KIEKOSSA KAIKKI SARJAT AVATTU
Perjantai, 11 Tammikuu 2019 09:01

jkiekko star expert mv

 

Kiekkoviikolla nähtiin tasaisia vääntöjä, kun sekä liigassa, että kakkosdivarissa päästiin täyteen vauhtiin. Lisäksi myös ykkösdivari jatkui kahdella ottelulla.

 

Ottelut

 

LIIGA        SuomU - Shooting Stars           4-11

1 DIVARI   Mikkelin Golf Ht - Star Expert   8-6

1 DIVARI   HC Hämminki - Top 10             5-6

2 DIVARI   HC Dynamite - PHR                 0-5

 

 

Raportti

MA 7.1.2019

SuomU - Shooting Stars 4-11 (1-1, 2-3, 1-7)

Liigan ottelut avattiin SuomUn ja Shooting Starsin kohtaamisella. Ottelu lähti käyntiin tasaisesti ja pelikatkoja nähtiin alussa vähän. Toinenkin erä mentiin vielä tiukasti, mutta päätöserässä Shooting Starsin raudanluja viimeistely nousi esille ja joukkue paukutteli 7 maalia. Loppulukemiksi muodostui 4-11. Molempien joukkueiden liike oli ottelussa hyvää, mutta viimeistely meni selkeästi punaisten eduksi, molempien maalivahtien torjuntojen ollessa jotakuinkin tasan. Ottelun tehokkain oli Shooting Starsin Jussi Hyvärinen, jonka tehot olivat 3+3.

 

Tiistai 8.1.2019

HC Dynamite - PHR 0 - 5 (0-1, 0-4, 0-0)

Tiistaina kohtasivat 2-divarin avauksessa HC Dynamite ja PHR. Tasaisen ensimmäisen erän jälkeen PHR ratkaisi ottelun toisessa erässä, jossa se iski kuudessa minuutissa neljä maalia. Kolmas erä mentiin PHR:n komennossa, eikä HCD päässyt enää peliin mukaan. Ottelusta on helppo nostaa esiin molempien joukkueiden maalivahdit. HCD:n Jussi Kuokkanen (47/52 torjuntaa) piti joukkuetta pystyssä läpi ottelun. Virkaveli PHR:n Jan Konga (20/20 torjuntaa) selvisi huomattavasti helpommalla, mutta nollapeli on aina kova juttu harrastekiekossa.

 

Keskiviikko 9.1.2019

Mikkelin Golf HT - Star Expert 8-6 (2-3, 4-0, 2-3)

Golf HT:n ja Star Expertin kohtaamisesta ei tapahtumia puuttunut. Tasaisen ensimmäisen erän jälkeen Star Expert siirtyi tauolle maalin johdossa. Toisessa erässä Golf HT käänsi pelin jo turvallisen tuntuiseen kolmen maalin johtoon. Kolmannessa erässä Star Expert aloitti kirin erän loppupuolella ja teki kolmesta peräkkäisestä hyökkäyksestä kolme maalia tasoittaen pelin 6-6. Ottelu vaikutti päättyvän tasapeliin, kunnes kentän tehokkaimman miehen tittelin napannut Mikko Kiiski (3+2) iski maalin edestä voittomaaliksi jäänen osuman minuutti ennen pelin loppua. Lopussa Golf HT kaunisteli lukemia vielä tekemällä yhden maalin tyhjiin. 

 

Torstai 10.1.2019

HC Hämminki - TOP 10 5-6 (0-1, 3-2, 2-3)

Torstai-illassa nähtiin tasainen ja suorastaan ihanasti päästä päähän soljuva ottelu. Joukkueet tekivät maaleja likimain tasatahtiin ja maalipaikatkin menivät lähes tasan. Hämminki nousi päätöserässä jo voittoon kiinni, mutta Top 10 tuli vielä tasoihin. Todellinen loppuhuipennus nähtiin vain 7 sekuntia ennen peliajan loppumista, kun Top 10-pelaaja Marko Tuhkalainen (3+0) sivalsi kiekon HC Hämmingin maaliverkkoon kliinisesti kuin Paul Henderson aikanaan. HC Hämminki oli kuin klapilla päähän lyöty tästä takaiskusta ja Top 10 korjasi voiton kotiin. Voittajista Tuhkalaisen lisäksi tehokkaimpana hääri Mika Viitikko (3+1). Hämmingin tehomiehiä olivat puolestaan Valtteri Arkko (3+0) ja Patrik Kähönen (1+2).