KESKIVIIKON SÄBÄMANAGER PELEISSÄ MURSKALUKEMIA
Torstai, 31 Tammikuu 2019 11:20

MSB winter2018 2019

Keskiviikkona toisensa kohtasivat Bar BOM, LähiTapiola Savo-Karjala ja Metatavu. Illan pelien odotettiin olevan tiukkoja, toisin kuitenkin kävi sillä jokaisessa pelissä maaliero oli vähintää neljä maalia. Lauantaina Rantakeitaalla nähdään jälleen kaikki joukkueet pelaamassa, tule seuraamaan otteluita!

9 27 30.01.2019 20:00 h  LähiTapiola Savo-Karjala -  Bar DOM 1 - 11 Raportti
  9 28 30.01.2019 20:40 h  Bar DOM -  Metatavu 3 - 7 Raportti
  9 29 30.01.2019 21:20 h  LähiTapiola Savo-Karjala -  Metatavu 4 - 9 Raportti

MOTONET 19 PTS

Huilasi..

METATAVU 14 PTS

Metatavu jatkoi viime lauantailta tuttua vahvaa suorittamista ja otti pisteet molemmista illan otteluista. Ensimmäiseen peliin vastaan asettui kova vastus Bar DOM. Metatavu onnistui heti ensimmäisellä minuutilla siirtymään johtoon. Johtoasemassa ei kauaa ehditty olemaan, kun vastustaja kuittasi lukemat tasoihin. Tasoitus maalin jälkeen Metatavu suorastaan ryntäsi voittoon tehden maaleja maalien perään. Ottelun loppuessa taululle jäi lukemat 3-7. Toinen ottelu heti perään oli LähiTapiolaa vastaan. Jälleen lähdettiin vahvasti erän alussa hakemaan johtoasemaa ja saavutettiin yhden maalin johto. LähiTapiola onnistui tasoittamaan lukemat 1-1. Vasta toisessa erässä monet vedot onnistuivat maalia kohden ja upposivat verkkoon. Toisen erän lopussa keskittyminen pelaajilta herpaantui ja LähiTapiola onnistui kaventamaan pelin 4-9. Eetu Kurri ja Jere liikanen olivat Metatavun ahkerimmat pistemiehet.

CARLSON 13 PTS

Huilasi..

BAR DOM 8 PTS

Illan pelit päästiin avaamaan Bar DOM - LähiTapiola ottelulla. Kauaa ei palloa pyöritelty erän alkaessa, kun jo pallo löytyi LähiTapiolan maalista. Ensimmäisen maalin jälkeen maaleja tuli, kuin liukuhihnalta. LähiTapiolasta ei tällä kertaa ollut vastusta haastaa Bar BOM:n pelaajia ja ottelusta pisteet vei Bar DOM lukemin 1-11. Ensimmäisestä pelistä pisteitä ahmi itselleen eniten Veikka Kortelainen ja uusi pelaajahankinta Roni Koskelin. Illan toiseen peliin vastassa oli Metatavu. Peli alkoi hyvin vauhdikkaana ja ensimmäinen maali nähtiin vastustajan puolelta jo ensimmäisellä minuutilla. Bar BOM ei jäänyt maalia harmittelemaan vaan iski välittömästi tasoihin. Bar DOM onnistui vielä siirtymään johtoon mutta hallinta pelistä loppui siihen. Seuraavaksi oli vastustajan vuoro tehdä maaleja ja niitä kertyikin lopulta 7 kappaletta. Bar DOM onnistui vielä loppuminuuteilla kaventamaan pelin 3-7, aika kuitenkin loppui kellosta ja oli tyydyttävä häviöön.

LÄHITAPIOLA SAVO-KARJALA 4 PTS

LähiTapiola lähti lauantain tapaan niukalla rosterilla peleihin. Ensimmäiseen peliin paikalle vaivautui reilu kentällisen verran pelaajia ja se kostautui joukkueelle häviöillä. Ensimmäinen peli Bar DOM:a vastaan lähti alkuun hyvin. Vastustajan siirtyessä johtoon LähiTapiola tasoitti nopeasti pelin. Tasoituksen jälkeen alkoi mylly pyörimään ja LähiTapiolan maalivahti sai olla valppaana. Vetoja sateli toinen toisensa jälkeen ja niitä upposi maaliin asti 11. Pisteitä pelistä LähiTapiola sai jäädä haaveilemaan. Toisessa pelissä Metatavu laittoi heti vastustajansa tiukille siirtyessä johtoon. Jälleen kerran LähiTapiola onnistui tasoittamaan pelin ja aijemman pelin tapaisesti vetoja ja maaleja alkoi sadella vastustajan puolelta. Tästäkin pelistä LähiTapiola jäi ilman pisteitä. Erikoismaininta maalivahti Joni Niemelle joukkueen kannattelusta upeilla torjunnoilla loppuun asti.