KIEKOSSA RATKAISUT ALKAVAT LÄHESTYÄ
Perjantai, 08 Maaliskuu 2019 00:00

 jkiekko sahara 40 pelaaja

OTTELUT

SuomU - Jukurit Old Time 4 - 4

HC Dynamite - Rattopojat 0 - 5

Hearts - Mikkelin Golf HT 4 - 5

Star Expert - Sahara 4 - 15

RAPORTTI

 

Maanantai 4.3.2019

Liiga

SuomU - Jukurit Old Time 4 - 4 (2-2, 2-1, 0-1)

Maanantain liigakamppailussa yhteen iskivät SuoMu ja Jukurit Old Time. SuomU aloitti ottelun räväkästi ja siirtyi parin maalin johtoon, mutta Old Time nousi hienoilla suorituksilla takaisin peliin. Toisessa erässä SuomU sai jälleen yhden maalin eron, jonka Jukurit Old Time kuittasi tasoihin päätöserässä vain hetki ennen loppua. Joukkueet päätyivät lopulta jakamaan pisteet lukemin 4-4. Tasapeli, kaikille hyvä mieli ja kotiin katsomaan Dallasia. Siinä oli maanantain kuva.

 

Tiistai 5.3.2019

2-Divari

HC Dynamite - Rattopojat 0 - 5

HC Dynamite luovutti ottelun pelaajapulan vuoksi.

 

Keskiviikko 6.3.2019

1-Divari

Hearts - Mikkelin Golf HT 4 - 5 (1-0, 3-2, 0-3)

Keskiviikkona kohtasivat divarin häntä ja kärki. Tasaiseksi muodustuneen ottelun ratkaisu nähtiin vasta kaksi minuuttia ennen pelin loppua, kun Golf HT siirtyi ensimmäisen kerran pelissä johtoon. Sekavan ensimmäisen erän aikana nähtiin yksi maali, kun Heartsin Kirill Nikitin (2+0) osui maalipuiden väliin. Toisessa erän puoliväliin mennessä Hearts johti ottelua jo 4-1 ja hallitsi hienokseltaan kenttätapahtumia. Erän ja koko ottelun komeimmasta maalista vastasi alivoimalla Golf HT:n Timo Palosaari (2+1) 4-2 kavennuksella. Palosaari nappasi kiekon omalla alueella ja koko kentän mittaisen soolon aikana hän harhautti viisi Hearts pelaajaa "vettä korvasta"- harhautuksella ja siirsi lopuksi kiekon tyhjään maaliin ohi Hearts- vahti Jan Lampisen (26/31 torjuntaa). Kolmannessa erässä Golf HT puristi väkisin rinnalle ja ohi. Heartsin Joonas Kauppinen sai jälleen syöttöpisteen tililleen. Golf HT:n Mikko Iivanainen (1+2) saalisti Palosaaren ohella kolme tehopistettä. Voitolla Golf HT jatkaa sarjan kärjessä ilman pistemenetyksiä, kun taas Hearts rämpii taulukon toisessa päässä.

 

Torstai 7.3.2019

1-Divari

Star Expert - Sahara 4 - 15 (1-5, 1-6, 2-4)

Torstain ykkösdivaritaiston lähtökohdat olivat ennalta tasaisemmat, kuin mitä kenttätapahtumat ja tulostaulu osoittivat. Star Expert kärsi pelaajapulasta ja se näkyi joukkueen otteissa. Sahara tuntui ainakin ottelun alkuvaiheessa laittavan kiekon maaliin jokaisesta hyökkäyksestään ja jossain vaihessa kenttätapahtumat alkoivat jäähyjen ja maalien ja syöttöpisteiden jälkikäteen lisäilyn myötä koitua raskaaksi jopa toimitsijoille. Sahara korjasi ottelusta pisteet kotiinsa ja sen tehokkaimmat pelaajat olivat Pekka Ruuth (3+4) ja Jere Helmola (3+3).