KESKIVIIKON VAUHDIKKAAT SÄBÄMANAGER PELIT
Torstai, 13 Joulukuu 2018 11:27

MSB winter2018 2019

Keskiviikon pelihuumaan päästiin seuraamaan Motonetin, Carlsonin ja Metatavun otteluita. vauhdikasta ja tunteikasta peliä nähtiin jokaiselta joukkueelta. Jo viime viikolla vahvaa esitystä näyttänyt Motonet sarjan kärjessä, toisena muutaman pisteen erolla Metatavu. Maalivahdit ottivat isoa roolia tämän viikon pelissä huikeilla torjunnoilla. Seuraavat pelit Rantakeitaalla 19.12.!

3 7 12.12.2018 20:00 h   Motonet  -  Carlson   3 - 1 Raportti

3 8 12.12.2018 20:40 h   Carlson  -  Metatavu   2 - 6 Raportti

3 9 12.12.2018 21:20 h   Motonet  -  Metatavu   3 - 3 Raportti

Motonet 7 PTS

Motonet aloitti pelin kovaa ja taitavaa Carlsonia vastaan. Pelissä yritettiin lyödä palloa puolelta toiselle ilman onnistumisia. Pelin kulkua voidaankin kuvailla tennisotteluksi. Vasta erän loppuun Motonet onnistuu maalinteossa. Toiseen erään lähetään siis Motonetin johtoasemasta. Johtoasema ei kuitenkaan kauaa ehtinyt jatkua, kun Carlsonin maalivahti Aatu Nenonen heittää loistavan syötön Mika Paajaselle, joka viimeistelee taidokkaasti maalin. Motonet onnistuu vielä kahdessa maalissa, toinen tyhjään maaliin. Toinen peli jo viime viikolla kohdattua Metatavua vastaan käynnistyy aluksi tasaisesti molempien puolustusten ollessa hereillä. Motonet onnistuu siirtymään 2-0 johtoon, jonka jälkeen Metatavun hyvin yhteenpelaava hyökkäyspää onnistuu harhauttamaan Motonetin pelaajat ja tulevat tasoihin. Jälleen Motonet pääsee livahtamaan maalilla karkuun. Metatavu tulee kuitenkin tasoihin vimeisillä minuuteilla. Motonet sai vielä muutaman paikan ennen ottelun loppua mutta ei onnistunut ottamaan itselleen voittoa tästä pelistä.

Metatavu 5 PTS

Metatavu muutaman pisteen päässä kärkipaikasta. Ensimmäinen peli Carlsonia vastaan oli tiukkaa ensimmäisen erän ajan. Toiseen erään lähdettiin lukemissa 1-2 Metatavun johdolla. Tunteikkaan pelin sivussa maaleja kertyi Metatavulle 6 ja Carlson onnistui viimeistelemään maaleja 2.  Pisteet tästä pelistä kotiin vei Metatavu. Toiseen peliin asettui viime viikolla Metatavun voittanut Motonet. Metatavun harmiksi Motonet onnistui siirtymään 2-0 johtoon ensimmäisen erän alussa. Metatavu:lla oli kuitenkin kova tahto pisteisiin ja pääsikin tasoihin. Viimeisessä erässä nähtiin Motonetin muutaman sekunnin johto, kunnes Metatavu iski jälleen tasoihin. Ottelu päättyi tasoihin, maalivahtien ratkoessa pelin.

Carlson 4 PTS

Carlson roikkuu pisteen perässä Metatavusta. Carlson aloitti pelinsä hieman heikommin, mitä olisi osannut odottaa. Pakkipääty oli vahvaa ja hyökkäyksiä onnistuttiin myös tekemään. Motonet onnistui kuitenkin ensimmäisessä erässä tekemään vastahyökkäyksistä Carlsonin harmiksi maalin. Paikkoja Carlsonilla oli, mutta vahvan vastustajan pakkipää blokkasi suurimmanosan vedoista. Ottelun lopussa Carlson yritti 6 miehen pyörityksellä nousta tasoihin Motonetin kanssa, yritykseksi se lopulta jäikin ja peli päättyi lukemin 3-1. Toinen peli heti perään verotti hieman jalkatyöskentelyä, sen sijaan suut kävivät tiuhaa tahtia vastustajan saadessa vapaalyöntejä. Metatavu tuli otteluun itsevarmana pisteitä havittelemaan. Ensimmäisen erän jälkeen voidaan todeta pelin olleen tasainen, taululla lukemat 1-2. Toisee erään Carlson oli menettänyt otteen ja joutui antamaan pisteet Metatavulle.