RAUTALIIGA STARTTASI MAANANTAINA HÄNSKISSÄ
Tiistai, 14 Toukokuu 2019 11:54

MAHL Rautaliiga uutiskuva

Maanantaina jalkapallon Rautaliiga starttasi Hänskissä ja tarjosi katsojilleen suurimmaksi osaksi tiukkoja pelejä. Jo viime vuodelta tutun FC Probba joukkueen kannatusyleisö oli jälleen paikalla nostattamassa tunnelmaa. Seuraavat tasonmittauspelit ensi viikolla maanantaina sekä tiistaina. Tule seuraamaan tunnelmallisia otteluita paikan päälle!

TALOASEMA 6 PTS

Taloasema nappasi illan peleistä varmalla suorittamisella itselleen täydet 6 pistettä. Ensimmäinen vastus AC KB oli vasta lämmittelyä ja Taloasema loisti pelissä napaten 11 maalilla voiton. Toisena vastassa oli FC Gather. Gather laittoi alusta alkaen Taloasemalle hyvin hanttiin ja onnistuikin siinä ensimmäisellä puoliajalla. Toiselle puoliajalle siirtyessä Taloasema johti peliä 1-0. Toisella puoliajalla Taloasemaa onnisti kahdesti maalinteossa ja loppulukemat 3-0. Taloaseman maalivahti Mikki Berry otti itselleen illan peleistä nollapelit.

FC Hazard 6 PTS

Hazard lähti hyvällä itsevarmuudella ensimmäiseen peliin Pöyryn Panttereita vastaan. Koko peli oli tiukkaa vääntöä puolin ja toisin. Ensimmäisellä puoliajalla Hazard onnistui siirtymään heti pelin alussa 1-0 johtoon. Vastustaja onnistui kuitenkin nopeasti tasoittamaan tilanteen 1-1. Toisella puoliajalla ainoastaan Hazard onnistui maalinteossa ja vei pisteet Panttereiden nenän edestä. Toinen vastus illan peleissä oli Aarnikotkat. Peli oli tasaista ja Hazard onnistui kipuamaan johtoon ensimmäisen puoliajan päättyessä. Toisella puoliajalla Hazard onnistui jälleen maalinteossa ja vie ottelusta iltansa toiset pisteet.

FC Gather 3 PTS

FC Gatheria onnisti ensimmäisessä pelissä, jonka he pelasivat AC KB:ta vastaan. Ensimmäisellä puoliajalla ei tapahtumia rustattu tuomarin lappuun mutta toiselle puoliajalle siirtyessä alkoi maalienteko onnistua. Gather voitti pelin 0-4 lukemin ja otti illan ensimmäiset sekä tällä kertaa ainoat pisteet. Toisessa pelissä Taloasemaa vastaan jatkettiin vahvalla pelaamisella mutta vastustaja tuli nopeasti hyökkäyksissä päälle ja onnistui kääntämään pelin. Lopulta vastustaja onnistui maalienteossa siirtyen 3-0 johtoon. Pisteet tästä pelistä jäivät siis vastustajalle.

Pöyryn Pantterit 3 PTS

Pöyryn Panttereiden ensimmäinen peli päättyi tiukkaan häviöön Hazardin voittaessa pelin 2-1. Toisessa pelissä panoksia oli lisätty, kun vastassa oli Aarnikotkat. Ensimmäinen puoliaika meni palloa potkien päädystä päätyyn ilman onnistumisia maalinteossa. Toisella puoliajalla Pantterit tekivät kaksi maalia ja ottivat illan ainoat pisteensä.

FC Aarnikotkat 0 PTS

Ensimmäinen peli-ilta ei tarjonnut Aarnikotkille pisteen pistettä. Ensimmäinen peli Panttereita vastaan oli ensimmäisen puoliajan tasaista, eikä maaleja nähty kumpaankaan päätyyn. Toisella puoliajalla vastustaja liikutteli paremmin palloa ja pystyi ohittamaan Aarnikotkien puolustuksen sekä maalivahdin kahdesti. Aarnikotkille ei onnistumisia tässä pelissä suotu. Heti perään pelattiin FC Hazardia vastaan. Alku lähti jälleen hyvin käyntiin, kunnes vastustaja onnistui siirtymään maalilla johtoon. Toisella puoliajalla vastustajan sama mies onnistui jälleen ja 0-2 tulos jäi pillin soidessa lopputulokseksi.

