LIIGASSA KÄRKI TIIVISTYY, DIVARISSA WILMERT KARKUMATKALLA
Keskiviikko, 15 Elokuu 2018 08:38

Rautaliiga wilmert

 

Maanantaina ja tiistaina pelattiin jälleen täydet kierrokset Rautaliigaa eteenpäin. Liigassa kärjen osalta pisteet hieman tasoittuivat ja taistelu liigan voitosta alkaa kuumenemaan. Divarissa Wilmert onnistui jälleen kasvattamaan karkumatkaansa kohti pokaalia. Pelejä on vielä jäljellä kolmen päivän verran kun ensi viikolla maanantaina ja tiistaina pelataan täydet kierrokset ja maanantaina 27.8. joukkueet pelaavat viimeisen ottelunsa.

LIIGA

Liigan tulokset näet täältä.

 

Lost Cause 24 PTS

Lost Cause aloitti maanantain pelit kahdella voitolla Puujalkoja ja RedHorsea vastaan. Ensimmäinen peli Puujalkoja vastaan päättyi 1-6 lukemiin ja toinen peli RedHorsea vastaan 0-2 lukemiin. Tiistaina Lost Causen karkumatka liigan kärkipaikalla sai hieman takapakkia, kun joukkue jäi ilman pisteitä illan peleistä. Lost Cause pelasi tiistain pelit Taloasemaa ja Pöyryn Panttereita vastaan, jotka molemmat päättyivät Lost Causen 2-0 tappioon.

 

Canarian Pallo 23 PTS

Canarian osalta maanantain ja tiistain pelit olivat onnistuneita, sillä joukkue onnistui ottamaan täydet 12 pistettä illan peleistä ja on nyt pisteen päässä liigan kärkipaikkaa pitävästä Lost Causesta. Canaria voitti maanantaina Pantterit lukemin 3-2 ja Lähemäen lukemin 1-5. Tiistaina puolestaan kaatuivat Puujalat lukemin 5-2 ja Hazard 3-1.

 

Taloasema 21 PTS

Taloasema huilasi maanantain ja nappasi tiistain kierokselta kuusi pinnaa kahdella voitolla. Ensimmäinen peli Lost Causea vastaan päättyi Taloaseman voittoon 2-0 ja toinen peli Panttereita vastaan loppui 1-5 Taloaseman voittoon. Taloasema onnistui myös kaventamaan eroa Lost Causeen ja on nyt kolmen pisteen päässä liigan kärkipaikasta. 

 

FC Hazard 12 PTS

Myös Hazard huilasi maanantain ja aloitti omat pelinsä vasta tiistaina. Ensimmäinen ottelu Puujalkoja vastaan ei Hazardin osalta sujunut ja ottelusta 0-4 tappio. Toisessa pelissä vastassa oli Canaria, jolle Hazard ei mahtanut tällä kertaa mitään ja pelistä 3-1 tappio Hazardille. 

 

Pöyryn Pantterit 12 PTS

Panttereiden maanantain ja tiistain pelit sisälsi kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Maanantain ensimmäinen peli Lähemäkeä vastaan sujuu mallikkaasti ja joukkue nappasi 4-1 voiton. Toinen peli Canariaa vastaan oli alkuun tasainen, mutta pelistä kuitenkin pisteet Canarialle 3-2. Tiistaina Pantterit sai vastaansa Lost Causen ja Taloaseman. Lost Causea vastaan Pantterit ottavat 0-2 voiton. Illan viimeisessä pelissä Taloasemaa vastaan Pantterit joutuvat seuraamaan Taloaseman pyöritystä ja ottelusta 1-5 tappio Panttereille.

 

Lähemäki Bar 10 PTS

Lähemäki sai vastaansa maanantaina Pantterit ja Canarian. Ensimmäinen peli Panttereita vastaan alkoi lupaavan tasaisena, mutta Pantterit onnistuivat karkaamaan jo ensimmäisen puoliajan lopussa Lähemäeltä karkuun ja ottelu päättyi Lähemäen 4-1 tappioon. Toinen peli Canariaa vastaan alkoi samalla kaavalla kuin ensimäinen peli Panttereita vastaan, mutta jälleen vastustaja pääsee Lähemäeltä karkuun ja ottelusta 1-5 tappio Lähemäelle. Tiistaina oli Lähemäen vuoro  huilia.

 

FC Puujalat 9 PTS

Puujalat kohtasi maanantain peleissä RedHorsen ja LostCausen. RedHorsea vastaan Puujalat ottavat 2-1 voiton ja kolme pinnaa. Toinen peli Lost Causea vastaan päättyy Lost Causen voittoon 6-1. Tiistaina ensimmäinen peli Hazardia vastaan sujuu loistavasti Puujaloilta ja ottelusta 0-4 voitto Puujaloille. Toisessa pelissä Canariaa vastaan Puujalat sinnittelevät mukana ensimmäisen puolikkaan ajan. Toisella puoliskolla Canaria kuitenkin karkaa Puujaloilta ja vie pisteet mukanaan. 

 

FC RedHorse 7 PTS

RedHorse maanantain pistesaldo oli nolla. RedHorse sai vastaansa Puujalat ja Lost Causen. Molemmat ottelut joukkue pelasi hyvin, eikä pelit ratkennut älyttömiin maalieroihin. Ensimmäinen peli Puujalkoja vastaan päättyi 2-1 RedHorsen häviöön ja toinen peli Lost Causea vastaan 0-2 häviöön. Tiistaina RedHorse oli huilissa ja pelit jatkuvat jälleen ensi viikolla. 

