MOTONETILLA JA CARLSONILLA TASAINEN VÄÄNTÖ
Torstai, 24 Tammikuu 2019 09:15

MSB winter2018 2019

Keskiviikon manager peleissä toisensa kohtasivat Motonet, Carlson ja Metatavu. Carlsonilla oli mahdollisuus riistää pisteet Motonetilta, mutta joukkue joutui taipumaan tasapeliin. Metatavulla puolestaan oli todella vaikea kierros ja pelaamisesta ei meinannut tulla mitään. Manager pelejä jatketaan lauantaina klo 12 alkaen, jolloin kaikki joukkueet ovat paikalla.

7 19 23.01.2019 20:00 h   Motonet  -  Carlson   3 - 3 Raportti

7 20 23.01.2019 20:40 h   Carlson  -  Metatavu   7 - 1 Raportti

7 21 23.01.2019 21:20 h   Motonet  -  Metatavu   9 - 2 Raportti

Motonet 15 PTS

Motonetillä oli jälleen onnistunut kierros manager säbässä. Ensimmäisessä ottelussa Carlsonia vastaan Motonet sai hyvän alun ja siirtyi neljän minuutin pelaamisen jälkeen alivoimalla 1-0 johtoon. Carlson kuittasi kuitenkin pelin tasoihin muutaman minuutin päästä, mutta Motonet karkasi jälleen maalin etumatkalle. Vielä ennen ensimmäisen erän loppua Carlson tasoitti pelin ja erätauolle mentiin tasalukemissa. Toisen erän alussa Carlson vuorostaan siirtyi maalilla johtoon, mutta Motonetin onneksi otti perään myös jäähyn. Motonet ei arkailut käyttää jäähyä hyväksi ja tasoitti pelin ylivoimalla lukemiin 3-3. Loppu erässä ei enää tilastomerkintöjä nähty ja peli päättyi näihin lukemiin, molempien joukkueiden onnistuessa taistelemaan ottelusta pisteen itselleen. Toinen ottelu Metatavua vastaan ei Motonetille tuota vaikeuksia ja joukkue ottaa ottelusta 9-2 voiton ja samalla jatkaa sarjataulukon kärkipaikalla.

Carlson 10 PTS

Ensimmäisessä ottelussa Carlsonilla oli paljon pelissä, sillä jokainen Motonetilta pois viety piste on tärkeä pysäyttämään heidän etumatka. Ottelu sai kuitenkin vähän kurjan alun Carlsonin maalivahdin hieman nukahtaessa Carlsonin ylivoiman aikana ja Motonet pääsi siirtymään alivoimalla ottelussa johtoon. Tilanne kuitattiin kuitenkin varsin nopeasti ja Carlson pääsi ottelussa tasoihin. Kauaa ei ehditty kentällä huokailla helpotuksesta kun Motonet jälleen onnistui maalinteossa. Ennen ensimmäisen erän loppua Carlson kuitenkin onnistui vielä tasoittamaan pelin. Toisen erän alussa Carlson siiryi ottelussa johtoon, mutta heti perään otettu jäähy kostaantui ja Motonet tasoitti ylivoimalla. Enempää ei maaleja ottelussa nähdä ja molemmat joukkueet sai tyytyä yhteen pisteeseen. Heti perään Carlsonilla oli vuorossa ottelu Metatavua vastaan. Tässä pelissä ei ollut epäselvyyksiä kumpi joukkue vie pisteet kotiin ja Carlson nappasi ne 7-1 voitolla.

Metatavu 7 PTS

Metatavulla oli tällä kertaa epäonnistunut kierros. Joukkueen kokoonpanosta puuttui viisi todella vahvaa pelaajaa, mikä näkyi peleissä. Maalivahti Joonas Ruhasta oli tullut tuuraamaan Henri Velin, jota Metatavu ei helpolla päästänyt. Metatavun puolustus oli aivan unessa ja välillä kentällä vain seisoskeltiin ihmettelemässä vastustajaa. Henri Velin otti illan aikana kiitettävät 45 torjuntaa, mutta puolustuksen nukkuessa ja joukkueen tahmeiden hyökkäys yritysten, se ei riittänyt pelastamaan Metatavua kahdelta murskatappiolta. Ensimmäinen ottelu Carlsonia vastaan päättyi 7-1 lukemiin ja toinen ottelu Motonettia vastaan 9-2 lukemiin.