AC KB 0 PTS

AC KB illan peleissä ensimmäinen vastustaja oli FC Gather. Peli rullasi ensimmäisen puoliajan tasaiseen tahtiin molempien hyökätessä ja yrittäessä maalintekoa. Toiselle puoliajalle siirtyessä lukemat olivat 0-0 ja muutaman minuutin pelaamisen jälkeen vastustaja alkoi iskemään maaleja. Gather vei pelin lukemin 0-4 ja AC KB:n oli nieltävä tappio. Seuraavaksi kentällä AC KB kohtasi Taloaseman. Taloasema aloitti pelin taidollaan ja itsevarmuudellaan pistäen ensimmäisellä puoliajalla lukemat jo 5-0. Toiselle puoliajalle ei AC KB saanut sen enempää hengähtää, kun vastustaja pisti vielä paremmaksi ja viimeisteli 6 maalia lisää. Pelin loppulukemat olivat murkaavat 11-0.

B-LOHKO

FC Probba 6 PTS

FC Probba otti itselleen illan peleistä täydet pisteet ja on nyt B-lohkon kärkipaikalla. Probba:n ilta ei kuitenkaan ollut helppo, vaan jo ensimmäinen peli URHO:a vastaan oli tiukka ja ottelun ensimmäisellä puoliajalla ei tapahtumia kirjattu kummankaan joukkueen hyväksi. Toisella puoliajalla Probba onnistui karkaamaan hetkellisesti maalilla karkuun, kunnes vastustaja tasoitti pelin. Tasoissa ei kauaa ehditty olemaan, kun Probba karkasi 1-2 johtoon ja voitti pelin. Lähemäki Bar oli seuraavana vastassa, eikä tämäkään joukkue päästänyt Probbaa helpolla. Ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla Probba onnistui maalinteossa ja toiselle puoliajalle oli hyvä lähteä maalin johdossa. Toisella puoliajalla ei maaleja syntynyt, joten Probba vei pisteet kotiin.

Lost Cause 3 PTS

Lost Cause:n iltaan mahtui tällä kertaa vain yksi peli viime hetken joukkueen peruutuksesta johtuen. Illan ainut peli oli Jäntex:ä vastaan. Peli oli lähinnä lämmittelyä tuleviin, sillä vastustaja voitettiin lukemin 8-0. Peli oli hyvä alku tuleville peleille ja pisteitä nappasivat eniten Jussi Haapalainen, Markus Myyryläinen ja Jarmo Rautiainen.

URHO 3 PTS

URHO:n iltaan sisältyi kaksi peliä mutta joukkue ylsi tällä kertaa vain kolmeen pisteeseen. URHO pelasi ensimmäisenä FC Probbaa vastaan. Peli oli tasainen ja vasta toisella puoliajalla nähtiin maaleja. Ensimmäisenä maalin onnistui tekemään Probba. URHO oli kuitenkin hyvin mukana pelissä ja tasoitti pelin 1-1. URHO:n harmiksi vastustaja onnistui toistamiseen maalinteossa ja voitti pelin 1-2. Illan toiseen peliin oltiin valmiina ja lähdettiin hakemaan voittoa. Tällä kertaa onnistuttii voittamaan vastustaja lukemin 0-3.

Jäntex 0 PTS

Jäntex saapui pelaamaan Lost Causea vastaan illan ainoan pelin. Tällä kertaa vastustaja oli parempi ja onnistui maalinteossa 8 kertaa. Jäntex toistaiseksi ilman pisteitä mutta ensi viikolla on jälleen uudet pelit ja pelistrategiat ehditään hyvin hioa kuntoon.

Lähemäki Bar 0 PTS

Myös Lähemäki Bar:lle illan peleistä jäi käteen ainoastaan häviöt. Ensimmäinen peli Probbaa vastaan oli lupaava ja tiukka ottelu. Vastustaja oli tällä kertaa maalin verran parempi ja vei pisteet. Illan toinen vastus oli URHO. Tämäkään peli ei ollut parasta Lähemäkeä ja päättyi lopulta URHO:n voittoon lukemin 0-3. Lähemäki Bar:lla on vielä monta peliä edessä ja aikaa kerätä pisteitä sekä kivuta sarjataulukon kärkeen.