MANGERSARJA KÄYNNISTYI TASAISILLA OTTELUILLA!
Torstai, 23 Toukokuu 2019 07:46

MAHL SBM

Keskiviikkoiltana saatiin vihdoin käyntiin kovasti odotetut kesän säbämanager ottelut. Managerit olivat jälleen onnistuneet draftaamaan itselleen tasaisia joukkueita, joten sarjassa riittää varmasti jännitettävää viimeisiin otteluihin asti! Dexor oli illan joukkueista ainut joka onnistui nappaamaan itselleen täydet kuusi pinnaa. Ottelut jatkuvat tänään Rantakeitaalla klo 17!

DEXOR 6 PTS

Dexorin managerina toimiva Tommi Häyrinen on jälleen onnistunut draftaamaan itselleen katu-uskottavan salibandyjoukkueen. Dexorin illan ensimmäinen peli oli Mecatroplania vastaan. Ensimmäinen erä mentiin hyvin tunnustelevasti ja vastustajaa arvioden. Molemmat joukkueet ottivat ensimmäiseen erään jäähyt, mutta maaleja ei päästy näkemään. Toisen erän alussa Dexor siirtyi johtoon Mika Paajasen osumalla Niko Vilenin nappi syötöstä. Muutaman minuutin jälkeen Vilen antaa  Eetu Kurrille toisen nappi syötön ja Dexorin johto kasvaa kahteen maaliin. Erän loppupuolella Jani Väisänen viimeistelee vielä ottelun loppulukemiksi 0-3 ja Dexor nappaa ekat 3 pistettä.

Toisessa ottelussa vastassa oli Metatavu ja pelissä riittikin jännitettävää viimeisille minuuteille asti. Dexor saa huonon alun otteluun ja Metatavu painelee heti alussa kahden maalin johtoon. Niko Vilen onnistuu kaventamaan pelin lukemat 1-2, mutta Metatavu kasvattaa jälleen johtoa maalilla. Erän loppupuolella Vilen kaventaa uudelleen peliä, mutta jälleen Metatavu ottaa itselleen kahden maalin johtoaseman ja erätaukoa vietetään lukemissa 2-4. Toisessa erässä vauhti kasvaa entisestään ja jälleen Vilen kaventaa lukemia heti toisen erän alussa. Metatavu puolestaan ottaa jäähyn ja antaa Dexorille paikan tasoittaa ylivoimalla, eikä Dexor tätä mahdollisuutta heitä hukkaan. Viimeisellä kahdella minuutilla Dexor siirtyy ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon Vilenin osumalla, mutta Metatavu kuittaa nopeasti lukemat tasan. Ottelun voittomaali nähdään muutama sekunti myöhemmin, kenenkä muunkaan kun Vilenin johdosta ja Dexor nappaa tiukasta ottelusta illan toiset 3 pinnaa.

Mikkelin Tilitoimisto 3 PTS

Ensimmäistä kertaa managerina toimiva Saku Purhonen oli myös onnistunut hyvin draftissa ja kasannut ympärilleen vahvan joukkueen. Mikkelin tilitoimisto kohtasi illan ensimmäisessä ottelussa Motonetin. Tilitoimiston moottori käynnistyi vähän hitaanlaisesti ja Motonet siirtyi heti erän alkupuolella kahdella maalilla johtoon. Tilitoimisto onnistui kuitenkin kaventamaan lukemat 1-2 Jussi Sinkon osumalla ennen erän loppua. Toisen erän alussa Sinkko tasoittaa pelin, mutta kauaa ei tasoituksesta ehditä nauttia kun Motonet kasvattaa johtoaan jälleen kahdella maalilla. Erän lopussa Sinkko onnistuu vielä kaventamaan lukemia 3-4, mutta aika loppuu kesken ja nämä jäävät ottelun loppulukemiksi.

Toisessa ottelussa Tilitoimisto sai vastaansa Bar Domin. Ottelu alkoi tasaisena ja ensimmäinen maali nähtiin vasta erän puolen välin jälkeen Bar Domin toimesta. Tilitoimisto pistää astetta enemmän vauhtia peliin ja onnistuu tasoittamaan ottelun Eetu Lahtisen osumalla. Toisessa erässä Tilitoimiston maalintekopaikat alkavat tuottamaan tulosta ja joukkue nappaa itselleen 1-4 voiton ja avaa pistetilinsä kolmella pisteellä.

Motonet 3 PTS

Motonetin managerina toimii tällä kertaa Janne Lamberg. Myös Jannelta osui draftaus nappiin ja joukkueesta löytyy niin vauhtia kuin taitoakin. Motonet avasi illan pelinsä Mikkelin Tilitoimistoa vastaan. Motonetilla ei kauaa nokka tuhissut kun pallo oli jo Tilitoimiston maalissa Keijo Karvisen johdosta. Muutaman minuutin myöhemmin Santtu Vainikka pääsi kasvattamaan johtoa kahteen maaliin. Kuitenkin erän lopulla Tilitoimisto onnistui kaventamaan lukemia ja heti toisen erän alussa tasoittamaan lukemat. Janne Lamberg näyttää kuitenkin joukkueelle mallia ja siirtää joukkueen jälleen johtoon ja Carina Calenius jatkaa johdon kasvatusta muutama minuutti myöhemmin. Tilitoimisto kaventaa vielä ottelun loppulukemiksi 3-4 ja Motonet ottaa ensimmäiset 3 pistettä itselleen.

