TASAISTA TAISTELUA KISALASSA
Lauantai, 08 Joulukuu 2018 14:22

puumat mimmit

Joulukuun puuma liiga ottelut saivat hieman vaihtelua, sillä pelit pelattiin Mäntyharjulla Kisalan hallissa. Todella tasaista peliä ja muutamia yllätyksellisiä tuloksia nähtiin päivän mittaan. SäbäMimmit onnistuivat jälleen kerran pitämään tiukista peleistä huolimatta johtopaikan. Lue raportit joukkueen peleistä alta. Seuraavat puuma pelit pelataan Rantakeitaalla la 12.1.2019, tule seuraamaan naisten pelejä!

 

OTTELUT 

 

  15 Kisala 08.12.2018  10:00 h RiU  -  SäbäMimmit 3 - 3 Raportti
  16 Kisala 08.12.2018  10:40 h JiiKoo Hurjat  -  PeNa 2 - 1 Raportti
  17 Kisala 08.12.2018  11:20 h UuNo  -  SP 7 - 0 Raportti
  18 Kisala 08.12.2018  12:00 h  JiiKoo hurjat  -  UuNo 2 - 6 Raportti
  19 Kisala 08.12.2018  12:40 h  PeNa  -  SP 2 - 0 Raportti
  20 Kisala 08.12.2018  13:20 h  SäbäMimmit  -  Pinkit Puumat 3 - 2 Raportti
  21 Kisala 08.12.2018  14:00 h  Pinkit Puumat  -  PeNa 5 - 4 Raportti

 

RAPORTTI

 

SäbäMimmit 11 PTS

SäbäMimmien ensimmäinen peli alkoi huonommin kuin mitä on totuttu näkemään. Vastaan asettui Ristiinasta Riu ja ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä puolin ja toisin. RiU oli kuitenkin ainut, joka onnistui tekemään maaleja alku minuuteilla. SäbäMimmit heräsivät peliin vasta ensimmäisen erän lopussa ja pääsivät mukaan peliin. Toiseen erään lähdettiin poikkeuksellisissa luvuissa 1-3 RiU:n hyväksi. SäbäMimmit onnistuivat kuitenkin nopeasti tasoittamaan pelin hyvällä joukkuepelillä. Ensimmäinen peli päättyikin tasalukemiin 3-3. Toinen peli Pinkkejä Puumia vastaan alkoi myös tasaisissa merkeissä. Ensimmäisessä erässä nähtiin vain yksi maali, kun Sanna Siltala laittoi viimeisellä minuutilla pelin 1-0 Satu Kettusen loistavasta syötöstä. SäbäMimmit siirtyivät toisessa erässä jo 3-0 johtoon. Puumat eivät kuitenkaan luovuttaneet vaan alkoivat loihtia maalipaikkoja ja onnistuivat kaksi kertaa maalinteossa. Tästä pelistä tiukalla taistelulla pisteet Mimmeille.

 

 

UuNo 10 PTS

Toisena SäbäMimmien kärkipaikkaa havittelemassa UuNo yhden pisteen perässä. Uuno aloitti tuttuun tapaan heti erän alussa kovalla pelillä ja maalienteolla. SP:tä vastaan maaleja tykitettiin muutaman minuutin välein, ensimmäiseen erään viisi. Toisessa erässä SP:n pelaajat pidettiin niin hyvin kiinni, ettei heille maalipaikkoja montaa syntynyt. Uuno teki toiseen erään myös muutaman maalin ja vei pisteet pelistä kotiin lukemin 7-0. UuNo:n lainamaalivahdille ei tässä pelissä kuuma tullut, sillä torjuntoja tuli koko peliin vain kolme. Toiseen peliin Uuno sai vastaansa JiiKoo Hurjat, ensimmäisen maalin onnistui tekemään JiiKoo. UuNo kuitenkin näytti nopeasti, miksi taistelee kärkipaikasta, tasoittamalla pelin ja siirtymällä 6-1 johtoon. Viimeisellä minuutilla JiiKoo onnistui kaventamaan pelin 2-6. UuNolle tärkeät pisteet peleistä kotiin kärkipaikkaa jahdatessa.

