C LOHKOSSA VOITTAJIA RATKOTTIIN RANKKAREILLA
Perjantai, 30 Marraskuu 2018 13:10

Salibandy Kekkonen

C lohkon tasomittauspelit tarjoilivat jännittäviä ja tasaisia otteluita. KalU onnistui säilyttämään paikkansa lohkon kärjessä. Illassa nähtiin myös ennätys pitkä rankkari kierros..

SOHVA - Huru-Ukot 0-3 (1-0,2-0)

Illan ensimmäinen ottelu alkoi hyvin tasaisena. Sohva oli lähtenyt illan peleihin vain muutamalla vaihtopelaajalla, joten kentällä ei turhaa karvattu, vaan annettiin Hurun pyörittää peliä ihan rauhassa. Vaikka Sohva tarjosikin paljon tilaa pelin rakentamiseen ei Huru osannut tätä hyödyntää, vaan onnistui nappaamaan itselleen kolme jäähyä ensimmäiseen erään. Sohva puolestaan ei ylivoimia osannut hyödyntää, joten ylivoimilla ei maaleja nähty. Ensimmäisen erän loppuun Juho Purhonen onnistuu siirtämään Hurut 0-1 johtoon. Toisessa erässä Hurut saavat jälleen kunnian pyörittää peliä, mutta maaleja ei meinannut syntyä millään vetojen paukkuessa pitkin seiniä. Ajassa 21:54 Matias Kuuppo onnistuu Markus Häkkisen syötöstä saamaan pallon maaliin ja Hurut siirtyy 0-2 johtoon. Sohva puolestaan ottaa toisen erän loppuun kaksi jäähyä ja tarjoilee Huruille vielä lisää maalipaikkoja. Markus Häkkinen laittaa tauluun lukemat 0-3 ja peli on sillä selvä.

Huru-Ukot - Weikkoset 2-3 (1-2, 1-1)

Hurut saa pelissä Weikkosia vastaan hyvän alun kun heti pelin toisella minuutilla Matias Kuuppo onnistuu harhauttamaan Weikkosten maalivahti Mikko Suihkosen ja tauluun lukemat 1-0. Weikkoset onnistuu kuitenkin tasoittamaan pelin 1-1 Jani Björnin osumalla Pasi Pappilan nappi syötöstä. Muutaman minuutin päästä Jyri Löppönen siirtää Weikkoset 1-2 johtoon Veikko Peltosen syötöstä. Enempää maaleja ei ensimmäisessä erässä syntynyt, joten seuraava maali nähtiikin vasta ottelun 25 minuutilla Hurujen tullessa tasoihin Markus Häkkisen osumalla. Hetken aikaa näyttää jo siltä, että pelissä tullaan voittaja ratkaisemaan rankkareilla, kunnes ajassa 29:54 Weikkosten Pasi Pappila ratkaisee pelin Timi Heiskasen syötöstä ja ottelu loppuu lukemiin 2-3.

SB Puukädet - SOHVA 7-1 (2-0, 5-1)

Jälleen kerran oli ennakolta odotettavissa tasainen ottelu, mutta toisin kävi. Jo heti ensimmäisessä erässä Sohvalle kostaantuu vaihtomiesten vähyys ja räväkkä jalkaiset puukädet pääsevät tekemään tuhoa. Ensimmäisessä erässä Puukädet karkaa 2-0 johtoon Henri Hokkasen ja Jesse Kiukaan osumilla. Toisen erän alkuun Sohva onnistuu jo kaventamaan peliä lukemiin 2-1 Jenni Pippurin osumalla. Hetken aikaa näyttää siltä, että pelistä rakentuu kuitenkin tasainen taistelu. Tämä kuva rikkoutuu kuitenkin muutamassa minuutissa kun Puukäsien armoton maali mylly alkaa pyörimään ja Sohvan maalivahti Aatu Nenonen pääsee hikoilemaan todenteolla. Maaleja satelee yksi toisensa jälkeen ja lopulta peli päättyy lukemiin 7-1.

Weikkoset - Team KalU 2-3 SO (1-1, 1-1, SO 0-1)

Weikkosten ja KalU:n pelistä oli myös odotettavissa tasainen, sillä myös ekalla kierroksella peli ratkaistiin rankkareilla. Ottelua ehdittiin pelamaan viidennelle peliminuutille asti, kunnes Kalu siirtyy 0-1 johtoon Santeri Tiirikaisen maalilla. Weikkoset kuitenkin tasoittaa pelin lukemiin 1-1 Tuomas Nousiaisen huikealla maalilla ajassa 12:21. Ensimmäiseen erään ei maaleja enempää synny, joten toiseen erään lähdettiin jännittävässä tasatilanteessa. Weikkoset onnistui heti erän alkuun ottamaan kaksi jäähyä peräkkäin ja Kalu pääsee kokeilemaan ylivoimaa. Kalun ylivoimassa pallo pyöri hyvin pelaajalta toiselle, mutta tilanteita ei meinaa syntyä. Muutaman minuutin harjoittelun jälkeen Kalu onnistuu ylivoimalla siirtymään pelissä 1-2 johtoon Olli Matilaisen osumalla. Jälleen Weikkosten Tuomas Nousiainen käy kuittaamassa tilanteen lukemiin 2-2. Ottelun päätyttyä tasalukemiin, ratkaistaan voittaja rankkareilla. Kalu nappaa ottelusta voiton Juho Peltorannan onnistuessa rankkareilla.

Team KalU - SB Puukädet 3-4 SO (0-0,3-3, SO 0-1)

Myös illan viimeisestä ottelusta saatiin todella tasainen ja kutkuttavan jännittävä. Puukäsien nopeat jalat onnistui jälleen saamaan vastustajan pelin sekaisin. Ensimmäinen erä pelataan maalittomana, joten jännitys tiivistyy toiseen erään. Toisessa erässä maalihanat saadaan auki ja Kalu pääsee karkaamaan jo 2-0 johtoon Olli Matilaisen ja Juho Peltorannan osumilla. Puukädet kuitenkin kaventavat pelin lukemiin 2-1 Tommi Kekäläisen osumalla. Jälleen Kalu ottaa hieman karkumatkaa Juho Peltorannan viedessä Kalun 3-1 johtoon ajassa 24:19. Puukädet laittavat tämän jälkeen isompaa vaihetta silmään ja tasoittaa pelin lukemiin 3-3 ensin Henri Hokkasen kavennus maalilla ja perään Tommi Kekäläisen tasoitus maalilla. Jälleen peliaika loppuu kesken, joten voittaja ratkaistaan rankkareilla. Voittajaa saadaan tovi etsiä, sillä kierroksia ehtii kertyä peräti 13, ennen kun peli ratkeaa Puukäsien hyväksi Jesse Kiukaan osumalla.