FC HAZARD TALVIFUTIKSEN MESTARIKSI!
Maanantai, 11 Maaliskuu 2019 00:00

Talvifutis on saatu pelattua. Kärkikolmikon muodostivat FC Hazard, FC Alapiha ja Gucci FC

 

PÄÄTÖSPÄIVÄN RAPORTTI

 

FC HAZARD 43 PTS - 18 OTT

Tässä on talvifutiksen mestari. Hazard sai päätöspäivänä vielä hieman odotella mestaruusjuhlia, kun Alapiha onnistui voittamaan sen tylysti 1-5. Jäljellä oli kuitenkin enää ottelu vajaamiehistä Wilmertiä vastaan ja tämä ottelu ei sitten tarjonnut jännitystä enää kenellekkään paikallaolijalle. Lukemat 10-1 tauluun ja pokaali kiukaalle. Noin vuorokausi finaalipäivän jälkeen voimme vain arvailla kuinka monta nakkia pokaalissa on ehditty keittämään. Kokonaisuutena Hazardin kausi oli kyllä mestaruuden arvoinen, ottihan joukkue siihen kiinnityksen jo aikaisin talvella.

 

FC ALAPIHA 41 PTS - 18 OTT

Alapiha lähti päätöspäivään vielä teoreettisen mestaruusmahdollisuuden kanssa. Joukkue onnistuikin voittamaan molemmat ottelut, mutta kun Hazard tyylitteli voiton viimeisestä pelistään, ei Alapihan leirissä ollut mahdollisuutta enää kuin jossitteluun. Päätöspäivän Alapiha pelasi kuitenkin vahvasti, vaikka välillä toisessa ottelussa tunteet vähän kuumenivatkin. Tällä kertaa mestaruus jäi harmittavan lähelle.

 

GUCCI FC 30 PTS - 18 OTT 

Tätä joukkuetta on pitkälti kiittäminen talvifutiksen kohonneesta yleisökeskiarvosta sekä kuplahallin äänentasosta. Nuori porukka sai finaalipäivästä tililleen voiton sekä tappion ja varmisti maalieron turvin sarjan kolmospaikan. Joukkuekuvan perusteella se joukkuetta tyydytti.

 

FC GATHER 30 PTS - 18 OTT

Gather kairasi vielä kaksi voittoa finaalipäivästä ja nousi tasapisteisiin Guccin kanssa, vaikka maaliero ei tällä kertaa ollutkaan Gatherin puolella. Gather pääsi vielä sunnuntainakin pelaamaan kohtalaisen leveällä rosterilla ja pääsi varmasti päättämään kautensa hyvillä mielin.

 

WILMERT 21 PTS - 18 OTT

Wilmert kärsi sunnuntaina kenties pahiten koko loppukauden vaivanneesta pelaajapulasta, eikä vajaa miehistö antanut sille mahdollisuutta taistella otteluidensa voitosta. Kokonaisuutena kausi oli tälle joukkueelle varsin kaksijakoinen, potentiaalia olisi varmasti ollut parempaankin sijoitukseen, mutta nykyjalkapallon kylmä fakta on, että otteluiden voittamiseen tarvitaan pelaajia.

 

LAKESIDE HOPPERS 16 PTS - 18 OTT 

Hoppers kairasi päätöspäivästä tililleen voiton sekä tappion. Myös tämä joukkue kärsi pelaajapulasta, mutta se ei menoa haitannut. Joukkue osoitti erinomaista urheiluhenkeä ja pääsi vielä sunnuntaina kaunistelemaan maalitilastoja, josta varmasti tuli pelaajille hyvä mieli kauden lopetukseen.

 

FC KRUUNUHERKKU 0 PTS - 14 OTT 

Jos sarjassa olisi jaettu joukkueelle Fair Play-palkinto, niin tämä joukkue olisi eittämättä sen saanut. Kruunuherkku ei päässyt talven aikana pistetiliään avaamaan, mutta osoitti loistavia tiimipelaamisen ja reilun pelin hengen kunnioittamisen taitoja. Moni taitavampikin joukkue saisi ottaa Kruunuherkun ryhmädynamiikasta mallia.

 

PÄÄTÖSPÄIVÄN TULOKSET

17 10.03.2019 12:00 h   FC Alapiha - FC Hazard   5 - 1
17 10.03.2019 12:00 h   FC Kruunuherkku - Lakeside Hoppers   2 - 12
17 10.03.2019 12:40 h   FC Alapiha - Gucci FC   4 - 1
17 10.03.2019 12:40 h   FC Gather - Lakeside Hoppers   7 - 1
17 10.03.2019 13:20 h   FC Hazard - Wilmert   10 - 1
17 10.03.2019 13:20 h   FC Kruunuherkku - Gucci FC   0 - 13
17 10.03.2019 14:00 h   Wilmert - FC Gather   2 - 6

 

 

SARJAN LOPULLISET SIJOITUKSET

1. FC Hazard

2. FC Alapiha

3. Gucci FC

4. FC Gather

5. Wilmert

6. Lakeside Hoppers

7. FC Kruunuherkku

 

 

 

SARJAN TOP 10-MAALINTEKIJÄT

Toni Hokkanen, FC Hazard, 36 maalia      

Tuomo Eskelinen, FC Alapiha, 33 maalia               

Ville Särkkä, FC Gather, 21 maalia                        

Joel Leppänen, Gucci FC, 18 maaia                     

Janne Lamberg, FC Hazard, 17 maalia                 

Timo Laherto, Wilmert, 16 maalia                         

Patrick Lindgren, FC Gather, 14 maalia                 

Aku Havukainen, Gucci FC, 14 maalia                   

Jussi Miettunen, FC Alapiha, 12 maalia                

Tomi Jääskeläinen, Lakeside Hoppers, 12 maalia  

 

LOPPUSANAT

MAHL ry kiittää kaikkia osallistujia sekä toimihenkilöitä kuluneesta kaudesta talvifutiksen saralla! Ottelut toivat sopivasti vilskettä sunnuntai-iltoihin ja kuningaslaji veti kuplahalliin mukavan määrän pelaajia sekä joukkueita. Jalkapallon osalta toiminta jatkuu taas kesällä ja ilmoittautuminen kesän sarjoihin on auki. Myös tuomareita jalkapalloon etsitään koko ajan lisää, joten halukkaat voivat olla toimiston väkeen yhteydessä myös tästä asiasta.

Kesän sarjoja odottellessa jalkapallon ystävät voivat kuluttaa aikaansa kertaamalla Roberto Baggion yli mennyttä rankkaria MM-finaalissa 1994 tai vaihtoehtoisesti kuuntelemalla Tommi Läntisen mainiota Jari ja minä-kappaletta.

Hyvää kevättä!