KIEKOSSA TEHTIIN TAAS PALJON MAALEJA
Perjantai, 22 Helmikuu 2019 00:00

 jkiekko sahara 40 pelaaja

OTTELUT

Shooting Stars - SuomU 9 - 6

PHR - HC Dynamite 7 - 1

Hearts - HC Karla  6 - 16

Mikkelin Golf HT - Top 10  5 - 3

RAPORTTI

 

Maanantai 19.2.2019

Liiga

Shooting Stars - SuomU 9 - 6 (3-3, 4-1, 2-2)

Maanantaina Shooting Stars ja SuomU avasivat liigan puolella toisen kierroksen. Ensimmäisessä erässä molemmat joukkueet iskivät maaleja vuorotahtiin. Toisessa erässä Shooting Stars hyödynsi maalipaikkansa paremmin ja repäisi kolmen maalin johdon kolmanteen erään siirryttäessä. Kolmannessa erässä molemmat joukkueet onnistuivat vielä kahdesti. Shooting Starsilta maalinteossa kahdesti onnistuivat Sami Tolvanen (2+0) ja Iivo Hokkanen (2+2). SuomUlta tehokkaimpina hääri tutkapari Kiukas & Kiukas seitsemällä tehopisteellä. Voitollaan Shooting Stars varmisti paikkansa 9.4 pelattavassa Liigan finaalissa. 

 

Tiistai 19.2.2019

2-Divari

PHR - HC Dynamite 7 -1 (1-0, 3-1, 3-0)

Tiistai-iltana PHR sai vastaanasa harvalukuisen Dynamiten. PHR oli alusta asti ottelussa hallitsevampi osapuoli ja kun Dynamiten rinki kapeni entisestään ulosajon myötä, niin PHR eteni tästä ottelusta rutiininomaiseen voittoon ja roikkuu Rattopoikien kanssa tasapisteissä kakkosdivarin kärjessä. PHR:n tehokkain oli Eetu Ripatti tehoilla 2+1. 

 

Keskiviikko 20.2.2019

1-Divari

Hearts - HC Karla 6 - 16 (2-4, 1-5, 3-7)

Keskiviikkona harkkahallissa HC Karlalla oli huomattavasti mukavampaa kuin Heartsilla. Ottelun ratkaisu nähtiin jo ensimmäisessä erässä, kun Karlan Mikko Oksanen (0+1) huitoi itselleen kahdenminuutin jäähyn. Jäähyn aikana Karla onnistui tekemään kaksi alivoimamaalia ja siirtymään kahden maalin johdossa erätauolle. Toisessa erässä Hearts puutui täysin ja Karla käytti tilanteen armotta hyödykseen. Kolmas erä läpsyteltiin läpi Karlan hallitessa kenttätapahtumia ja Heartsin pyristellessä perässä. Karlalta kaikki pelaajat saivat tilastomerkintöjä. Heartsin Alexi Hurri (1+4) osoittelee heräämisen merkkejä kevätauringon alla.

 

Torstai 21.2.2019

1-Divari

Mikkelin Golf HT - TOP 10 5 - 3 (1-0, 3-1, 1-2)

Kiekkoviikko paketoitiin jälleen varsin jouhevalla tekemisellä. Ottelu oli suhteellisen nopea, vaikka siinä jaettiinkin paljon pieniä, mailankäytöstä johtuvia rangaistuksia. Peli eteni myös tasaisesti, mutta Golfin Teemu Niemisen hirmuilta (4+0) oli tämän illan ottelussa lopulta ratkaiseva tekijä. Golf on täysin puskista painanut ykkösdivarin kärkeen, kuin Nykänen Holmenkollenin sumussa. Aika näyttää onko tällä joukkueella eväitä jopa divarin mestariksi.