RAUTALIIGASSA JA -DIVARISSA MESTARIT SELVILLÄ!
Keskiviikko, 22 Elokuu 2018 16:59

rautaliiga2008r

 

Rautaliigan ja -divarin mestarit ovat selvillä jo ennen päätöskierrosta. Maanantaina 27.8.2018 on siis aika nauttia menneestä kesästä, joka olikin ikimuistoisen lämmin säiden puolesta, ja tasainen pelien osalta. Maanantain kierroksilla mitellään silti vielä tosissaan, sillä molemmissa sarjoissa kunnioitettu "Benny Kultajalka" -nimitys parhaan maalintekijän osalta on avoinna. Liigassa 4 miestä 3 maalin sisällä, divarissa 3 miestä 2 maalin sisällä. Ennätystasaisista sarjoista voidaan kuitenkin olla yhtä mieltä, sillä parhaiden maalintekijöiden maalinteko keskiarvo on vain 1 maali per ottelu.

 

Liigan puolella pyttyä nostelee jälleen kerran, jo kolmatta kesää perätysten Taloasema. Taloaseman mestaruuskesä tosin ottaa kolhuja oikein urakalla. Tasonmittauksessa oman lohkonsa kuudes, ja vain melkoisella wc-kabinettipelillä paikka liigassa. Peräti kaksi yläpuolella ollutta joukkuetta jääväsi itsensä liigasta ja lähti tavoittelemaan divarin pyttyä. Kuin kirsikkana kakun päällä, Taloasema kuittasi elokuussa kaksi luovutusvoittoa, ja on ennen viimeistä peliään tavoittamattomassa 6 pisteen johdossa. Taloasema on sementoinut itsensä Rautaliigan historiaan, menestykseimpänä joukkueena koko sen historiassa.

 

Divarissa Wilmert on ollut täysin voittamaton, pieni särö syntyi tällä viikolla, kun joukkue päätyi ensimmäisiin pistemenetyksiin koko divarin aikana. Aarnikotkat ylsivät tasapeliin kauden toiseksi viimeisessä ottelussa. Wilmert suuntasi keväällä katseen liigaan, mutta heikko kevät, sekä kabinettipäätökset jättivät lopulta joukkueelle alasarjapytyn ainoaksi tavoitteeksi. Koko sarjan joukkueista Wilmertillä lienee sitoutunein rosteri, sillä joukkue on kaikissa otteluissa saanut vähintään 9 kenttäpelaajaa jalkeille.

 

Ennen Rautaliigakauden päättävää kierrosta nostetaan maanantaille esiin "Benny Kultajalka" -pytyistä taistelevat urhot.

 

LIIGA:

 

Niko Vilen | Pöyryn Pantterit - 13 maalia.

Nopeajalkainen salibandytaustainen peluri. Elää maaleista lajista riippumatta, ei ehkä mikään jenkkifutarin prototyyppi? Huima maalintekijävaisto, puhkoo juoksuillaan vastustajan alakertaa.

 

Teemu Myyryläinen | Pöyryn Pantterit - 12 maalia.

Toinen Panttereiden täsmäase. Joukkue kuitenkin konttaa, on sarjassa vasta viidentenä? Pelaajana monikäyttöisempi kuin Vilen, mutta omistaa myös paljon puhutun sniperinkatseen.

 

Santeri Tiirikainen | Canarian Pallo - 12 maalia.

Hankittu Canariaan maalintekijäksi, kevään tasonmittauksessa täysin pitelemätön, liigassa merkattu mies. Saa joukkueessa vapaat kädet, ja silminnähden nauttii roolistaan. Tulee voittamaan liigan maalintekijätunnustuksen?

 

Jaro Vasara | Taloasema - 10 maalia.

Sarjan parhaimistoa. Pelaa keskikentän pohjaa, tai ajoittain jopa puolustajana. Herralla olisi annettavaa ihan oikeissakin peleissä, mutta pelaa silti harrastehengessä. Lähtee takamatkalta viimeiselle kierrokselle, matka kärkeen tänä vuonna liian pitkä.

 

DIVARI:

 

Esa Puranen | Wilmert - 13 maalia.

Nelikymppinen herra näyttää potkupallon oppeja hienosti nuoremmilleen. Ei jää jalkoihin, ei häviä juoksuja, eikä kaksinkamppailuja, viimeistelee hyvällä prosentilla. Joukkueen ylivertainen pallonhallinta mahdollistaa Ersalle laatupaikat. Voittaa maalintekijäpörssin.

 

Joel Hellsten | FC Probba - 12 maalia.

"Hells Bells" kuvastanee tätä ruutitynnyriä osuvasti. Kliininen hyökkääjäpelaaja, joka piiskaa omiaan aina vain parempiin suorituksiin. Joukkuepelaaja isolla J:llä.

 

Juhani Aaltonen | FC Aarnikotkat - 11 maalia.

Maalit tulevat hieman ryppäissä, eli elää enemmän joukkueen pelistä kuin yllä olevat. Selvä target -peluri, joka parhaimmillaan 1 vs. 1 -tilanteissa. Tiukempi viimeinen peli syönee tehoja verraten kovimpiin haastajapelaajiin.

 

TULE PAIKALLE IHASTELEMAAN VIELÄ KERRAN RAUTALIIGAN KESÄÄ 2018 - MA 27.8.2018 - JA MUISTA SYYSKUUN PMT!

 

 

MA 27.8.2018 - HÄNSKI

2018 MAHL JALKAPALLO DIVARI-Round 10
18:00 Fc Jäntex - Unohdetut Lupaukset -:-
2018 MAHL JALKAPALLO LIIGA-Round 10
18:00 Taloasema - FC Hazard -:-
2018 MAHL JALKAPALLO DIVARI-Round 10
18:40 FC Probba - Lakeside Hoppers -:-
2018 MAHL JALKAPALLO LIIGA-Round 10
18:40 Pöyryn Pantterit - FC Puujalat -:-
2018 MAHL JALKAPALLO DIVARI-Round 10
19:20 AC KB - FC Aarnikotkat -:-
2018 MAHL JALKAPALLO LIIGA-Round 10
19:20 FC RedHorse - Lähemäki Bar -:-
2018 MAHL JALKAPALLO DIVARI-Round 10
20:00 Wilmert - FC Gather -:-
2018 MAHL JALKAPALLO LIIGA-Round 10
20:00 Canarian Pallo - Lost Cause -:-
2018 MAHL JALKAPALLO LIIGA-Round 10
20:40 FC RedHorse - Canarian Pallo -:-

 

pmtfudis18