapallon Rautaliiga. Viime kaudelta tuttuun tapaan Rautaliiga pelataan ilman liitonlisenssipelaajia, siis puhtaasti harrastajilla mennään. Ensin pelataan seedattu tasonmittauskierros, jossa joukkueet jaetaan varsinaiseen Rautaliigaan ja Divariin ja näissä sitten käydään pääasiallinen kamppailu mestaruuksista. Kahdeksan joukkuetta on ilmoittautunut sisään, toiset kahdeksan ovat luvanneet tulla, mutteivat ole vielä ilmoittautuneet. Näidenkin lisäksi tyhjiä joukkuepaikkoja on vielä, lisää infoa ja ilmoitautumiset täältä.

 

SÄBÄMANAGER 2018

Viime vuonna ensimmäistä kertaa testattu konsepti osoittautui vallan menestyksekkääksi formaatiksi. Sarjaan ilmoittaudutaan mukaan yksittäisenä pelaajana, näistä muodostetaan pelaajapooli, josta ennalta sovitut managerit varaa pelaajia vuorotellen täten muodostaen sarjan joukkueet. Varaustilaisuus tuttuun tapaan myös videoidaan. Sarja soveltuu mainiosti kaiken tason pelaajille ikään ja sukupuoleen katsomatta!  Lisäinformaatiota managereista, varaustilaisuudesta sun muusta lähiaikoina, ole hereillä. Jengiä on jo kivasti kasassa, mutta vielä mahtuu hyvin mukaan, lisäinfoa ja ilmoittautumiset täältä.

 

Tämän lisäksi muutakin tapahtumaa on kesäksi luvassa, olkaahan kuulolla.