 

 

Pinkit Puumat 8 PTS

Ensimmäiseen peliin vastaan asettui kotikentällä pelinsä pelaava SäbäMimmit. Ensimmäinen erä taas tasaisissa merkeissä molempiin päihin pelatessa. Ensimmäinen merkintä tulostaululle saatiin ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla Puumien harmiksi SäbäMimmien puolelle. Toiseen erään SäbäMimmit onnistuivat tekemään muutaman maalin puumien puolustuksen revetessä. Erän loppuun Puumat saivat otetta pelistä ja onnistuivat tekemään kaksi maalia. Aika loppui kuitenkin kellosta kesken ja SäbäMimmit veivät ottelun 3-2. Toinen peli heti perään verotti Puumien jaksamista, kun vaihtopelaajiakin paikalle oli päässyt vain kolme. Peli PeNaa vastaan alkoi kuitenkin rauhallisena ja tasaisena. Minuutin jälkeen Puumat onnistuvat siirtymään johtoon. PeNa tuli kuitenkin kovaa tasoihin. Ensimmäinen erä leikittiin kissa - hiiri leikkiä Puumien siirtyessä johtoon, PeNa:n tullessa tasoihin. Toiseen erään peli alkoi olla jo todella väsynyttä mutta Puumat onnistuivat laittamaan lukemat 5-3. PeNa kavensi pelin viimeisellä minuutilla 5-4. 

 

 

RiU 6 PTS

RiU:lla oli vain yksi peli ja se meni paremmin kuin hyvin. Vastaan tuli kaikki pelinsä voittaneet SäbäMimmit. RiU aloitti todella vakuuttavasti pelin siirtymällä kolmen maalin johtoon Sanni Piispan kahdella ja Jenni Häkkisen yhdellä maalilla. Toisessa erässä SäbäMimmit tulivat tasoihin mutta RiU:n pelaajat pystyivät pitämään pelin tasoissa loppuun asti. RiU:n maalivahti Veera Koppi oli tämän pelin liekeissä ja torjui SäbäMimmien hyviä vetoja toinen toisensa jälkeen. RiU:n koko joukkuepeli toimi mallikkaasti. 

 

 

JiiKoo Hurjat 3 PTS

Ensimmäinen peli PeNaa vastaan alkoi tasaisena, eikä maaleja meinannut syntyä kumpaankaan päähän. Erän lopussa JiiKoo pääsi laittamaan pallon PeNa:n maaliin ja siirtyi 1-0 johtoon. Nähtiin taas pitkä pätkä maalitonta peliä. Vetoja JiiKoo onnistui tekemään maalille mutta PeNa:n maalivahti pelasi varmaa peliä ja putsasi pallot maalilta. Viimeisten minuuttien aikana nähtiin JiiKoon toinen maali sekä PeNa:n kavennus. Toinen peli odotetusti hieman vaikeampi JiiKoo:lle UuNoa vastaan. JiiKoo onnistuu siirtymään johtoon ensimmäisen erän alkuun. JiiKoon harmiksi UuNo:n taitavat pelaajat pääsivät tasoittamaan pelin ja siirtymään johtoasemaan. Lopulta peli päättyi lukemiin 2-6.

 

 

SP 2 PTS

SP lähti ensimmäiseen peliin UuNoa vastaan. Pelin alusta lähtien palloa selvästi hallitsi UuNo ja SP ei päässyt kunnolla maalintekopaikoille. Muutamat vedot maalia kohden pysähtyivät UuNo:n lainamaalivahtiin. Ensimmäinen peli oli hieman sekavaa ja päättyi lukemiin 0-7. Toiseen peliin pelipaikkoja oli muuteltu ja PeNaa vastaan peli oli jälleen kerran tasaista. Tämä peli oli SP:lle parempi vaikka maaleja ei onnistuttu tekemään.  PeNa vei tästä pelistä pisteet kotiin ja on nyt SP:n kanssa tasoissa. 

 

 

PeNa 2 PTS

PeNa:lla Kisalassa oli edessä kolme peliä. Pelaajia mukana oli paljon, joten kolme peliä ei näkynyt edes kovin väsyttävän pelaajia. JiiKoo:ta vastaan pelissä huomattiin PeNan kehitys, syöttelyä ja vetoja oli treenattu. JiiKoo onnistui siirtymään johtoon PeNan vahvasta pelistä huolimatta. Pian lukemat olivat jo 0-2, PeNa kuitenkin sai tehtyä viimeisellä minuutilla maalin. Toinen peli oli SP:tä vastaan, ensimmäinen erä vetoja ja pallonhallintaa molemmin puolin ilman tuloksia. Toiseen erään PeNa onnistui siirtymään 1-0 ja muutaman minuutin kuluttua 2-0 johtoon. PeNalle ensimmäinen voitto puuma liigassa tällä kaudella. Viimeisessä pelissä vastassa oli Pinkit Puumat. Peli oli maalirikas ja maaleja onnistuttiin tekemään tasaisesti puolin ja toisin. Toiseen erään PeNa lähti yhden maalin tappiolla. Puumat onnistuivat taistelemaan itselleen vielä kaksi maalia viimeiseen erään. PeNa pelasi kuitenkin loistavan pelin ja pystyi kaventamaan pelin 4-5. PeNa:lla kautensa parhaimmat pelit tänään ja tällä kehityksellä mahdollisuuksia uusiin pisteisiin.