JÄÄKIEKOSSA OLTIIN HIIHTOLOMAN TUNNELMISSA
Perjantai, 01 Maaliskuu 2019 00:00

 jkiekko star expert mv

OTTELUT

Bar Dom - Shooting Stars 5 - 8

Rattopojat - Mipro 1 - 15

Star Expert - PoNu 10 - 7

HC Hämminki - HC Karla 11 - 3

RAPORTTI

 

Maanantai 25.2.2019

Liiga

Bar Dom - Shooting Stars 5 - 8 (2-2, 1-2, 2-4)

Maanantain ottelussa päästiin nauttimaan liigavauhdista, kohtuullisesta määrästä maaleja ja erittäin sopivalla voimakkuudella soineesta musiikista. Joukkueet pelasivat pari ensimmäistä erää tasaisissa merkeissä ja ottelussa jaettiin jopa yllättävänkin suuri määrä jäähyjä joista suurin osa Bar Domille. Shooting Stars myös kiitti näistä mahdollisuuksista ja iski kaksi ylivoimamaalia. Päätöserässä Dom viritteli vielä orastavaa kiriä, mutta Shooting Stars lopetti nämä pyristelyt nopeasti. Voittajajoukkue jatkaakin liigan kärjessä, kun taas häviäjä hännillä. Shooting Starsilta peräti 11 pelaajaa kirjautti tililleen tehopisteitä, Bar Domin tehokkain oli Teemu Suokas tehoilla 1+4.

 

Tiistai 19.2.2019

2-Divari

Rattopojat - Mipro 1 - 15 (1-3, 0-4, 0-8)

Tiistai ei ollut Rattopojille rattoisa ilta. Molemmat joukkueet olivat pahasti vajaamiehisiä, mutta Rattopoikiin hiihtolomaviikko tuntui iskeneen raskaammin ja joukkue ei tiistain ottelussa pystynyt rakentamaan johdonmukaisia hyökkäyksiä juuri ollenkaan. Mipro pelasi mukiinmenevän ottelun ja naputteli taululle 15 häkkiä, joista 8 jo päätöserässä Rattopoikien jo luovutettua kamppailun. Mipron tehokkain oli Antti Kivelä tehoilla 5+3.

 

Keskiviikko 20.2.2019

1-Divari

Star Expert - PoNu 10-7 (4-3, 3-2, 3-2)

Keskiviikkona tahkottiin ykköstä ja hyvin tahkottiinkin. Joukkueet naputtelivat maaleja suht tasatahtiin ja Star Expert onnistui tässä maalintekokilpailussa tekemään kolme maalia enemmän ja korjaamaan ottelusta täydet pisteet mukaansa. Ottelun tehokkain oli Starin Aki Lahtinen tehoilla 4+2. Tämä ottelu ei kohonnut kiekkohistorian suuriin klassikoihin, vaan muistutti enemmän Seefeldin märällä lumella hiihdettyä miesten 15 kilometrin kilpailua. Tässä urheilutapahtumassa yksikään suorittaja ei kuitenkaan kärähtänyt epo-hormonin käytöstä, joten molemmat joukkueet voivat olla ylpeitä itsestään.

 

Torstai 21.2.2019

1-Divari

HC Hämminki - HC Karla 11-3 (4-2, 3-0, 4-1)

Torstai-illan ottelu tuntui yhtä pitkältä kuin kaikkien Poliisiopisto-elokuvien katselu putkeen. Ottelu oli todella katkonainen ja kiekko tuntui jatkuvasti olevan poissa pelistä. Hämminki oli torstaina selkeästi raikkaammalla jalalla ja paineli hieman yllättäenkin taululle kaksinumeroiset lukemat. Hyvin edelliset kierrokset pelannut Karla ei pystynyt ottelussa haastamaan hämminkiä toivomallaan tavalla ja tästä ottelusta tuli joukkueelle todellinen ohipeli. Ottelun tehokkain oli Hämmingin Mikko Sihvonen tehoilla 3+1.