PUUMA LIIGASSA KYMMENEN OTTELUA TAKANA
Lauantai, 09 Helmikuu 2019 12:30

Puumaliiga jiikoo

Lauanatain 9.2.2019 pelit pelattiin Mäntyharjulla Kisalalla. Kentällä nähtiin uusia pelaajahankintoja ja kehittyneitä pelikuvioita. SäbäMimmit ja UuNo varmistivat paikkansa finaalissa. Seuraavat pelit kuukauden päästä 9.3.2019 Rantakeitaalla!

SÄBÄMIMMIT 18PTS

SäbäMimmit jatkavat edelleen sarjataulukon kärjessä. Päivän ensimmäinen vastus kotihallissa oli JiiKoo Hurjat. Peli aloitettiin vahvasti heti siirtyessä johtoon. Johtoasemaa onnistuttiin vielä lisäämään kahdella maalilla erän alussa. Maalien jälkeen vastustaja skarppasi, eikä vedot enää uponneet maaliin. Toinen erä oli ensimmäistä tasaisempi ja vastustaja onnistui kerran maalinteossa. Mimmit vei pelistä pisteet lukemin 4-1. Toinen peli oli PeNaa vastaan. Pelissä onnistuttiin siirtymään maalilla johtoon. Vastustaja kuitenkin onnistui tekemään kaksi maalia perätysten ja Mimmit alkoivat pelata entistä kovemmin. Toisessa erässä peli ratkesi täysin ja Mimmit leijailivat 2-9 voittoon.

UUNO 17PTS

UuNoilla peleihin oli värvätty uusia pelaajia entisten siirtyessä pois ja UuNon kova taso jatkui tänäänkin. Ensimmäiseen peliin vastaan asettui PeNa. Ensimmäinen maali onnistuttiin tekemään jo ensimmäisellä minuutilla. Maalin jälkeen saatiin pyöritellä palloa tovi, eikä uusia paikkoja meinannut millään aueta. Erän loppuun onnistuttiin tekemään vielä toinen maali. Erätauon jälkeen taulussa oli jo uusi ääni ja hyökkäyksistä kalasteltiin lisää maaleja. Pisteet kotiin 7-0 voitolla. Toinen vastus oli Pinkit Puumat. Jälleen todella vahvaa pelaamista koko joukkueelta, eikä vastustajan pelaajia helpolla päästetty omalle alueelle. Ensimmäiseen erään onnistuttiin viimeistelemään 3 maalia ja toiseen erään toiset kolme. Toistamiseen pisteet kotiin lukemin 6-0. Maalivahti Inka Niinimäki otti molemmista peleistä itselleen nollapelit.

PINKIT PUUMAT 10PTS

Puumien ensimmäinen peli oli todella tiukka ja hyökkäyksiä onnistuttiin tekemään puolin ja toisin. Ensimmäisessä erässä RiU onnistui siirtymään johtoon. Vastustajan johtoasema sai Puumat yrittämään vielä kovemmin, paikkoja kyllä tuli mutta vedot osuivat joko maalivahtiin tai tolppiin. Toisen erän lopussa Puumat onnistui vielä siirtymään johtoon ja taululle jäi ajan loppuessa lukemat 2-1 Puumien hyväksi. Tonen peli UuNoja vastaan alkoi alkuun tasaisena ja hyvänä. Nopeasti vastustaja kuitenkin onnistui Puumien harmiksi useissa vedoissaan ja karkasi lopulta voittoon.

RIU 9PTS

Päivän ensimmäisessä pelissä vastakkain olivat RiU ja SP. Peli alkoi vahvasti ja RiU onnistui siirtymään kahdella maalilla johtoon. SP ei RiU:ta helpolla päästänyt ja maalissa Veera Koppi sai olla jatkuvasti hereillä. Vastustaja onnistui maalinteossa vasta toisessa erässä ja maali jäikin ainoaksi vastustajan puolelta. Pelistä siis tiukka voitto. Toisessa pelissä vastaan tuli sarjataulukon yläpuolella hengailevat Pinkit Puumat. Pelistä odotettavissa todella tiukkaa vääntämistä ja vetoja puolin ja toisin. Peli oli juuri sitä mitä odotettiin ja RiUn siirtyessä johtoon, Puumat kuittasivat kahdella maalilla. Kellosta loppui aika kesken ja tällä kertaa lukemat vastustajan hyväksi.

JIIKOO HURJAT 8PTS

JiiKoon ensimmäiseen peliin vastassa oli SP. JiiKoon siirtyessä maalilla johtoon, onnistui SP tasoittamaan pelin. Peli pyöri enimmäkseen vastustajan päässä mutta maalien viimeistely jäi välillä puoli tiehen. Toisessa erässä vastustaja onnistui laittamaan pelin lukemat 3-2. Kauaa ei mennyt, kun JiiKoo onnistui tasoittamaan. Pelin loppuessa tauluun jäi lukemat tasan 3-3. Toinen peli alkoi hieman takkuisissa merkeissä vastustajan siirtyessä kolmen maalin johtoon ensimmäisen viiden minuutin aikana. Ensimmäisen erän loppuun JiiKoo onnistui todella hyvin vapaalyönnissä vaikka se ei maalin asti mennytkään. Toinen erä alkoi ihan uusissa merkeissä ja pelissä oltiin jälleen mukana. JiiKoo sai onnistuneesti kavennettua lukemat 3-1. Vastustaja onnistui vielä erän loppuun lisäämään maalieroa ja pelistä pisteet jäi saamatta.

SP 5PTS

SP aloitti pelillä RiU:ta vastaan. Ottelu aloitettiin tasaisesti pelaten ja vetoja vedellen. RiU onnistui siirtymään ensimmäisen erän alkuun kahden maalin johtoon. SP taisteli hienosti ja onnistui useaan kertaan vedoissaan maalia kohden. Kavennusmaali onnistuttiin tekemään toisen erän lopussa. Tästä pelistä olisi ollut mahdollisuus myös voittoon mutta aika tuntui kiirehtivän kellossa, eikä tasoitusmaalia enää nähty. Toisessa pelissä pallosta taisteltiin JiiKoon kanssa. Peli alkoi hyvin JiiKoon siirtyessä johtoon, SP:n tasoittaessa. SP pelasi hyvin ja peli päättyi tasalukemiin.

PENA 3PTS

PeNa kohtasi päivän peleissään ensimmäisenä UuNo:n. Ensimmäiseen erään vastustaja onnistui heti alkuun siirtymään johtoon. Ensimmäisen maalin jälkeen PeNa:n peli parani ja onnistuttiin tekemään hyökkäyksiä maalille asti. Vedot eivät kuitenkaan uponneet UuNo:n maaliin. Toisessa erässä vastustaja onnistui löytämään rakoja PeNa:n puolustuspäässä ja maaleja alkoi sataa. PeNa jäi valitettavasti ilman pisteitä tästä pelistä. Toinen peli SäbäMimmejä vastaan alkoi todella hyvin. SäbäMimmit aloittivat pelin siirtyen johtoon. PeNa lähti nopeasti hyökkäyksiin ja onnistui kahdesti maalinteossa ja siirtyi johtoon. Ensimmäiseen erään PeNa:n tytöt pelasivat loistavaa peliä ja antoivat vastuksen Mimmeille. Toiseen erään vastustaja oli jo päässyt vauhtiin ja hetkellinen usko PeNa:n voitosta murskaantui. Vastustaja vei pelistä pisteet 2-9.