SALIBANDY MANAGERIN TALVISARJA STARTTASI RANTAKEITAALLA
Torstai, 29 Marraskuu 2018 12:32

MSB winter2018 2019 1

Keskiviikkona salibandy managerin kolme ensimmäistä joukkuetta BAR DOM, LÄHITAPIOLA Savo-Karjala  ja Carlson kohtasivat toisensa vauhdikkaissa peleissä. Peli-illassa nähtii erilaista joukkuepelaamista, osalla puolustuspää oli joukkueen vahvinta osaamista ja osalla hyökkäys toimi puolustusta paremmin. Pelit eivät olleet tasaisimmasta päästä mutta vasta ensimmäiset pelit takana ja seuraaviin peleihin ehtii hioa pelitaktiikat kuntoon.

MOTONET ja METATAVU aloittavat ensi viikon keskiviikkona pelinsä Rantakeitaalla klo 20:00, tule mukaan seuraamaan!

Ottelut

1 1 28.11.2018 20:00 h BAR DOM  -  CARLSON 2 - 8 Raportti
  1 2 28.11.2018 20:40 h LÄHITAPIOLA Savo-Karjala -  BAR DOM 3 - 8 Raportti
  1 3 28.11.2018 21:20 h CARLSON  - LÄHITAPIOLA Savo-Karjala 9 - 1 Raportti

CARLSON 4 PTS

Vakuuttavimmin pelinsä aloitti CARLSON. Ensimmäinen ottelu BAR DOM:ia vastaan alkoi tasaisesti, maaliyrityksiä nähtiin puolin ja toisin. Erän lopussa CARLSON siirtyi 0-1 johtoon, BAR DOM kuitenkin tasoitti nopeasti pelin. Tämä ei kuitenkaan lannistanut CARLSON:in pelaajia, vaan maaleja alkoi sataa toinen toisensa jälkeen. Viimeiseen erään lähdettiin lukemin 1-4. Viimeisen erän alkuun BAR DOM otti kahden minuutin jäähyn, joka kostautui hyvin äkkiä CARLSON:in laittaessa pelin 1-5.  Toisessa pelissä vastaan asettui LÄHITAPIOLA Savo-Karjala. Tämänkin pelin ensimmäinen erä näytti hyvin tasaiselta ja LÄHITAPIOLA pääsi ottamaan hetken karkumatkan, kunnes CARLSON:n maalitykki Juuso Neuvonen (5+3) tasoitti pelin. Tämä peli oli selvästi CARLSON:in peli lukemistakin päätellen.

BAR DOM 2 PTS

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui kovalla kokoonpanolla varustettu CARLSON. BAR DOM aloitti pelinsä hyvin puolustaen ja muutamia hyökkäyksiä tehden. Onnistumisia tässä pelissä oli kaksi, jotka molemmat olivat Antti Heinikaisen taidonnäytteitä. Ensimmäisessä peli BAR DOM:lle oli vielä vähän hakemista. Toiseen peliin lähdettiin LÄHITAPIOLAA vastaan. Ensimmäisellä minuutilla BAR DOM ottaa jäähyn ja jäähyn aikana Antti Heinikainen onnistuu tekemään alivoimamaalin, jonka johdosta BAR DOM ottaa johtoaseman. Ensimmäisessä erässä BAR DOM karkaakin viiden maalin johtoon. Viimeiseen erään lähdetään hyvällä itsevarmuudella tekemään lisää maaleja. Myös muutama LÄHITAPIOLA:n onnistuminen nähtiin. BAR DOM vie kuitenkin tästä pelistä pisteet kotiin.

LÄHITAPIOLA Savo-Karjala 0 PTS

LÄHITAPIOLA:n aloitus ei mennyt niin putkeen kuin edelle mainittujen. Kuitenkin vasta ensimmäiset kaksi peliä takana ja parannusta ehtii vielä tekemään. Ensimmäinen peli BAR DOM:ia vastaan alkoi huonosti, BAR DOM:n siirtyessä johtoon 0-1 alivoimamaalilla. Hyviä yrityksiä nähtiin mutta ne menivät joko ohi tai BAR DOM:n maalivahti onnistui torjumaan ne. Yhden alivoiman tässä pelissä LÄHITAPIOLA hoiti hyvin ilman BAR DOM:n ylivoimamaaleja. Toiseen erään LÄHITAPIOLA:lla oli selvät ajatukset maalienteosta ja onnistuikin tekemään kolme maalia, Jesper Luhanko viimeisteli niistä kaksi ja Ville Karppinen yhden. CARLSON:ia vastaan LÄHITAPIOLA onnistui karkaamaan johtoon mutta CARLSON paineli tasoihin hyvin nopeasti. Tässä pelissä muita onnistumisia ei LÄHITAPIOLA:n puolelta enää nähty ja lopputulos olikin 9-1 LÄHITAPIOLA:n harmiksi. Tyhjin käsin kotiin ja uusia pelejä kohti.