SALIBANDYSSÄ MYÖS LIIGAN OSALTA OTTELUT SAATU KÄYNTIIN
Lauantai, 19 Tammikuu 2019 07:40

Salibandy Viivelähtö2

 

Tasonmittausotteluiden jälkeen liigan joukueet ovat saaneet odotella pitkän tovin omien otteluidensa alkua ja perjantaina odotus palkittiin, kun vihdoin saatiin myös liigan osalta pelit käyntiin. Vahvimmin omat pelinsä aloitti KalU ja AHMAT. Molemmat joukkueet avasi pelinsä kahdella voitolla.

 

Liigan osalta pelit jatkuvat perjantaina 8.2.2019. 

 

MUISTA MYÖS PMT FESTIVAL 2019!

PMT Festival 2019 pelataan 29.5.-1.6.2019! Salibandyssa löytyy avoin harrastesarja, johon kaikilla Liiga, 1 Divari ja 2 Divari, sekä naisten joukkueilla pelipaikka sisältyy salibandyn osallistumismaksun hintaan. Oma pelipaikka tulee kuitenkin varmistaa vielä ilmoittautumislomakkeen kautta. Lue lisää Salibandyn PMT ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ!  

 

OTTELUT

  1 18.01.2019 18:00 h Team A-H-M-A -  FC Hazard 4 - 2 Raportti
  1 18.01.2019 18:45 h FC Hazard  -  Team KalU 1 - 4 Raportti
  1 18.01.2019 19:30 h Pöyryn Pantterit  - Team A-H-M-A 2 - 3 Raportti
  1 18.01.2019 20:15 h Team KalU - SC Viivelähtö 7 - 4 Raportti
  1 18.01.2019 21:00 h SC Viivelähtö -  Pöyryn Pantterit 5 - 3 Raportti

 

RAPORTTI

Team KalU 6PTS

KalU pelasi tasonmittausottelut ilman yhtäkään häviötä ja Liigan pytty houkuttaa varmasti, joten KalU aloitti omat pelinsä liigassa vahvasti kahdella voitolla. Ensimmäinen peli Hazardia vastaan alkoi KalU:n pallonhallinnalla, mutta Hazardin puolustuksesta ei meinaa löytyä millään aukkoja maalintekoon. Kahdentoista peliminuutin jälkeen vihdoin Hazardin puolustus rakoilee ja Tomi Saarinen siirtää joukkuen johtoon. Ensimmäisen erän loppuun Hazard onnistuu vielä tasoittamaan pelin 1-1. Toisessa erässä KalU päättää nostaa pelin tempoa ja Hazard tipahtaa pelistä pois. Lopulta KalU ottaa itselleen 1-4 voiton ottelusta. Toinen ottelu Viivelähtöä vastaan on KalU:lle peruskauraa, eikä Viivelähdöstä ole paljon pysäyttämään KalU:n voitokasta peliä. Ensimmäisen erän KalU voittaa 5-0 ja toisessa erässä voikin vähän laskea vauhtia. Viivelähtö pääsee hieman kaventamaan pelinlukemia, mutta se ei riitä ja KalU:lle 7-4 voitto ottelusta.

 

Team A-H-M-A 6 PTS

Tasonmittausotteluissa Ahma ei hävinnyt kun yhden ottelun ja joukkue selvästi janoaa myös liigan pyttyä ja tulee tarjoamaan KalU:lle ja muille joukkueille kovan vastuksen. Jo ensi peleissä päästään näkemään näiden kahden kovan joukkueen keskinäinen kamppailu. Ensimmäiset liiga ottelut Ahma pelasi Hazardia  ja Panttereita vastaan. Hazardia vastaan joukkue ei ollut vielä tällä kaudella päässyt pelaamaan, joten enakkoon pelistä oli tulossa tasainen. Ahma pääsi hyvin hyödyntämään Hazardin hakusessa olleen pelaamisen ja otti itselleen pallonhallinnan. Tarpeeksi sekaisin Hazardin peli ei selvästikkään ollut, sillä puolustuksesta ei aukkoja meinannut löytyä millään. Lopulta Hazardin puolustuksessa tapahtuu nukahdus ja Ahmat pääsee siirtymään 1-0 johtoon. Toisessa erässä johto kasvaa jälleen maalilla, kunnes Ahmoilla tapahtuu minuutin nukahdus ja Hazard tulee pelissä tasoihin. Ahmat jatkaa kuitenkin loppuun asti omaa hyvää pelaamista ja nappaa itselleen 4-2 voiton. Toisessa ottelussa Ahmat kohtaa tutun joukkueen Pantterit, eikä tällä kertaa Pantterit pääse yllättämään Ahmoja ja Ahmat ottaa tasaisen pelin jälkeen itselleen 2-3 voiton ottelusta.

