SB PUUKÄDET JATKAVAT 1 DIVARIN KÄRJESSÄ
Lauantai, 02 Helmikuu 2019 12:06

salibandy weikkoset

Perjantai-iltana Rantakeitaan liikuntasalin valtasi 1 Divarin ottelut. Illan peleissä nähtiin erilaista suorittamista ja välillä ehkä jopa unohdettiin, että palloa pelattiin. Sarjataulukossa Huru-Ukot nousivat nelossijalta toiseksi ansaituilla voitoilla. SB Puukädet jatkavat voittoputkeaan kärkisijalla.

2 01.02.2019 18:00 h   Huru-Ukot  -  Lakeside Hoppers   8 - 1 Raportti
2 01.02.2019 18:45 h   MPU  -  Huru-Ukot   2 - 6 Raportti
2 01.02.2019 19:30 h   Weikkoset  -  Lakeside Hoppers   4 - 2 Raportti
2 01.02.2019 20:15 h   MPU  -  SB Puukädet   0 - 4 Raportti
2 01.02.2019 21:00 h   SB Puukädet -  Weikkoset   4 - 0 Raportti

SB Puukädet 12 PTS

SB Puukädet lähtivät ensimmäiseen peliin varmana MPU:ta vastaan. Ottelu alkoi tasaisina hyökkäyksinä puolin ja toisin. Ensimmäisessä erässä Puukädet pääsivät karkaamaan yhden maalin johtoon. Toiseen erään mentäessä MPU oli hyytynyt vähäisestä pelaajamäärästä johtuen ja Puukädet pääsivät iskemään lisää maaleja. Pelissä palloa pyöritti selvästi Puukädet ja useista vedoista ja paikoista lopulta vain 4 maalia upposi MPU:n verkkoon. Ensimmäisen pelin kovin pistemies oli Tommi kekäläinen (1+3). Toisessa pelissä ensimmäiseen erään Weikkosia vastaan avautui kaksi mahdollisuutta maalintekoon, kun vastustaja otti kaksi jäähyä. Vain toisella ylivoimalla onnistuttiin tekemään maali. Tämäkään peli ei tuottanut Puukäsille vaikeuksia hakiessa voittoa. Lainamaalivahti Joonas Ruhanen otti molemmista peleistä nollapelit.

Huru-Ukot 8 PTS

Huru-Ukoilta onnistunut pelipäivä. Lakeside Hoppers asettui ensimmäiseen peliin vastaan. Peli lähti Huru-Ukkojen siirtyessä johtoon. Peliä hallitsi selvästi Huru-Ukot ja vastustaja pääsi ainoastaan hyökkäämään nopeista vastahyökkäyksistä tuloksetta. Tässä pelissä vastustaja onnistui maalinteossa vain kerran ja ottelun päättyessä 8-1 vei Huru-Ukot pisteet kotiin. Toinen ottelu oli MPU:ta vastaan. Toinen peli perään ei paljoa verottanut joukkuueen jaksamista, kun piti pysyä vauhdikkaan MPU:n mukana. Huru-Ukot lähtivät heti tekemään maaleja ja erätauolle lähdettäessä taululla oli lukemat 0-3 Huru-Ukoille. Toisessa erässä meno alkoi käydä vauhdikkaaksi ja jatkuvaksi rikkomiseksi puolin ja toisin. Hetkellisesti jopa näytti siltä, että pelaamisen sijaan keskityttiin ottamaan kontaktia vastustajaan molemmin puolin. Loppuun asti tunteet kävivät kuumina ja lopulta peli päättyi lukemiin 2-6.

Weikkoset 7 PTS

Weikkoset aivan Huru-Ukkojen kannoilla. Joukkueella oli jälleen kerran runsaasti pelaajia mukana. Vauhtia Weikkosten puolelta ensimmäisessä pelissä riitti. Vastustaja Lakeside Hoppers yritti pysyä pelissä mukana mutta pääosin palloa pyöriteltiin tarkoin syötöin Lakeside Hoppers:n päässä. Ensimmäisessä erässä Weikkoset pääsivät kolmen maalin karkumatkalle. Toinen eräkin aloitettiin Weikkosten lisäämällä karkumatkaa yhdellä maalilla. Ensimmäinen erä vedettiin kuitenkin niin kovaa, että toiseen erään vauhti oli hiipunut ja Lakeside Hoppers pääsi kahdesti iskemään pallon maaliin. Toinen vastustaja oli kärkipaikalla lymyilevä SB Puukädet.  Peli oli alusta alkaen erittäin tasaista vääntöä. Weikkoset vetivät hyviä vetoja mutta vauhdikas vastustaja ehti aina eteen tai vedot menivät maalin ohitse. Tästä pelistä Weikkosille jäi käteen vain muutama jäähy ja häviö.

MPU 3 PTS

Ensimmäisessä pelissä MPU kohtasi Huru-Ukot. Ottelu oli alusta alkaen tasainen ja hyökkäyksiä tehtiin puolin ja toisin. Vastustajan siirtyessä kolmen maalin johtoon tunteet alkoivat kuohumaan ja peli näytti menevän kovemmaksi hetki hetkeltä. MPU onnistui ensimmäisessä erässä kaventamaan 1-3. Toisessa erässä vastustaja onnistui jälleen karkaamaan, eikä MPU:n hyvistä syöttelyistä ja vedoista huolimatta pallo uponnut maaliin. Tästä pelistä kärsittiin tappio lukemin 2-6. Toisesta pelistä Puukäsiä vastaan ei jäänyt sen enempää käteen. Peli alkoi Puukäsien pyörittäessä MPU:ta ja maalivahti sai olla jatkuvasti torjumassa vetoja. MPU onnistui tässä pelissä useaan kertaan karkaamaan maalintekoon mutta viimeistely puuttui. MPU:n pelaajia ei yhtään helpottanut jatkuvasti hiillostavat vastustajan hyökkääjät MPU:n puolustuspäässä. Ottelu päättyi Puukäsien voittoon 0-4.

Lakeside Hoppers 0 PTS

Lakeside Hoppers vielä ilman pisteen pistettä. Ensimmäinen peli ei lähtenyt vahvasti Huru-Ukkoja vastaan. Hyökkäyksiä onnistuttiin tekemään vain vastahyökkäyksistä tuloksetta. Koko pelin aikana onnistuttiin ainoastaan yhdessä maalissa. Vastustaja vei pisteet 8-1 voitolla. Tässä pelissä maalivahti Iiro Laukas otti torjuntoja peräti 25 kappaletta. Toinen peli oli Weikkosia vastaan. Pelaajapula Lakeside:n riveissä erottui varsinkin tässä pelissä, kun vastustan vaihtopelaajia oli niin paljon, etteivät he edes mahtuneet kaikki samalle vaihtopenkille. Koko pelin Lakeside jaksoi hienosti vääntää ja pääsi toisessa erässä karkaamaan kahdesti maalintekoon. Kaksi maalia ei kuitenkaan pelastanut vastustajan maalitilin ollessa jo neljä maalia. Tästäkin pelistä pisteet luovutettiin vastustajalle.