TALVIFUTIKSEN TOINEN VIIKKO PELATTU
Maanantai, 12 Marraskuu 2018 10:27

 

ILLAN OTTELUT:

 

  11.11.2018 20:30 h   Lakeside Hoppers - Gucci FC   2 - 4
  11.11.2018 20:30 h   Wilmert - FC Alapiha   4 - 5
  11.11.2018 21:15 h   Lakeside Hoppers - FC Alapiha   2 - 6
  11.11.2018 21:15 h   Gucci FC - Wilmert   5 - 4

 

 

 

FC ALAPIHA

 

FC Alapiha jatkoi vakuuttavaa menoaan sarjassa, eikä antanut Wilmertin tai Lakeside Hoppersin yllättää itseään. Wilmert pääsi ensimmäisessä ottelussa maalin päähän, mutta Hoppersia vastaan Alapihan sepät takoivatkin sitten neljän maalin eron. Joukkueen ykkösmaalipyssy Tuomo Eskelinen jatkoi vakuuttavaa menoaan ja heilutteli verkkoa illan aikana yhteensä 6 kertaa.

 

GUCCI FC

 

Gucci aloitti kautensa isänpäivänä ja heti komeasti voittamalla molemmat ottelut. Joukkueen merkkauspeli ja puolustaminen oli hyvinkin kurinalaista ja se onnistuikin kairaamaan itselleen niukat voitot molemmista otteluistaan. Varsinkin ottelu Wilmertiä vastaan oli tasainen ja joukkueet tekivät maaleja lähestulkoon vuorotellen. Gucci onnistui kuitenkin tekemään yhden enemmän ja lopun tiukka puolustus toi sille ottelusta voiton.

 

LAKESIDE HOPPERS

 

Hoppers avasi myös kautensa, mutta voitot jäivät vielä saavuttamatta. Molemmat sen ottelut olivat tiukkoja, mutta voittoon tarvittava puristus puuttui. Viikon päästä joukkue pääsee kuitenkin yrittämään uudestaan, kun se kohtaa FC Hazardin ja Wilmertin.

 

WILMERT

 

Wilmert ei myöskään päässyt vielä voiton makuun, mutta taisteli tasaisesti sekä Alapihaa, että Guccia vastaan. Etenkin Gucci-ottelun loppuhetkillä Wilmert haki raivoisasti tasoitusta. Tuloksena oli kuitenkin ainoastaan lopussa saatu kulma, joka sekin on positiivinen asia sinänsä. Myös Wilmertin kausi jatkuu ensi sunnuntaina ja silloin joukkue metsästää avausvoittoaan.