HIENO HARRASTEFUTIS ILTA KUPLASSA
Maanantai, 14 Tammikuu 2019 08:05

Vaikka ulkona pikku pakkanen paukkuikin, Kuplassa pyhäehtoon talvifutikset neppailtiin hyvissä tunnelmissa. Jos edelliskierroksella räiskyivät välillä tunteet, tänään pelailtiin loistavaa harrastefutista hyvissä tunnelmissa. Illan kierroksella oli toki tarjolla ennakkoonkin ajatellen tasaisia pelejä joita nähtiinkin. Sarjakärkeen kiilasi itsensä FC Alapihan konkari porukka ohi tasapisteissä toki hieman vähemmän maaleja tehtailleen Gucci FC. Joukkueet eivät kohdanneet tänään toisiaan joten se mittelö jäi nyt näkemättä. Illan kiilaajaksi voi nimetä FC Gather joka laittoi tiukille Alapihan häviten tasaisen pelin vain maalilla. Hyvät esitykset jatkuivat heti seuraavassa pelissä, missä Gucci kaatui 0-2 numeroin. FC Kruunuherkku sen sijaan sai tänään olla ottavana osapuolena, vaikka hyvin alkuun taistelikin Guccia vastaan. Joukkueen illan ensimmäistä maalia saatiin odottaa ihan illan viimeiselle minuutille saakka ottelussa FC Alapihaa vastaan. Eli hienon harrastejalkapallo illan kruunasi hetki jonka seurauksena voi jälleen todeta että kaikki joukkueet onnistuivat tänään maalinteossa.

ILLAN OTTELUT:

9 13.01.2019 20:30 h   Gucci FC  -  FC Kruunuherkku   7 - 0
9 13.01.2019 20:30 h   FC Gather  -  FC Alapiha   2 - 3
9 13.01.2019 21:15 h   Gucci FC   FC Gather   0 - 2
9 13.01.2019 21:15 h   FC Kruunuherkku -  FC Alapiha   1 - 11

FC ALAPIHA - 23 pts (6 pts)

Alapihan konkarit olivat hyvällä pelipäällä ja väänsivät tiukan voiton illan ensimmäisestä pelistä FC Gatheria vastaan 2-3 tuloksella. Toisessa pelissä sitten maalailtiin ja ottelu vastustajaa FC Kruunuherkkua vastaan oli taputeltu heti pelin alkuun kiitos Tuomo Eskelisen puhtaan hattutempun alle 10 minuuttiin. Toki onnistumisia tuli taas laajalla rintamalla kuten joukkueen tavaramerkiksi on kauden aikana tullut. Sarjan kärkipaikka on nyt Alapihalla mutta mikä on sijoitus kun joukkue palaa kentille helmikuun alussa. Tässä välissä sarjassa kun pelataan parinakin iltana jolloin muille joukkueille tarjoutuu mahdollisuus kerätä lisää pisteitä.

GUCCI FC - 23 pts (3 pts)

Illan ensimmäinen peli FC Kruunuherkkua vastaan oli selvääkin selvempi 7-0 suoritus, ei siitä sen enempää.. mutta olisiko illan toiseen otteluun FC Garheria vastaan pitänyt olla tiukempi vastus ”esiotteluksi” sillä tästä pelistä ei meinannut tulla mitään, Gather laittoi tilan ja ajan ahtaalle rakennella syöttö sommitelmia ja lopuksi peliä rakenneltiin puolustajien pitkillä nousuilla jotka tyssäsivät joko Gatherin puolustusmuuriin tai ohivetoihin, vaikka toki osan napsi vedoista Hartokin. 36 minuuttinen tuska päättyi lopulta 0-2 tappioon ja sarjan kärkipaikan luovutukseen FC Alapihalle.

FC HAZARD - 19 pts (huilissa)

Vaikka sarjan kärki hieman pisteiden valossa karkasikin, alkaa nyt parin viikon jakso jolloin suurin osa vastustaja joukkueista on ennakkoon ja sarjataulukkoa silmäillen heikompia. Näistä peleistä tarvittavat pisteet tulisi saada sarjan kärkipaikalle kiipeämiselle… pallo on nyt Hazardilla.

FC GATHER - 15 pts (3 pts)

Tiukka maalin tappio Alapihalle ja hieno, omilla vahvuuksilla pelaten otettu 2-0 voitto Gucci FC stä pitää joukkueen vielä mukana kilpailussa, vaikka loppukausi tulisikin mennä selkeästi paremmin kuin tähän saakka. Kaikki on omissa käsissä, potentiaalia on.. puolustus toimii ja kun vielä maalinteko onnistuisi paremmalla % sillä paikkoja pystytään luomaan tasaiseen tahtiin.

LAKESIDE HOPPERS - 7 pts (huilasi)

Seuraavat pelit 27.1. eli pitkä on aika odotella ja ihmetellä. Edellinen voitto tuli muuten 9.12.

WILMERT - 2 pts (myöskin huilasi)

Sunnuntaina odotettavissa ensikohtaaminen ”kärkipelissä” Kruunuherkkua vastaan, ottelu jota ei saisi hävitä.

FC KRUUNUHERKKU - 0 pts (0 pst)

Vastus oli tänään liian hyvä, sarjan kärkijengit eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia ja illan ainokaista maaliakin jouduttiin odottamaan jälkimmäisen pelin viimeiselle minuutille.. Hienolla asenteella kuitenkin pelataan ja pikkaisen onnea lisää niin maalejakin olisi tullut enemmän.