MYÖS VIIKON TOINEN FUTISKIERROS PELATTU
Keskiviikko, 22 Toukokuu 2019 08:19

 RL pantterit alapiha

Tällä viikolla Rautaliigan pelejä pelattiin maanantaina ja tiistaina. Kaikki joukkueet saivat avauspelinsä pelattua ja tiistaina varmisteltiin jo ensimmäisiä liigapaikkoja. Myös moni uusi joukkue pääsi tiistain kierroksella avaamaan voittotilinsä.

OTTELUT

 

  3 21 A 21.05.2019 18:00 h   FC Hazard - AC KB   4 - 0 Raportti
 
  3 22 B 21.05.2019 18:00 h   Urho - Wilmert   2 - 4 Raportti
 
  3 23 A 21.05.2019 18:40 h   FC Hazard - FC Dom   3 - 1 Raportti
 
  3 24 B 21.05.2019 18:40 h   Lähemäki Bar - Canarian Pallo   2 - 0 Raportti
 
  3 25 A 21.05.2019 19:20 h   FC Dom - AC KB   2 - 0 Raportti
 
  3 26 A 21.05.2019 19:20 h   FC Gather - FC Alapiha   0 - 1 Raportti
 
  3 27 A 21.05.2019 20:00 h   Pöyryn Pantterit - FC Alapiha   8 - 0 Raportti
 
  3 28 B 21.05.2019 20:00 h   Lähemäki Bar - Jäntez   1 - 0 Raportti
 
  3 29 A 21.05.2019 20:40 h   FC Gather - Pöyryn Pantterit   1 - 3 Raportti
 
  3 30 B 21.05.2019 20:40 h   Canarian Pallo - Jäntex   2 - 0 Raportti

RAPORTTI

A-LOHKO

FC Hazard 15 PTS

Hazard jatkaa vakuuttavaa menoaan ja sen saldona on kuudesta ottelusta viisi voittoa ja ainoastaan yksi niukka tappio Taloasemaa vastaan. Samalla Hazard varmisti paikkansa liigassa, sillä tasonmittausta on sen osalta jäljellä enää yksi ottelu. Tiistai-iltana Hazard nappasi ensin komean 4-0 voiton AC KB:sta ja päätti iltansa kaatamalla FC Domin 3-1.

 

Taloasema 12 PTS

Huilivuorossa.

 

Pöyryn Pantterit 9 PTS

Pantterit jatkoi vahvaa menoaan tiistaina, kun se nappasi suurinumeroisen voiton FC Alapihasta ja hieman niukemman voiton FC Gatherista. Panttereiden Teemu Myyryläinen teki illan aikana joukkueen eniten maaleja, peräti neljä kappaletta. Myöskin Panttereilla on jäljellä vielä kolme ottelua, joten joukkueelta on lupa odottaa vain ja ainoastaan liigapaikkaa.

 

FC Gather 9 PTS

FC Gatherin tiistai-ilta tuotti joukkueelle kaksi tappiota ja joukkue löytyy sarjataulukosta sijalta 4. Avauspelissä FC Alapiha pelasi komeaa, jopa Mourinhomaista jalkapalloa ja taittoi Gatherin hyökkäykseltä terän pois. Toisessa pelissään Gather sai vastaansa laajalla kokoonpanolla operoineen Pöyryn Pantterit ja tästäkin ottelusta kotiin tuomisina oli tappio.

 

FC Aarnikotkat 3 PTS

Huilivuorossa.

 

FC DOM 3 PTS

Tiistain avauspelissä Dom joutui tunnustamaan FC Hazardin paremmakseen, mutta kauden avausvoitto tuli hieman myöhemmin AC KB:tä vastaan. Näin ollen DOM pääsi myös voiton makuun. Tasonmittauspelejä sillä on jäljellä vielä kolme, joten mahdollisuudet uusiin voittoihin ovat vielä hyvät.