 

 

 

DIVARI

Divarin tulokset näet täältä.

 

Wilmert 27 PTS 

Wilmert huilasi maanantain pelit, joten tiistain peleihin lähdettiin kepeällä jalalla. Wilmert on onnistunut pelamaan koko divarin ilman yhtäkään häviötä tai tasapeliä, eikä tähän tullut poikkeusta tiistai-iltanakaan kun vastassa olivat Hoppers ja Jäntex. Wilmert nappasi peleistä selkeät voitot. Ensin Hoppers kaatui 5-1 ja perään Jäntex 2-5.

 

AC KB 20 PTS

KB kohatsi maanantain peleissä Unohdetut ja Hoppersin. Molemmat pelit olivat KB:n pallonhallintaa ja joukkue ottikin peleistä Unohdettuja vastaan 1-7 voiton ja Hoppersia vastaan 5-1 voiton. KB lepäsi tiistain pelit.

 

FC Aarnikotkat 17 PTS 

Aarnikotkien maanantain pelit pitivät sisällään tasapelin ja tappion. Ensimmäinen peli Jäntexiä vastaan päättyi lukemiin 2-2. Toisessa pelissä Probbaa vastaan, Aarnikotkat joutuivat Proban pyöritykseen ja pelistä 3-0 tappio kotkille. Myös Aarnikotkat huilasivat tiistain.

 

FC Probba 15 PTS

Proballa oli onnistuneet maanantai ja tiistai illat. Maanantaina vastassa oli Jäntex ja Aarnikotkat. Jäntexiä vastaan Probba kävi tiukan taistelun ja loppulukemiksi saatiinkin 2-2. Toisessa pelissä Aarnikotkia vastaan Probba sai pitää pallonhallinnan ja ottelusta 3-0 voitto. Tiistaina Probbaa vastaan asettuivat Gather ja Unohdetut. Ensimmäinen peli Gatheria vastaan meni samalla kaavalla kuin Jäntexiä vastaan eli ottelusta pisteet jakoon tuloksella 2-2. Toinen ottelu Unohdettuja vastaan päättyi Proban voittoon 2-3.

 

FC Gather 12 PTS

Gather huilasi maanantain, joten tiistain peleihin Probbaa ja Unohdettuja vastaan lähdettiin hyvin ladattuina. Probbaa vastaan Gather joutui heti taistelemaan täysiä molempien joukkueiden pelatessa hyvää peliä. Ottelusta pisteet jakoon tuloksella 2-2. Toinen peli Unohdettuja vastaan sujui paremmin ja ottelusta 3-1 voitto Gatherille.

 

Lakeside Hoppers 12 PTS

Hoppersin pelit pitivät sisällään yhden voiton ja kolme tappiota. Maanantain peleissä Hoppers sai vastaansa Unohdetut ja KB:n. Unohdettuja vastaan Hoppers ottaa pallonhallinnan itselleen ja nappaa ottelusta helpot kolme pinnaa 7-0 voitolla. Toinen ottelu KB:ta vastaan onkin jo haastavampi ja Hoppers joutuu tekemään töitä kentällä tuloksetta, pelistä KB vie pisteet 5-1 voitolla. Tiistaina Hoppers kohtasi ensimmäisessä pelissä Wilmertin. Hoppersilla ei ole aseita pysäyttää Wilmertin voittoputkea ja ottelusta 5-1 tappio Hoppersille. Toinen peli Jäntexiä vastaan on vähän tasaisempaan, mutta jälleen kerran Hoppers joutuu tyytymään tappioon.

 

FC Jäntex 6 PTS

Jäntexin peli paranee päivä päivältä ja joukkue onnistuikin erinomaisesti maanantain ja tiistain peleissä. Maanantaina Probbaa ja Aarnikotkia vastaan Jäntex osoitti todellista taistelutahtoa, eikä suostunut luopumaan pisteistä. Molempien otteluiden päättyessä lukemiin 2-2, Jäntex nappaa kaksi pistettä. Tiistaina vastassa oli Hoppers ja Wilmert. Hoppersia vastaan Jäntex onnistui nappaamaan divarin ensimmäisen voittonsa lukemin 1-2!! Divarin kärkeä Wilmerttiä vastaan ei Jäntexilläkään ollut paljon vastaan sanomista ja pelistä 2-5 tappio Jäntexille.

 

Unohdetut Lupaukset 6 PTS 

Unohdetutuille maanantai ja tiistai ei pitänyt sisällään helppoja pelejä. Maanantaina joukkue joutui pelamaan molemmat pelit ilman vaihtomiehiä, mikä näkyi pelin temmossa, eikä hyökkäyksiin löytynyt energiaa. Maanantain peleistä Unohdetut ottikin tappiot KB:ta ja Hoppersia vastaan. Tiistain peleihin olikin jo löytynyt muutama vaihtopelaaja. Ensimmäinen peli Gatheria vastaan päättyi kuitenkin tappioon 3-1. Toinen peli Probbaa vastaan lupaili jo parempaa, mutta jälleen Unohdetut joutuivat tyytymään häviöön.