ENNAKKO: JÄÄPALLOMESTARUUS RATKEAA SUNNUNTAINA
Perjantai, 15 Helmikuu 2019 18:09

 

 

MAHL ensimmäinen talvikauden sarjamestaruus ratkaistaan tulevana sunnuntaina Hänskissä kun jääpallon Final Four pelit pelataan. Välierät ovat kerrasta poikki ja sen jälkeen pelataan kerrasta poikki finaali sekä pronssiottelu.

 

WHL - KaPo

Ensimmäinen välierä tarjoaa heti herkkupalan, kun läpi kauden tasaisesti pelannut WHL ottaa mittaa KaPosta. KaPo aloitti nihkeästi, mutta on parantunut kohti kevään tärkeimpiä pelejä. Memonen - Kumela - Huttunen kolmikko on ollut vahvassa vireessä viime peleissä ja siinä on WHL puolustuksella pitelemistä. WHL on joukkueena kuten kautensakin, tasainen. Tero Kettunen on hyökkäyspäässä joukkueen hahmo ja Joonas Janhunen pitää puolustuksen kuosissa. Mutta nyt panokset ovat kovat ja koko joukkueen pitää vielä yksi taso nostaa tasoa ylöspäin. Vielä ennen pelipäivää on epäselvää kuka pelaa WHL maalissa, se tulee olemaan ratkaiseva tekijä ottelun kannalta.

Arvio: WHL finaaliin, mikäli maalivahtipeli onnistuu.

 

MAKS-91 - Ola Oy

Tasainen pari, josta jatkoon voi mennä kumpi tahansa joukkueista. MAKS taktiikka on kaikille selvä, mutta kukaan ei oikein tunnu löytävän siihen lääkkeitä. Ola on pelannut tasaisen kauden, mutta kovissa paikoissa se ei vielä ole päässyt parhaimpaansa. Onko nyt sen aika? Ola hävisi molemmat pelit niukasti MAKS:lle runkosarjassa, joten nyt on pakko löytyä joku ässä hihasta. Luotto Jouni Lahtiseen ei enää riitä, hyökkäykseen tarvitaan uusia kikkoja.

 

Arvio: MAKS-91 finaaliin.

 

PLAY OUT

 

Canarian pallo, MPU sekä Littarit pelaavat kierroksella kolmen joukkueen kesken sijoista 5-7. Pisteiden mukaan, ratkaistaan lopulliset sijoitukset. Canarian pallo haluaa varmasti lopettaa kauden voitokkaasti, myös MPU halajaa hyvää lopetusta kaudelle. Littarit oli lähellä paikkaa playoffeille, mutta kun paikkaa ei tullut, etelän lämpö rupesi kiinnostamaan. Joukkue tulee hieman siipirikkoisena peleihin, mutta tulee olemaan varmasti kova vastus.

 

ARVIO: MPU joukkueella riittää motivaatio ja raapii kaksi voittoa.

 

 

VIIKONLOPUN PELIT SU 17.2. HÄNSKISSÄ


18:30  WHL - KaPo -
19:15  MAKS-91 - Ola Oy  
20:00  Finaali 1 - Finaali 2 
20:00  Pronssi 1 - Pronssi 2

 

18:30  MPU - Canarian Pallo -
19:15  MPU - Littarit -
20:45  Canarian Pallo - Littarit -