SÄBÄMIMMIT PUUMA LIIGAN KÄRJESSÄ KOHTI KOLMATTA TURNAUSTA!
Sunnuntai, 11 Marraskuu 2018 09:13

Puumat JiiKoo

Lauantaina oli jälleen mimmien vuoro vallata Rantakeitaan parketti kun Puuma Liiga jatkui toisella turnauspäivällä. Päivän aikana nähtiin yllättävän tasaisia pelejä. Puuma Liigan seuraavat pelit pelataan lauantaina 8.12. klo 10 alkaen Kisalassa.

SäbäMimmit 8 PTS

SäbäMimmien vahva tekeminen jatkui jälleen lauantaina. Ensimmäisessä ottelussa Mimmit saivat vastaansa JiiKoon. Mimmit joutuivat heti ottelun alussa takaa-ajo asemaan Jiikon karatessa heti maalin karkumatkalle. Kauaa ei JiiKoo ehtinyt karussa olla, kun Mimmit kiilasivat tasoihin. Tätä kissa ja hiiri leikkiä seurattiin ottelun viimeiselle minuutille asti. Viimeisillä sekunneilla JiiKoo joutui kuitenkin rikkomaan maalintekotilanteessa ja Mimmit pääsivät Satu Kettusen rankkarilla karkaamaan maalilla johtoon. JiiKoon ottaessa vielä heti perään jäähyn, ratkaisvat Mimmit pelin ylivoimalla. Toisessa pelissä Mimmit saivat vastaansa PeNan. Ottelu saa salama-alun Mimmien siirtyessä heti 16 sekunnin pelaamisen jälkeen johtoon. Mimmien kokemus näkyi pelissä, eikä nuorella PeNa-joukkueella ollut aseita pysäyttää Mimmien menoa. Mimmit nappasivatkin ottelusta 0-7 voiton.

UuNo 6 PTS

Uunon lauantaipäivä oli yhtä maalijuhlaa. Ensimmäisessä pelissä Uuno sai vastaansa Pinkit Puumat. Ottelu pelattiin pääasiassa Puumien päädyssä, eikä Uunojen maalivahti Inka Niinimäelle montaa hikipisaraa päässyt kertymään ottelun aikana. Uunot painoivat 7 häkkiä ottelussa ja pisteet heille. Toisessa pelissä vastassa oli PeNa. Jälleen kerran Inka pääsi helpolla ja parkettia kulutettiin vain yhdestä päädystä. Uunot onnistuivat kahdeksan kertaa maalinteossa ja myös tästä ottelusta heille pisteet, sekä Inkalle kaksi nollapeliä.

Pinkit Puumat 6 PTS

Puumien lauantain vastustajina oli RiU ja Uuno. Ensimmäinen ottelu RiU:ta vastaan oli hyvin tasainen. Puumat karkasivat ekassa erässä maalilla johtoon ja seuraavat kaksi maalia nähtiin vasta toisessa erässä. Puumille 3-0 voitto ottelusta, sekä kaksi pistettä. Toisessa ottelussa Puumat joutuivat Uuno myrskyn kieputukseen ja kotiin ilman pisteitä.

RiU 5 PTS

RiU pääsi lauantaina urakoimaan, sillä joukkueella oli kolme peliä edessä. Ensimmäinen ottelu SP:tä vastaan oli todella tasainen ja ottelu päättyikin tasalukemiin 2-2. Toinen ottelu Puumia vastaan oli myös todella tasaista vääntöä ja peliä pelattiin tasaisesti molemmissa päädyissä. Puumat onnistuivat kuitenkin karkaamaan kolmen maalin johtoon, eikä RiU saanut maalin maalia aikaiseksi. Pisteet siis Puumille. Lauantain kolmas peli PeNaa vastaan noudatti jälleen samaa kaavaa. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä, eikä maaleja nähty. Toisessa erässä Sanni Piispan onnistuessa kahdesti maalinteossa, menee ottelusta pisteet RiU:lle.

SP 2 PTS

SP:n kohtasi lauantaina JiiKoon ja RiU:n. Molemmat pelit olivat todella tasaisia ja päättyivät 2-2 lukemiin. RiU:ta vastaan SP:llä oli mahdollisuus siirtyä rankkarilla 2-3 johtoon, mutta tällä kertaa RiU:n maalivahti Veera Koppi oli ovelampi ja piti maalin puhtaana. Kahdella tasapelillä SP sai kuitenkin pistetilinsä auki ja siirtyi sarjataulukossa 5. sijalle.

JiiKoo Hurjat 1 PTS

JiiKoon ilta piti sisällään yhden pisteen ja myös JiiKoo onnistui avamaan pistetilinsä. Kaukana se ei ollut, etteikö pisteitä olisi tullut enemmänkin. Ensimmäinen peli SäbäMimmejä vastaan oli JiiKoolta todella hyvää pelaamista ja JiiKoo pysyikin hyvin mukana (Mimmien kohdalla mainitsemassani) kissa ja hiiri leikissä. Ottelun viimeisellä minuutilla JiiKoolle tulee kaksi isoa kömmähdystä ja ensin Mimmit pääsee maalin karkumatkalle rankkarilla ja heti perään karkumatka kasvaa kahteen maaliin ylivoimalla. Niin lähellä oli, että peli olisi vielä voinut ratketa miten vain, mutta nyt kävi näin. Toinen ottelu SP:tä vastaan menee myös samaa kissa ja hiiri leikkiä noudattaen, mutta tässä ottelussa se päättyy tasalukemiin 2-2.

PeNa 0 PTS

Myös PeNalla oli kolmen ottelun lauantaipäivä tiedossa. Joukkue ei vielä ensimmäiseen turnaukseen saanut tarpeeksi pelaajia kasaan, joten lauantaina pelattiin myös yksi edellisen turnauksen otteluita alta pois. PeNan joukkue koostuu jälleen nuorista tytöistä, joten vaikka vielä ekassa turnauksessa ei suuria onnistumisia nähty, on joukkue silti täynnä nopeasti pelitaidollisesti kehittyviä pelaajia. Kuhan rohkeus pelaamiseen kasvaa, tulee joukkue vielä haastamaan muita joukkueita. PeNa kohtasi lauantaina SäbäMimmit, UuNon ja RiU:n. Kauden aloitus ei ollut helpoimmasta päästä, sillä joukkue sai heti kärkeen vastaansa kaksi sarjan kovinta joukkuetta. Vasta viimeisessä ottelussa RiU:ta vastaan PeNakin pääsi peliin mukaan, mutta maaleja ei vielä nähty. Pertunmaalle joukkue joutui palamaan tyhjin käsin.