KIEKKOVIIKOLLA 74 MAALIA!
Perjantai, 12 Lokakuu 2018 06:23

jkiekko star expert mv

Jääkiekon tasonmittaussarjaa on nyt pelattu kuukauden päivät. Ottelut ovat olleet tasoltaan vaihtelevia.

Ottelut

13 Kilpahalli 08.10.2018 21:00 h   Mikkelin Golf HT - PoNu   5 - 6 Raportti
14 Kilpahalli 09.10.2018 21:00 h   SuoMu - Rattopojat   21 - 1 Raportti
15 Kilpahalli 10.10.2018 21:00 h   Jukurit Old Time - HC Dynamite   23 - 3 Raportti
16 Kilpahalli 11.10.2018 21:00 h   Star Expert - Sahara   1 - 14 Raportti

Ma 8.10.2018

Mikkelin Golf HT – PoNu 5 – 6 (2-1, 1-3,2-2)

Maanantain kiekkohuumassa Golf HT ja PoNu mittelivät tunteikkaan ja tasaisen kamppailun.

Ensimmäisen erän puolenvälin jälkeen Golf HT siirtyi kahden maalin johtoon Teemu Niemisen (1+1) ja Jari Veteläisen (1+0) maaleilla. Erän lopulla PoNu onnistui ensimmäisen kerran maalinteossa, kun kentän herra ja hidalgo Juuso Liutu (4+0) iski kavennuksen.

Toisessa erässä poikittaisten mailojen, koukkimisten, huitomisten, kampitusten ja väkivaltaisuuksien lomassa saatiin myös neljä maalia tehtyä, joista kolme merkattiin PoNulle ja yksi Golf HT:lle.

Kolmannessa erässä mentiinkin kissa- hiiri leikkiä kaavalla Golf HT tasoittaa ja PoNu siirtyy johtoon. Erän lopulla Golf HT pääsi vielä yrittämään kaksi minuuttia tasoitusta kahden miehen ylivoimalla, mutta PoNun alivoima kesti maalinteko yritykset ja vei kamppailun nimiinsä.

Ti 9.10.2018

SuomU – Rattopojat 21 – 1 (8-0,8-0,5-1)

SuomU leikitteli ylimielisestikin Rattopoikien kustannuksella helppoon voittoon. Ottelun ensimmäisestä vaihdosta lähtien SuomU pyöritti kiekkoa Rattopoikien päässä ja sama ralli jatkui koko 45 minuuttia. Viisi tehopistettä tai enemmän SuomU:sta saalisti 6 pelaajaa ahkerimpana Juuso Kokkonen (4+6). Rattopoikien ainokaisen viimeisteli läpiajoon vipeltänyt Ville Hänninen.

Ottelua ei kannata päiväkirjoissa muistella.

Ke 10.10.2018

Jukurit Old Time – HC Dynamite 23 – 3 (6-1, 8-1, 9-1)

Peliin lähdettiin selvällä tasoerolla, kun keskiviikon kiekkoiltaan asettuivat vastakkain Jukurit OT ja HC Dynamite. Pelin alusta lähtien Jukurit OT näyttivät taitonsa ja alkoivat pyörittää peliä Dynamite:n alueella. Jo ensimmäisellä minuutilla Jukurit OT pääsi avaamaan ottelun maalitilin Petri Lehtosen johdolla. Ensimmäisen erän jälkeen tulostaulu näytti 6-1 Jukurit OT:lle. Seuraavassa erässä Jukurit OT korotti pistetiliään ja teki toiseen erään kahdeksan maalia, myös Dynamite jatkoi tasaisesti kahdella maalilla viimeiseen erään. Viimeisessä erässä nähtiin paljon toimintaa, muutamia jäähyjä ja yhteensä 10 maalia. Jukurit OT:n maalivahti Kai Tillanen otti 14 torjuntaa ja Dynamite:n maalivahti Jussi Kuokkanen jatkoi vahvalla maalivahtipelillä ja torjui 51 kertaa. Suurimmat pisteet itselleen keräsi loistava hyökkäyspari Antti Laakso (3+15) ja Petri Lehtonen (10+5).

To 11.10.2018

Start Expert – Sahara 1 – 14 (0-5, 0-5, 1-4)

Star Expert ja Sahara lähtivät otteluun likimain samankokoisilla rostereilla. Pari minuuttia ottelun alusta kului tunnustellen, kunnes Sahara otti ottelun tahtipuikon pitääkseen sitä loppuun asti hallussaan. Ensimmäisen erän lopulla lukemat taululla olivat jo 0-5. Saharan tahti jatkui samanlaisena ja lopputuloksena joukkueella oli kasassa 14 maalia. Saharan tehokkain tässä maalitehtailussa oli Santtu Summanen tehoin 2+4. Star Expertin ainokainen syntyi vain hieman ennen täyttä aikaa, kun Aki Lahtisen rannelaukaus painui sisään.