YKKÖSDIVARIN KÄRKIPAIKKA VAIHTUI KIEKOSSA
Perjantai, 22 Maaliskuu 2019 00:00

jkiekko sahara 40 pelaaja

Saharalla oli torstaina syytä juhlaan, sillä se nousi ykkösdivarissa Mikkelin Golfin ohi kärkipaikalle keskinäisten otteluiden turvin. Sarjaa on jäljellä yksi kierros, joten mestaruus on täysin oranssipaitojen omissa käsissä. Liigassa SuoMu ja Jukurit Old Time kamppailevat finaalipaikasta Shooting Starsia vastaan ja kakkosessa Rattopojat, Mipro ja PHR ovat vielä tiiviiissä rykelmässä finaalipaikan ollessa täysin auki.

SuomU - Bar DOM 8 - 6 (3-2, 3-2, 2-2)

Maanantai-iltana oli tarjolla Liigaa. Iloinen SuomU ja hilpeä Dom ottivat yhteen. SuomU eteni alussa kolmen maalin johtoon, jonka jälkeen Dom tuli maalin päähän. Tasoihin se ei kuitenkaan onnistunut missään vaiheessa ottelua kipuamaan, sillä SuomUn viimeistely oli läpi ottelun häikäisevää. Kaikkiaan SuomU painoi ottelussa kahdeksan kihausta Domin jäädessä kuuteen maaliverkon heilautukseen. Domin riveistä löytyivät kuitenkin ottelun tehokkaimmat pelaajat Ville Paasonen (1+5) ja Perttu Ahvenainen (2+2)

Tiistai 19.3.2019

2-Divari

HC Dynamite - Mipro 3 - 15 (0-3, 1-7, 2-5)

Tiistaina Jukureiden A- nuorten playoff- kamppailun vuoksi HC Dynamiten ja Mipron välinen kamppailu siirtyi harjoitushalliin. Ottelun siirto himmeämpiin valoihin ei ainakaan haitannut Miproa joka hallitsi ottelutapahtumia selvästi, eikä voittajasta jäänyt epäselvyyttä. HCD:n ilonaiheena oli sarjan tehokkain ylivoima, joka toimi 100%:sti tiistaina. Miprolta kolmeen maaliin ylsivät Jari Stockus (3+8), Ville Jokinen (3+4) ja Kai Kokko (3+4). HCD:n tehokkain oli Olli Leskinen kolmella syöttöpisteellä.

Keskiviikko 20.3.2019

1-Divari

PoNu-Hearts 8-9 (3-3, 1-5, 4-1)

Keskiviikkona mittaa toisistaan ottivat PoNu ja Hearts. Ottelun ensimmäiset maalit nähtiin jo heti erän alussa Hearts:n tekeminä. PoNU:n vielä lämmitellessä ei muutama maali tuntunut missään. PoNu onnistui nopeasti tasoittamaan ja siirtymään vielä johtoon. Hearts paineli jälleen maalintekoon ja onnistui tasaamaan tilit ennen erätaukoa. Toinen erä oli selvästi Hearts:n erä ja Hearts onnistui ottamaan etumatkaa vastustajaansa neljän maalin verran. Viimeisessä erässä myös PoNu:lla oli vielä näytettävää ja PoNu onnistui kaventamaan 8-9, joka jäi lopulta lopputulokseksi. PoNu:n pistemiehet olivat Juuso Liutu (4+1) ja Aleksi Kakriainen (2+3). Hearts:n joukkueessa pisteitä keräsi eniten Kirill Nikitin (3+2).

Torstai 21.3.2019

1-Divari

Mikkelin Golf HT - Sahara 4-5 (2-1, 2-2, 0-2)

Kiekkoviikon viimeinen ottelu pelattiin Mikkelin Golf HT:n ja Saharan välillä. Peli alkoi tasaisesti ja Sahara tarjosi heti Mikkelin Golf HT:lle paikan siirtyä johtoon. Mikkelin Golf HT:n ylivoimaa ehti vieriä minuutin verran, kunnes kiekko saatiin maaliin. Mikkelin Golf HT onnistui vielä kertaalleen ensimmäiseen erään maalinteossa. Sahara oli hereillä vastahyökkäyksissä ja hyökkäsi nopeasti kiekon saatuaan Mikkelin Golf HT:n päähän onnistuen kaventamaan 2-1. Toisessa erässä maaleja nähtiin puolin ja toisin ja kolmanteen erään siirryttiin Mikkelin Golf HT:n johtaessa 4-3. Viimeinen erä oli ratkaiseva ja Sahara lähti tavoittelemaan maaleja. Sahara onnistui viimeisessä erässä kahdesti maalinteossa ja nappasi ottelusta 4-5 voiton. Saharan pistemiehinä toimivat Jere Helmola (3+0) ja Jani Tirkkonen (0+4). Mikkelin Golf HT:lla maaleja eniten teki Timo Palosaari (2+0) ja syöttöjä tarjoili Mikko Kiiski (0+2)