LÄHITAPIOLALTA VAKUUTTAVAT PELIT
Torstai, 20 Joulukuu 2018 12:19

MSB winter2018 2019

Säbämanagerissa LähiTapiola oli illan yllättäjä. Huonon alun saanut LähiTapiola pelasi tasaisia pelejä ja voitti Metatavun. Metatavulla oli huonoa tuuria matkassa. Nyt siirrytään viettämään joulua ja palataan säbämanagerin pariin tammikuussa 9.1.2019, silloin vastakkain asettuvat Motonet, Carlson ja Bar DOM!

4 10 19.12.2018 20:00 h  Bar DOM -  LähiTapiola Savo-Karjala 6 - 6 Raportti
  4 11 19.12.2018 20:40 h  Bar DOM -  Metatavu 6 - 4 Raportti
  4 12 19.12.2018 21:20 h  LähiTapiola Savo-Karjala -  Metatavu 3 - 2 Raportti

Bar DOM 5 PTS

Bar DOM:n pelit alkoivat LähiTapiolaa vastaan. Aijempaa peliä LähiTapiolaa vastaan katsoesssa odotettavissa oli jotain muutakuin tasoihin päättyvä peli. Bar DOM:n harmiksi peli alkoi takkuisesti ja LähiTapiola pääsi siirtymään johtoon. Myös Bar DOM:n kolme alkuun otettua jäähyä kostautui LähiTapiolan maaleiksi. Bar BOM oli alakynnessä suurimman osan pelistä mutta onnistui lopussa siirtymään tasoihin LähiTapiolan kanssa. Toisessa pelissä Metatavua vastaan Bar DOM sai paremman alun ja siirtyi heti ensimmäisellä minuutilla johtoon. Metatavu onnistui nopeasti tasoittamaan mutta se ei pysäyttänyt maalientekoa. Peli oli hyvä ja päättyi Bar DOM:n voittoon lukemin 6-4.

Metatavu 5 PTS

Metatavu aivan Bar DOM:n kannoilla, kuitenkin yhden pelin enemmän pelanneena. Ensimmäinen vastus oli Bar DOM, jonka joukkueessa on vahvat hyökkääjät ja puolustajat. Alkuun peli lähtikin Bar DOM:n tehdessä maalin. Metatavu onnistui siirtymään tasoihin ja hetkellisesti myös johtoon. Johtoasemaa ei ehtinyt kestää kuin muutama kymmenen sekuntia, kun Bar DOM pääsi tasoihin. Toisessa erässä ote pelistä herpaantui ja Bar DOM onnistui ottamaan muutaman maalin johdon. Lopulta peli päättyikin Metatavun häviöön. LähiTapiolaa vastaan peli odotettiin olevan tasainen ja sitä se olikin koko ottelun ajan. Metatavu onnistui nappaamaan itselleen yhden maalin etumatkan toiseen erään siirtyessä. Toiseen erään Metatavu yritti veto toisensa jälkeen saada maaleja, LähiTapiolan maalivahti Joni Niemi kuitenkin torjui varmasti vedot. Metatavu joutui luovuttamaan pisteet tästäkin pelistä vastustajalle.

LähiTapiola Savo-Karjala 3 PTS

LähiTapiolan pelit olivat onnistuneita keskiviikkona. Vastassa oli kovia vastustajia mutta LähiTapiola onnistui pitämään maalintekijät kiinni. Ensimmäinen peli Bar DOM:a vastaan alkoi varsin vauhdikkaasti vastustajan ottaessa kolme jäähyä perätysten. LähiTapiola onnistuikin viimeistelemään kaksi maalia ylivoimalla. Toiseen erään lähdettiin LähiTapiolan johtaessa kahdella maalilla. Kahden maalin johto hälveni Bar DOM:n tasoittaessa pelin. Pelin loppuun nähtiin vielä muutama maali ja lopputuloksena oli tasapeli. Metatavu osoittautui tasaiseksi vastukseksi. Hyökkääjiä pidettiin hyvin kiinni ja vetojen eteen mentiin. Neljän minuutin ylivoima ei tässä pelissä pyörinyt, eikä yhtäkään maalia sen aikana nähty. Peli kääntyi viime minuutilla LähiTapiolan voittoon lukemin 3-2.