FINAALIPAIKAT RATKESIVAT KIEKOSSA
Perjantai, 29 Maaliskuu 2019 00:00

 jkiekko star expert mv

 Kiekossa liigan finaalissa kohtaavat Shooting Stars ja Jukurit Old Time, kun taas kakkosen finaalipari on Rattopojat - Mipro. Ykkösessä Sahara voi voitolla nostaa kannua.

 

OTTELUT

Jukurit Old Time - Shooting Stars 11 - 9

Rattopojat - PHR 8 - 4

Hearts - Star Expert 6 - 5

HC Hämminki - Mikkelin Golf HT 5 - 5

RAPORTTI

 

Maanantai 25.3.2019

Liiga

Jukurit Old Time - Shooting Stars 11 - 9 (3-4, 3-2, 5-3)

Maanantain liigakamppailussa yhteen iskivät Jukurit Old Time ja Shooting Stars. Ottelussa painettiin lähestulkoon joka toisesta hyökkäyksestä kiekko maaliin ja tämä tennisottelu jatkui sitten aina ottelun loppuun saakka. JOT onnistui tekemään kuitenkin kaksi maalia enemmän ja korjasi ottelusta täyden pistepotin samalla varmistaen paikkansa finaalissa ja jättäen SuomUn pronssiotteluun. Ottelun tehokkain oli Jukurit Old Timen Kai Simola tehoilla 3+4.

 

Tiistai 26.3.2019

2-Divari

Rattopojat - PHR 8 - 4 (3-2, 1-1, 4-1)

Tiistai-iltana paketoitiin kakkonen. Molemmat joukkueet saivat jalkeille kohtalaisen leveän kokoonpanon ja harkkahallin pieni kaukalo toi otteluun sopivasti vauhtia. Ottelun kaksi ensimmäistä erää mentiin liki tasatahtiin Rattopoikien johtaessa maalilla tai kahdella, mutta päätöserässä Rattopojat löysi vielä uuden vaihteen koneistostaan ja otti lopulta voiton lukemin 8-4. Ottelun tehokkain pelaaja oli Rattopoikien Juho Mähönen tehoilla 5+0. Näin ollen 2-divarin mestaruudesta loppuottelussa kamppailevat Rattopojat ja Mipro, kun taas PHR ja HC Dynamite ratkaisevat pronssin kohtalon.

 

Keskiviikko 27.3.2019

1-Divari

Hearts - Star Expert 6 - 5 (3-3, 3-1, 0-1)

Star Expert aloitti pelin vauhdikkaasti, kun ennen neljännen minuutin täyttymistä lukemat olivat jo 0-2 Jarmo Tolvasen (2+1) ja Jarno Luostarisen (1+1) onnistuessa maalinteossa. Tämän jälkeen Hearts alkoi heräilemään otteluun mukaan tullen kahdella ylivoimamaalilla tasoihin ja hetkeä myöhemmin siirtymään johtoon Artturi Foudilan (3+1) soolomaalilla. Star Expert onnistui vielä ennen erän loppua tasoittamaan pelin. Toisessa erässä Hearts onnistui maalinteossa kolmesti ja repi ratkaisevan eron Star Expertiin nähden. Kolmannessa erässä Star Expert onnistui kertaalleen maalinteossa, mutta maalia lähemmäs kiri ei enää riittänyt ja näin ollen pisteet Heartsille. Ottelun päättymisen myötä Hearts ja Star Expert saivat pelinsä pelattua tämän kauden osalta.

 

Torstai 28.3.2019

1-Divari

HC Hämminki - Mikkelin Golf HT 5 - 5 (1-0, 0-0, 4-5)

Torstain kiekkojännäristä vastasivat Hämminki ja Golf HT. Ottelu alkoi vauhdikkaasti, kun Hämminki siirtyi ensimmäisellä minuutilla 1-0 johtoon. Tämän jälkeen ote siirtyi täysin Golfille joka vyörytti kerta toisensa jälkeen hyökkäyksiä Hämmingin päätyy onnistumatta kuitenkaan maalinteossa. Toisessa erässä kenttätapahtumat tasoittuivat, mutta maaleja ei nähty. Kolmannen erän alussa Hämminki onnistui kahdesti maalinteossa ennen kuin Golf rikkoi kuparisensa. Ottelu näytti ratkeavan viisi minuuttia ennen pelin loppua kun Hämminki siirtyi 5-2 johtoon. Viimeisellä minuutilla Golf aloitti loppukirin, jonka aikana se tuli kolmen maalin takaa tasoihin, tehden kaksi viimeistä maalia ilman maalivahtia pelaten. Tasapelistä tulleella pisteellä Golf Ht siirtyi sarjan kärkeen ennen Saharaa ja samalla tulos tiesi sitä, että HC Karla tippui pois mestaruustaistoista. 1- divarin mestaruus ratkeaa ensi keskiviikkona, kun Sahara ja HC Karla iskevät yhteen.