 

SC Viivelähtö 3 PTS

Viivelähtö pelasi ensimmäiset ottelut KalUa ja Panttereita vastaan. Ensimmäisessä ottelussa KalUa vastaan Viivelähtö tipahtaa heti pelistä ja KalU nappaa itselleen jo ekassa erässä 5-0 johdon. Toiseen erään Viivelähtö ryhdistäytyy vähän ja saa kurottua KalUa kiinni, mutta KalU:n johto pitää loppuun asti ja pelistä pisteet KalU:lle. Toisessa ottelussa vastassa oli Pantterilauma, joka janosi illalta yhtä paljon voittoa kun Viivelähtökin. Pantterit sai peliin paremman alun ja siirtyi neljän minuutin pelaamisen jälkeen maalilla johtoon. Tällä kertaa Viivelähtö ei kaveria karkuun päästä vaan tasoittaa pelin heti. Jälleen toistuu sama kuvio, Pantterit tekee ensin maalin ja Viivelähtö tasoittaa perään. Viivelähtö päättää kuitenkin laittaa Kissa ja Hiiri leikille lopun, kun taululle saadaan 2-4 lukemat Viivelähdön hyväksi. Toinen erä on huomattavasti vähämaalisempi molempien joukkueiden onnistuessa vain kerran ja ottelusta 3-5 voitto Viivelähdölle.

 

Pöyryn Pantterit 0 PTS

Panttereiden liiga pelit alkoivat kahdella tappiolla. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli tasonmittausotteluista tuttu joukkue Ahmat. Pantterit oli kerran jo onnistunut tasonmittausotteluissa voittamaan Ahmat, joten ottelusta oli odotettavissa mitä vain. Pelistä tulikin tosi tasainen, mutta Ahmat olivat kuitenkin maalilla parempia ja veivät Panttereilta pisteet. Toisessa ottelussa vastassa oli aiemmilta kausilta tuttu joukkue Viivelähtö. Viivelähtö on parissa viimeisessä ottelussa onnistunut voittamaan Pantterit, joten Pantterit janosivat ottelun voittoa itselleen. Ensimmäisen erän kymmenen minuuttia Pantterit jaksoivatkin olla vielä pelissä mukana, mutta ilmeisesti jano pääsi sammumaan ja Viivelähtö pääsi karkuun. Toisessa erässä molemmilta joukkueilta alkoi vauhti hyytymään ja lopulta Viivelähtö nappaa ensimmäisen erän onnistuneella karkumatkalla itselleen pisteet ottelusta.

 

FC Hazard 0 PTS

Hazardin liigan ensimmäiset pelit oli vielä pahasti sotkussa. Ensimmäinen ottelu Ahmoja vastaan, alkoi Hazardilta huonosti ja Ahma pääsi ottamaan ensimmäisessä erässä pallonhallinnan itselleen. Ahmojen pallonhallinnasta huolimatta Hazard sai puolustuksen pidettyä joten kuten kasassa, eikä Ahmat päässyt kun maalilla johtoon. Toinen erä alkoi Hazardilta jo paremmin, mutta suurinosa vedoista kolisi tolppiin. Ahmat taas onnistuivat jälleen maalinteossa ja ottivat itselleen jo kahden maalin johdon. Toisen erän puolivälissä Hazardilla on hyvä minuutti ja joukkue kirii itsensä tasoihin pelissä. Hyvä hetki loppuu kuitenkin nopeasti ja jälleen Ahmat ottaa kahden maalin johdon itselleen. Lopulta pelistä loppulukemat 4-2 Ahmojen hyväksi. Toisen ottelu KalUa vastaan alkaa lähes samalla kaavalla. KalU pyörittää peliä, mutta Hazardin puolustus ei taivu kun yhden maalin verran. Ensimmäisen erän lopussa Hazard pääsi hetkeksi peliin mukaan ja toi itsensä tasoihin. Erätauon jälkeen KalU laittaa lisää vauhtia peliin ja Hazard joutuu tyytymään 1-4 tappioon.