CARLSON NAPPASI ILLAN PELEISTÄ TÄRKEÄT PISTEET
Keskiviikko, 13 Helmikuu 2019 18:47

Salibandy managertalv

 Lyhyen tauon jälkeen Rantakeitaalla vastakkain asettuivat Motonet, Carlson ja Bar DOM. Carlson onnistui nappaamaan illan peleistä todella tärkeät pisteet ja siirtyi sarjataulukossa toiseksi. Motonet menetti Carlsonille pisteet ja Bar DOM jäi ilman pisteitä. Seuraavat pelit ensiviikon keskiviikkona 20.2.2019 klo 20:00 alkaen. Peleissä nähdään Bar DOM, LähiTapiola Savo-Karjala sekä Carlson.

 

 

OTTELUT

 

  10 30 13.02.2019 20:00 h   Carlson  -  Motonet   3 - 1 Raportti
 
  10 31 13.02.2019 20:40 h   Bar DOM  -  Motonet   4 - 6 Raportti
 
  10 32 13.02.2019 21:20 h   Bar DOM  -  Carlson   3 - 5 Raportti

 

Raportti

 

MOTONET 21 PTS

Ensimmäinen peli Carlsonia vastaan alkoi kehnosti. Peli oli Motonetin puolelta todella sekaisin ja Carlson pääsi ensimmäisessä erässä iskemään kolme maalia. Ensimmäinen erä oli täysin vastustajan hallinnassa. Toiseen erään Motonet pääsi jo paremmin mukaan mutta vedot menivät maalin ohitse. Ainoastaan yhdessä maalissa onnistuttiin ja tärkeä pisteet menetettiin vastustajalle. Heti perään toinen peli Bar DOM:a vastaan alkoi huomattavasti rauhallisemmin ja paremmin. Ensimmäisen erän alussa Motonet onnistui siirtymään johtoon. Bar DOM pääsi kuitenkin nopeasti tasoihin. Jälleen Motonet onnistui kahdesti maalinteossa ja toiseen erään lähdettiin johtoasemasta. Toisessa erässä Motonet päästi liian helpolla vastustajan taitavat maalintekijät kentän läpi ja se kostautui Bar DOM:n tasoittaessa. Erän loppuun Motonet onnistui siirtymään 4-5 johtoon ja viimeinen maali tyhjiin varmisti voiton. Motonetin illan pistemiehet olivat Janne Strömberg (3+1) ja Janne Lamberg (0+4).

 

 

CARLSON 17 PTS

 Carlson lähti metsästämään illan peleistä pisteet. Ensimmäisessä pelissä oli voitettava Motonet. Ottelu alkoikin Carlsonin pyörittäessä vastustajaa ja siirtyen 3-0 johtoon. Toiseen erään jatkettiin hyvää suorittamista ja vastustaja onnistui ainoastaan yhdessä maalissa. Carlsonilta ei toiseen erään enempää maaleja nähty, kolme maalia riitti kuitenkin viemään tärkeät pisteet kotiin. Illan peleissä toinen vastus oli Bar DOM. Bar DOM pääsi heti erän alussa karkaamaan maalilla johtoon. Hetken palloa pyöriteltiin päästä päähän, kunnes Carlson pääsi tasoittamaan pelin. Tasoitusmaalin jälkeen alkoikin lukemat lisääntymään ja ensimmäiseen erään ehdittiin tehdä neljä maalia. Toiseen erään lähdettiin varmasti ja Carlson onnistui lisäämään vielä yhdellä maalilla johtoaan. Vastustaja onnistui kaventamaan vielä 3-5 mutta ottelu oli taputeltu jo Carlsonin voittoon. Eniten pisteitä peleistä itselleen ahmi Mika Paajanen (3+1).

 

METATAVU 14 PTS

 Huilasi..

 

BAR DOM 8 PTS

 Bar DOM:n ensimmäinen peli alkoi tasaisesti, kun vastassa oli Motonet. Vastustajan siirtyessä heti erän alussa johtoon, kuittasi Bar DOM lukemat tasoihin. ensimmäisen erän päättyessä tilanne oli tasan 3-3. Toisessa erässä vastustaja onnistui siirtymään johtoon. Loistavan läpisyötön antanut Antti Pänkäläinen ja hyvin palloon osunut Olli Matilainen siirsivät joukkueensa tasoihin. Erän loppuun vastustaja onnistui siirtymään johtoon ja Bar DOM yritti kuudella pelaajalle tasoittaa pelin. Pallon menetyksestä Motonet varmisti voittonsa. Toinen peli Carlsonia vastaan alkoi lupaavasti. Heti ensimmäisellä minuutilla onnistuttiin maalinteossa. Nopeasti vastustaja pääsi mukaan peliin ja loppuerä olikin armotonta pyörittämistä ja tulostaulun lukemat vain suurenivat vastustajan hyväksi. Toiseen erään lähtiessä peli oli 1-4. Heti toisen erän alkuun vastustaja lisäsi maalisaldoaan yhdellä maalilla. Bar DOM onnistui vielä kahdesti maalinteossa mutta se ei riittänyt saavuttamaan vastustajaa. Illan peleistä jäätiin ilman pisteen pistettä. Pisteitä eniten itselleen keräsivät Antti Heinikainen ja Olli Matilainen molemmat pistein 2+1 ja Nuutti Tanskanen pistein 1+2.

 

LÄHITAPIOLA SAVO-KARJALA 4 PTS

Huilasi..