 

FC Alapiha 3 PTS

Musertavasta maanantai-illasta toipunut FC Alapiha oli tiistaina uudella ilmeellä liikkeellä. Avauspelissä joukkue nappasi taisteluvoiton FC Gatherista lukemin 1-0. Maalintekijänä kunnostautui suorastaan maagisen ensimmäisen kosketuksen omaava Nuutti Tanskanen. Joukkueen puolustus ansaitsee myös Gather-ottelusta paljon kiitosta, sillä se onnistui pitämään Gatherin lähes kokonaan pois maalintekopaikoilta. Toisessa ottelussaan Alapiha kohtasi Pöyryn Pantterit ja kahdella kentällisellä operoinut Pantterit olikin sitten liian kova pala toista peräkkäistä otteluaan pelanneelle Alapihalle. Tämä ottelu Panttereille lukemin 8-0.

 

AC KB 0 PTS

KB pitää hallussaan lohkon jumbosijaa ja sen pistetili pysyy vielä avaamatta. Joukkueen peli osoitti kuitenkin hyviä merkkejä kehittymisestä ja sillä on vielä kolmen ottelun verran aikaa haalia pisteitä. Joukkueen maalisaldo on myöskin vielä avaamatta, joten sankarinviittaa pelaajille on tarjolla silläkin saralla.

 

B-LOHKO

Lost Cause 9 PTS

Huilivuorossa.

 

FC Probba 7 PTS

Huilivuorossa.

 

Lähemäki Bar 9 PTS

Lähemäki Bar oli tiistaina valtaisassa lyönnissä kartuttaen pistetiliään peräti kuudella pisteellä. Ensin joukkue nurjersi Canarian Pallon 2-0 ja lopulta kaatui myöskin Jäntex niukimmalla mahdollisella erolla, 1-0. Maalivahti Jouni Lahtiselle hienosti tästä illasta kaksi nollapeliä. Lähemäki Bar on nyt pelannut kaikki tasonmittausottelunsa ja nyt se joutuu seurailemaan muiden joukkueiden otteita sivusta ja toivomaan parasta.

 

Canarian Pallo 4 PTS

Canarian Pallo koki Lähemäki Bar-ottelussa kirvelevän tappion, mutta Jäntexistä se onnistui haalimaan voiton lukemin 2-0 Jere Uusitalon ja Heikki Hyvärisen maaleilla. Ensi maanantaina Canarian Pallo kohtaa Lost Causen ja Urhon, joten helpolla se ei tulevissa otteluissakaan pääse. Pisteitä joukkue kuitenkin kipeästi kaipaisi.

 

Urho 3 PTS

Urho kärsi illan ainoassa ottelussaan tappion Wilmertille luvuin 2-4. Joukkueen maalit iskivät Eemeli Leikas sekä Jani Väisänen. Urhon saldona on kolmesta ottelusta kolme pistettä, sekä tasan nollassa oleva maaliero, joten edellytykset sijoituksen kohentamiseen ovat kyllä vielä olemassa.

 

Wilmert 3 PTS

Wilmert sai monen muun joukkueen tapaan tiistaina avausvoittonsa, joten joukkueen peli toivottavasti vapautuu tästä eteenpäin ja tulosta alkaa tulla enemmänkin. Illan ainoassa ottelussaan joukkue kaatoi Urhon luvuin 2-4, maalintekijöistä mainittakoon kahdesti osunut Juha-Matti Murtonen. Myös Wilmertillä on vielä mahdollisuudet mihin vaan, kunhan se alkaa napsimaan voittoja jäljellä olevista tasonmittauspeleistään.

 

Jäntex 0 PTS

Jäntex kohtasi tiistaina Lähemäki Bar:in sekä Canarian Pallon, mutta joukkueen voitto- sekä maalitili pysyivät vielä avaamattomana. Joukkue kärsi alussa hieman kapean kokoonpanon tuomista haasteista, mutta siihen joukkue on saanut nyt helpotusta, joten parempaa on lupa odottaa. Canarian Palloa vastaan joukkue jaksoi taistella hyvin, mutta viimeinen palkinto jäi vielä puuttumaan.