LÄHEMÄKI LÄHELLÄ LIIGA PAIKKAA
Torstai, 31 Toukokuu 2018 06:37

Tiistaina pelattiin tasonmittauksen toinen kierros ja nyt kaikki joukkueet on saatu mukaan peleihin. Asetelmat alkavat jo pikkuhiljaa muotoutua, ja ensi viikolla varmistuvat jo ensimmäiset paikat ylhäällä ja alhaalla.

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

0408364909

Raportti

 

2 29.05.2018 18:00 h   Unohdetut Lupaukset - Canarian Pallo   1 - 8
2 29.05.2018 18:40 h   - FC Puujalat   4 - 4
2 29.05.2018 18:40 h   Unohdetut Lupaukset -   0 - 1
2 29.05.2018 19:20 h   - FC Puujalat   1 - 4
2 29.05.2018 19:20 h   - Canarian Pallo   0 - 3
2 29.05.2018 20:00 h   - FC RedHorse   0 - 2
2 29.05.2018 20:00 h   -   1 - 2
2 29.05.2018 20:40 h   FC RedHorse - FC Aarnikotkat   2 - 0
2 29.05.2018 20:40 h   -   0 - 0
2 29.05.2018 21:20 h   FC Aarnikotkat -   1 - 1
2 29.05.2018 21:20 h   -   1 - 0

 

A-lohko 

 

Fc RedHorse 10 PTS

RedHorse jatkoi tappiottomana ottaen kaksi voittoa. Alakerta oli jälleen kerran rautaa kun molemmat ottelut päättyivät RedHorsen 2-0 voittoihin. Peli on näyttävää, ja homma toimii varsin hyvin ainakin puolustamisen osalta. Jätkät eivät varmastikkaan ole vielä tyytyväisiä hyökkäystehoihin, mutta tämän hetkinen taso rittää tuomaan voittoja, ja Liiga paikka alkaa näyttää varmalta. Nyt jää hyvin aikaa parantaa peliä ja valmistautua Liiga taistoihin. 

 

Fc Puujalat 8 PTS

Puujalat jatkoi samalla kaavalla kuin ensimmäisellä kierroksella. Ensin tasuri Taloaseman kanssa 4-4 lukemin tiukan taistelun jälkeen. Puujalat oli tappiolla ensin 0-2 ja sitten 2-3. He onnistuivat nousemaan 4-3 johtoon, mutta lopulta voitto lipui käsistä kun Taloasema vänkäsi vielä tasoihin. Toisessa pelissä Vastassa oli Probba. Peli oli taas hieman parempaa ja rutiini riittikin 4-1 voittoon. Liiga paikka alkaa näyttää hyvältä, mutta vielä pitää vähän rutistaa. 

 

Taloasema 5 PTS

Kone yskii vieläkin, mutta nyt olikin jo viitteitä paremmasta. Ensin tuli kauden avausvoitto Probbaa vastaan. Vakuuttava voitto rutiinilla 5-0 lukemin. Sitten olikin kunnon testi. Taloasema sai puristettua tasurin Puujalkoja vastaan. Ensin näytti hyvältä, sitten vähän huonolta, ja sitten kuten useasti aiemminkin Taloasema rutisti rinnalle. Kaava alkaa näyttää samalta kuin viime vuonna. Taloasema on kaikkea muuta kuin saletisti menossa Liigaan. Pelejä on oneksi vielä kolme jäljellä ja uskotaan että niiden pelien aikana tarvittavat pisteet revitään kasaan. 

 

FC Aarnikotkat 5 PTS

Myös Pelloksen miehet toistavat edellisen kauden kaavaa. Tässä vaiheessa näyttää siltä että he taistelevat  paikasta Liigaan. Tiistain kierros tosin ei tuonut kuin pisteen, mutta se saattaa olla todella arvokas. Ensin tuli tappio RedHorsea vastaan, mutta esitys oli varsin mallikas, eikä tappiota tarvitse lainkaan hävetä. Toisessa pelissä tuli sitten piste Panttereita vastaan. 3 pinnaa oli tarjolla, ja näyttikin että Aarnikotkien 1-0 johto kestää loppuun asti. Lopulta kuitenkin kävi niin että voitto lipui käsistä viimeisellä minuutilla ja pisteet jaettiin 1-1 lukemin. 

