KIEKKOJUNA PUKSUTTAA KOHTI MARRASKUUTA
Perjantai, 26 Lokakuu 2018 06:51

boom boom

Kiekkoviikko tarjosi jälleen monenlaisia otteluita. Suurilta maalilukemilta ja ulosajoiltakaan ei vältytty, mutta jälleen kerran kaikki ovat valmiina siirtämään katseensa uuteen viikkoon.

Ottelut

21 Kilpahalli 22.10.2018 20:00 h   HC Karla - HC Dynamite   13 - 2 Raportti
22 Kilpahalli 23.10.2018 20:30 h   Top 10 - Rattopojat   13 - 2 Raportti
23 Kilpahalli 24.10.2018 20:00 h   Jukurit Old Time - PoNu   22 - 10 Raportti
24 Kilpahalli 25.10.2018 21:00 h   SuomU - Sahara   8 - 2 Raportti

Ma 22.10

HC Karla – HC Dynamite 13-2 (1-0, 4-0, 8-2)

Kiekkoviikko starttasi maanantaina kun yhteen iskivät HC Dynamite ja upouusissa pelipaidoissaan jäälle ilmestynyt HC Karla. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, vaikka Karla iskikin avausmaalin alle minuutin pelin jälkeen. Tasaisissa merkeissä painettiin aina ottelun puoliväliin asti, mutta sitten peli repesi ja Karla alkoi mennä menojaan. Karlan tykityksen suurimpana kapellimestarina hääri Timo Piskonen, jonka tehot ottelussa olivat hulppeat 6+1. Ottelussa jaettiin normaalia harrastepeliä selvästi enemmän kahden minuutin rangaistuksia ja kirsikkana kakun päällä kaksi ottelurangaistusta. Kiekkoviikko lähti siis liikkeelle erittäin kiihkeissä tunnelmissa. Karla korjasi pisteet kotin tästä ottelussa ja jatkaa A-lohkossa puhtaalla pelillä.

Ti 23.10

Top 10 – Rattopojat 13-2 (4-1, 5-1, 4-0)

Tiistai-illan kamppailussa kohtasivat B-lohkon Top 10 ja Rattopojat. Top 10 aloitti maalinteon ensimmäisellä minuutilla ja Rattopojat kuittasi nopeasti takaisin. Top otti kuitenkin kuskin paikan ja piti tahtipuikkoa hallussaan aina päätössummeriin asti. Suurimmat tehot tässä ottelussa keräsivät TOP 10:n Esa Nissinen, Mika Viitikko ja Marko Tuhkalainen, joiden kaikkien teholukemat olivat 3+2. Rattopoikien maalit viimeistelivät Akseli Pöntinen ja Jere Hasu. Ottelu oli kaikessa leppoisuudessaan hyvin miellyttävä, ja vaikka se ei varmaankaan jää historiankirjoihin vuoden 1972 Summit Seriesin veroisena koitoksena, niin tiistai-iltana pelattiin kuitenkin hyvähenkistä lätkää.

Ke 24.10

Jukurit Old Time – PoNu 22-10 (9-3, 7-2, 6-6)

Keskiviikko-iltana pelattiin MAHLin tämän kauden maalirikkain ottelu, jossa tehtiin yhteensä peräti 32 maalia. Molemmat joukkueet olivat liikkellä kohtuullisen kapeilla rostereilla, esimerkiksi Jukurit OT pelasi ottelun vain yhdellä vaihtomiehellä. Maaleja alkoi syntymään heti alussa kohtuullisen kovaan tahtiin ja loppulukemien perusteella nämä joukkueet ilmoittautuivat mukaan MAHLin vielä suunnitteilla olevaan käsipalloliigaan. Old Timen tehokkaimmat pelaajat olivat tuttuun tapaan Antti Laakso (8+8) ja Petri Lehtonen (7+9). PoNun tehokkain pelaaja oli Aleksi Kakriainen tehoilla 5+3.

To 25.10

SuomU – Sahara 8-2 (3-0, 1-1, 4-1)

Kiekkoviikko huipentui B-lohkon joukkueiden SuomUn ja Saharan kohtaamiseen. SuomU aloitti vahvasti ja eteni ensimmäisessä erässä 3-0 johtoon. Toinen erä mentiin tasamaaleissa ja kolmannessa erässä SuomU paineli taas kolme maalia Saharaa enemmän. Sahara kuitenkin pelasi varsin mukiinmenevän ottelun ja tätä tappiota voikin sanoa kunniakkaaksi. Ottelussa nähtiin muutamia rangaistuksia, mutta ei turhia ylilyöntejä eikä sikailuja. SuomUn liike ja viimeistelytehokkuus oli tänään piirun verran parempi ja siksi loppulukemat olivat 8-2. Ottelun tehokkain pelaaja oli SuomUn Juuso Kokkonen, jonka mätti tehot 3+1. Tähän otteluun oli mukava päättää kiekkoviikko.