VIIVELÄHTÖ B LOHKON KÄRKEEN SALIBANDYN TASONMITTAUKSESSA!
Sunnuntai, 07 Lokakuu 2018 07:14

SB viivelähtö

Salibandyn tasonmittauspelejä jatkettiin perjantaina kun vuorossa oli B lohkon ottelut. Rantakeitaan parketilla nähtiin vanhoja tuttuja joukkueita, sekä täysin uusi joukkue Mikkelin Mahtiankat, sekä osittain entisistä Team Hyviksen pelaajista koostuva Team HaiPro. Viivelähtö kiilasi heti lohkon kärkeen tasaisen varmalla pelaamisella.

Perjantaina 12.10.2018 klo 18:00 tasonmittaus jatkuu C lohkon peleillä Rantakeitaalla.

SC Viivelähtö 6 PTS

Viivelähdön kausi käynnistyi kahdella voitolla. Ensimmäinen peli HaiProta vastaan toimi hyvänä lämmittelynä. HaiPron vielä hakiessa omaa pelaamistaan, sai Viivelähtö rauhassa pyörittää peliä. Ottelusta selkeä 7-0 voitto Viivelähdölle. Toinen peli Hoppersia vastaan oli huomattavasti vähä maalisempi. Peli pyöri lähes koko 30 miuuttia Hoppersin päädyssä. Vasta ottelun viimeisen kahden minuutin aikana, Viivelähtö onnistuu kahdesti maalinteossa ja nappaa ottelusta 0-2 voiton.

FC Hazard 6 PTS

Hazard kohtasi illan otteluissa Mahtiankat ja Hoppersin. Ensimmäinen peli Mahtiankkoja vastaan alkoi tahmeasti kokeenelta joukkueelta. Ensimmäinen erä pelattiin maalittomana, ja heti toisen erän alkuun Mahtiankat onnistuu karkaamaan kahden maalin johdon. Hazard kuitenkin onnistuu löytämään toisen erän loppuun oman pelaamisen ja tekee kahden minuutin sisään kolme maalia. Tämä riittää ja ottelusta voitto lukemin 2-3. Toinen peli Hoppersia vastaan on Hazardilla hallussa ja ottelusta 4-2 voitto Hazardille.

Mikkelin Mahtiankat 3 PTS

Mahtiankat nähdään tällä kaudella täysin uutena joukkueena mahlin salibandyssa. Joukkueessa on paljon tuttuja naamoja mahlin toiminnasta vuosien varrelta. Mahtiankat ovat ahkerasti treenneet koko kesän ja alkusyksyn, sekä pelaneet useamman harjoituspelin ennen sarjan alkua. Ensimmäisessä pelissä Mahtiankat saivat vastaansa toisen tuoreen joukkueen HaiProon. Ottelussa Mahtiankkojen harjoittelu ja useat harkkapelit tuovat tulosta ja Mahtiankat avaavat heti oman kautensa 5-3 voitolla. Toinen peli kokenutta Hazardia vastaan alkaa Mahtiankoilla kuin unelma, eikä toinen voittokaan kaukana ole. Maalittoman ensimmäisen erän jälkeen Mahtiankat siirtyvät toisen erän jälkeen 2-0 johtoon. Erän lopussa Mahtiankoille tulee kuitenkin synkkä kaksi minuuttinen ja Hazard paukuttaa kolme maalia, ottaen pelistä voiton itselleen.

Lakeside Hoppers 0 PTS

Hoppersin kauden aloitus piti sisällään kaksi tappiota. Peli ei oikein lähtenyt kulkemaan ja hyökkäysten rakentaminen takkusi pahasti. Molemmat pelit Viivelähtöä ja Hazardia vastaan pelattiin lähestulkoot koko ottelun ajan Hoppersin päädyssä. Hoppersin kantavana voimana kulki lainamaalivahti Antti Pänkäläinen, joka otti kahden pelin aikana huikeat 55 torjuntaa ja pelasti Hoppersin suuremmalta nöyryytykseltä.

Team HaiPro 0 PTS

HaiPro aloitti myöskin oman kautensa kahdella tappiolla. Ensimmäinen ottelu kokenutta Viivelähtöä vastaan ei ollut helpoin mahdollinen aloitus kaudelle. Viivelähdön vauhdikas liikkuminen hyökkäyspäädyssä oli vielä liikaa HaiProlle ja maaleja pääsi syntymään yksi toisen perään. Ottelusta 7-0 tappio HaiProlle. Toisessa ottelussa vastassa oli huomattavasti tasaisempi vastustaja Mahtiankat. HaiPro pääsi karkaaman jo ensimmäisessä erässä kahden maalin johtoon, mutta erän viimeisellä minuutilla Mahtiankat onnistui tasoittamaan pelin. Toisessä erässä HaiPro tipahtaa jälleen kyydistä, ja ottelusta pisteet Mahtiankoille.