 

Fc Gather 3 PTS

Huilissa

 

Pöyryn Pantterit 1 PTS

Kausi lähti käyntiin hieman yskien. Ensin tuli tappio RedHorselle 0-2 lukemin. Sinäällään esitys oli varsin hyvä ensimmäiseksi peliksi, mutta ei se hurraa huutojakaan aiheuttanut. Ja sama touhu jatkui toisessa pelissä Aarnikotkia vastaan, mutta siitä pelistä Pantterit sentään pisteen raapi matkaansa.  

 

Lakeside Hoppers 0 PTS

Huilissa.

 

FC Probba 0 PTS

Probba on uudistunut taas täysin. Se näkyi vielä tässä vaiheessa esityksissä,ja pisteitä ei tullut, mutta uskotaan että tämä muuttuu jo ensi viikolla. 

 

B-Lohko

Canarian Pallo 12 PTS

Canaria jatkaa puhtaalla pelillä eteenpäin. Tiistain kierroksella kaatuivat Unohdetut lupaukset 8-1 ,ja ensimmäisessä todellisessa vastaan tuli Wilmert ja nyt sitten vähän lähtikin jo hyökkäyksestä tehoja, mutta peli oli silti koko ajan Canarian hallussa, eikä Wilmert saanut missään vaiheessa hippaa. Nostetaan tässä vaiheessa esiin Canarialta yksi peluri. Petri Piispan saappaita itselleen sovitteleva KalU:n rauniolta hankittu Santeri Tiirikainen. "Sipi" on paukuttanut neljään peliin jo 12 maalia. Tällä tahdilla kun koko kausi on paketissa Tiirikainen on viimeistellyt 63 maalia. 

 

FC Hazard 7 PTS

Hazard pelasi tappiottoman kierroksen  kohdaten ensin KB:n ja sitten LB:n. Molemmat ottelut olivat todella tiukkoja vääntöjä. Ensin kaatui KB pitkän väsyttämisen jälkeen 2-1. Pitkään näytti että pisteet tasattaisiin, mutta lopulta Mikko Turmola päästi Hazardin piinasta, ja voitto tuli 2-1 lukemin. Toisessa kohtaamisessa vastassa oli Lähemäki, mutta nyt ei eväitä voittoon löytynyt. Voittoa tarjottiin rankkarin muodossa, mutta Toni Hokkanen ei saanut palloa upotettua, ja näin olleen pisteet tasattiin 0-0 lukemin.

 

Lähemäki Bar 7 PTS

Lähemäki esitti todella vakuuttavua otteita tiistai illassa. Omissa ei soinut keraakaan ja yksi maali riitti tuomaan 4 pistettä. Ensin tuli 0-0 Hazardin kanssa ja sitten Lähemäki punnesi 1-0 voiton KB:n kustanuksella. Tässä vaiheessa alkaakin näyttää että Lähemäki on todella tiukasti mukana taistelussa Liiga paikasta. LB:llä on käynyt todella paljon ukkoja ja uudet pelurit ovat osoittautuneet todellisiksi vahvistuksiksi. neljästä pelistä kolmessa maali on pysynyt puhtaana, ja tämä tilasto voi kantaa Liigaan asti. 

 

Lost Cause 6 PTS

Huilissa

 

Wilmert 3 PTS

Wilmert otti illan kärkeen kauden avausvoittonsa Unohdetuista lupauksista nihkeällä 1-0 voitolla. Tosin eipä pelissä mitään hätää ollut missään vaiheessa. Toisessa pelissä Canaria oli vahvempi 3-0, mutta siinä pelissä taasen ei Wilmertillä pahemmin paikkoja ollut maalien tekoon. kuitenkin pistetili on nyt auki, ja mahdollisuudet Liiga paikkaan ovat edelleen olemassa. 

 

AC KB 0 PTS

KB aloitti jälleen samalla kaavalla kuin aikaisemmatkin kaudet. Tiukkaa puolustamista ja vähä maalisia pelejä. Tällä kertaa tosin molemmat ottelut päätyivät tappiohin, mutta päätä ei kannata työntää pensaaseen. Kunhan taas KB pääsee vauhtiin alkaa pinnoja tulla.

 

Unohdetut Lupaukset 0 PTS

Uusi tuttavuus pelasi debyyttinsä Canarian Palloa vastaan. Canaria toivotti nuorison tervetulleeksi MAHL futikseen murjomalla tauluun 8-1 lukemat. Toisessa pelissä olikin jo sitten pientä toivoa tulevaan kun Wilmerttiä vastaan tuli vain 1-0 tappio. Peli tulee varmasti kehittymään kesän mittaan, mutta hieman aikaa siihen voi kyllä mennä. 

 

FC Jäntex 0 PTS

Huilissa