Heti perään Motonet sai vastaansa Bar Domin. Ottelusta kehkeytyi todella tasainen vääntö. Vasta ensimmäisen erän lopulla saadaan pöytäkirjaan ensimmäinen merkintä kun Motonet ottaa jäähyn. Bar Dom käytti ylivoiman hyödyksi ja siirtyi ottelussa johtoon. Toisessa erässä tasaisuus jatkuu ja maaliapaikkoja syntyy molempiin päihin, mutta ilman tulosta. Toisen erän loppupuolella Motonet ottaa jälleen jäähyn, eikä tätäkään ylivoimaa Bar Dom hukkaa ja ottaa ottelusta voiton lukemilla 2-0.

BAR DOM 3 PTS

Bar Domin managerina nähdään myös uutta verta kun Jenni Pippuri sai kunnian toimia ensimmäisenä naismanagerina. Jenni on draftannut itselleen todella vahvan puolustuksen omaavan joukkueen, sekä taidokkaita ja vauhdikkaita hyökkääjiä. Heti ensimmäisessä ottelussa Motonettia vastaan nähtiinkiin taidokasta puolustus pelaamista koko joukkueelta, sekä monta nopeaa ja hyvää vastahyökkäystä. Maalit oli kuitenkin tiukassa ja ensimmäinen maali nähtiin vasta ensimmäisen erän lopussa kun Eetu Hölttä siirti Bar Domin ylivoimalla 1-0 johtoon. Toisessa erässä tasaisuus jatkuu ja jälleen saadaan odottaa ottelun viimeisille minuuteille asti kunnes Ville-Pekka Häkkinen onnistuu ylivoimalla varmistamaan Bar Domille ottelusta 2-0 voiton.

Toisessa ottelussa vastassa oli Mikkelin Tilitoimisto ja Bar Domin heti vahvasti yhteen pelaava pakkipari Esa Nissinen - Klaus Tanttu joutuu toden teolla töihin. Tilitoimiston painostuksesta huolimatta Eetu Hölttä onnistuu siirtämään Bar Domin maalilla johtoon. Kauaa ei Bar Dom johdosta ehdi nauttia kun Tilitoimisto pistää jo lukemat tasoihin. Toisessa erässä Tilitoimisto antaa painetta kaksi kertaa kovemmin ja maaleja alkaa syntymään. Bar Dom joutuu tyytymään ottelusta 1-4 tappioon.

Metatavu 2 PTS

Metatavun managerina toimii MAHL:n toiminnasta tuttu kasvo Mikko Luukkonen, jonka joukkueesta löytyy myös paljon osaamista ja kokemusta. Ensimmäisessä pelissä Metatavu sai vastaansa Dexorin. Ottelu lähtee heti käyntiin todella vauhdikkaasti. Metatavu hallitsee ensimmäistä erää ja erätauolle mennään 2-4 lukemissa Metatavun johtaessa, Mikko Hyyryläisen hattutempulla sekä Juuso Neuvosen osumalla. Toisessa erässä Metatavun peli hieman rakoilee, Metatavun ottaessa itselleen kaksi jäähyä. Metatavu tarjoilee Dexorille paikkoja tulla tasoihin. Dexor onnistuu hyödyntämään ylivoiman, sekä Metatavun raiteiltaan olevan pelin ja menee ottelussa johtoon 5-4. Metatavu vielä tasoittaa ottelun Mika Hyytiäisen osumalla, mutta Dexor kuittaa vielä samantien ottelustaan itselleen 6-5 voiton.

Toiseen otteluun vastaan astettuu Mecatroplan. Metatavu jää heti alussa jalkoihin Mecatroplanin siirtyessä kahdella maalilla johtoon, mutta tilanne korjaantuu vielä ennen ensimmäisen erän loppua Metatavun painellessa kolme maalia. Toisen erän alussa jälleen Metatavu on nukuksissa ja Mecatroplan tulee tasoihin ja maalilla ohi. Jälleen tilanne korjaantuu nopeasti ja ottelu saadaan tasoihin. Tämän jälkeen maaleja syntyy vuoron perään molemmille joukkueille ja lopulta varsinainen peliaika päättyy lukemiin 6-6. MAHL:n salibandysarjan tyyliin ei ottelu voi päättyä tasan, joten voittaja ratkottiin rankkareilla. Jere Liukkonen tekee varmaa työtä ja nappaa Metatavulle kaksi pistettä.

Mecatroplan 1 PTS

Mecatroplanin managerina nähdään Pasi Pippuri. Myös Pasin joukkueesta löytyy muiden joukkueiden tapaa vauhtia ja taitoa. Ensimmäinen peli Dexoria vastaan käynnistyy todella tasaisena. Ensimmäisessä erässä ei muuta pöytäkirjaan merkkailla kun molemmille joukkueille jäähyt, mutta kumpikaan joukkue ei onnistu ylivoimalla siirtymään pelissä johtoon. Toisessa erässä Dexor lisää vähän vauhtia, eikä Mecatroplan pääse tähän mukaan. Dexorin onnistuessa kolmesti maalinteossa, jää Mecatroplan ilman pisteitä ekasta pelistä.

Illan viimeiseen otteluun Mecatroplan saa vastaansa Metatavun ja tässä ottelussa tasaisuutta ja jännitettävää riittää ihan viimeisille minuuteille asti. Koko ottelu on yhtä kissa-hiiri leikkiä ja lopulta pelin varsinainen peliaika loppuu lukemiin 6-6. Voittaja ratkottiin siis rankeilla. Metatavu oli tällä kertaa parempi ja Mecatroplan joutui tyytymään yhteen pinnaan, mutta samalla sai avattua pistetilinsä.