TULISIA OTTELUITA TORSTAI-ILLASSA
Torstai, 23 Toukokuu 2019 13:23

MAHL SBM2

Keskiviikon ottelut olivat hieman vieneet pelaajien voimia ja taistelutahtoa. Torstaina nähtiin tulisia sekä tasaisia otteluita joukkueiden välillä. Dexor jatkaa vahvaa suorittamistaan ilman yhtäkään häviötä. Ensiviikko huilataan ja pelejä voi tulla seuraamaan taas ke 5.6.2019 Rantakeitaalle!

DEXOR 12 PTS

Dexor jatkoi vakuuttavaa menoaan myös viikon toisella, torstaina pelatulla kierroksella. Ensin joukkue möyhensi Bar Domin peräti luvuin 1-7. Dexor joutui jatkamaan pelejään heti edellisen ottelun jälkeen, mutta ei antanut väsymyksen painaa otteissaan ja onnistui kukistamaan myös Mikkelin Tilitoimiston luvuin 3-6. Molemmissa otteluissa pelin hallinta pysyi melko kokonaisvaltaisesti Dexorilla, eikä se ollut vaikeuksissa oikeastaan missään vaiheessa. Dexorin tehokkain oli kummassakin illan ottelussa 3 maalia tehnyt ja yhteensä 9 tehopisteen illan viettänyt Niko Vilen. Myöskin Eetu Kurri oli tehokas hänen illan pistesaldonsa ollessa 4+1.

METATAVU 8 PTS

Metatavu lähti illan peleihin huokuen itsevarmuutta uusissa pelipaidoissaan. Pelin alku meni totutellessa uusiin paitoihin ja vastustajan nopeisiin hyökkäyksiin. Vasta toisessa erässä Metatavu sai otteen pelistä ja alkoi mättää maaleja. Metatavu onnistui nousemaan vielä tasoista maalin johtoon, mikä riitti nappamaan pisteet. Illan viimeisessä pelissä Metatavu kohtasi Motonetin. Vastustajalla tuntui hieman jo jalka painavan edellisen ottelun tiimoilta. Metatavu piti hyvin vastustajaansa narussa muutamista lipsahduksista huolimatta. Toiseen erään päästiin jälleen paremmin mukaan ja vedot alkoivat upota maaliverkkoon asti. Metatavu vei ottelun6-9.

MOTONET 6 PTS

Motonetilta tasaista suorittamista tämänkin illan peleissä. Mecatroplania vastaan päästiin kikkailemaan ja testaamaan vastustajan juoksujalkaa huoletta. Vastustaja onnistui nappaamaan alkuun hetken kestäneen johtoaseman. Motonet tasoitti hetkeä myöhemmin Keijo Karvisen hienolla osumalla Antti Pänkäläisen syötöstä. Jälleen vastustaja pääsi karkaamaan maalintekoon helposti. Motonet päätti laittaa isompaa vaihdetta silmään ja siirtyi vielä ensimmäisen erän lopulla johtoon. Toisessa erässä Motonet vei Mecatroplania, kuin pässiä narussa ja nappasi voiton 7-3. Metatavua vastaan saatiin tulinen lähtö siirtyen heti johtoon, mutta vastustaja kuittasi maalit tasan hyvinkin nopeasti. Ensimmäisen erän tehot olivat hiipuneet toiseen erään mennessä eikä pystytty enää kipuamaan Metatavun lukemiin. Illan peleistä jäi käteen voitto sekä häviö.

BAR DOM 6 pts

Domin torstai-ilta alkoi murheellisella 1-7 -tappiolla Dexorille. Kyseisestä pelistä ei jäänyt juuri jälkipolville kerrottavaa. Joukkue pääsi avausottelun jälkeen viettämään yhden pelin mittaista taukoa, jonka aikana manageri Jenni Pippuri joutui psyykkaamaan joukkueensa armottomaan taistelumoodiin. Pippurin metodit jäivät julkisuudelta piiloon, mutta tehokkaita ne ilmeisesti olivat. DOM tuli seuraavaan otteluun kuin uudesti syntyneenä ja nuiji MECATROPLANin kumoon tylysti 5-1, aivan kuten Suomen leijonat melkein tekivät vuonna 2003 Ruotsia vastaan. Voitto-ottelussa DOMin maalit iskivät Klaus Tanttu ja Kalle Savolainen (molemmat 2+0), sekä Eetu Hölttä (1+0). DOM jatkaa taivallustaan sarjan keskivaiheilla, mutta antoi jälkimmäisessä ottelussaan mertarantamaisesti todettuna MYRSKYVAROITUKSEN.

MIKKELIN TILITOIMISTO 3 PTS

Tilitoimisto sai ensimmäisessä ottelussaan vastaansa sarjakärki Dexorin. Tilitoimisto onnistui laittamaan Dexorin kohtuullisen tiukille, mutta Jussi Sinkon 3 sekä Eetu Lahtisen 1 maali eivät riittäneet voittoon 6 maalia mättänyttä Dexoria vastaan, vaikka ottelu oli kenttätapahtumien valossa tasainen. Illan toinen vastus oli vankka ja vahva Metatavu. Pelin ensimmäiset minuutit tilitoimisto pyöritteli Metatavua sormensa ympärillä ja viimeisteli Markus Häkkinen ja Mika Viitikko. Johtoasemassa ote lipsui pelistä ja vastustaja hyödynsi paikan kaventaen 1-2. Ensimmäiseen erään Tilitoimisto kynäili vielä yhden maalin. Kolme maalia otteluun ei kuitenkaan riittänyt, kun vastustaja lisäsi tehoja ja kiihdytti Tilitoimiston ohitse yhdellä maalilla.

MECATROPLAN 1 PTS

MECATROPLAN sai vastaansa illan ensimmäisessä ottelussaan BAR Domin. Vaikka nuori supertalentti Oskari Koppi onnistuikin tekemään ottelussa maalin, ei joukkueen puhti riittänyt voittoon ottelussa, jonka DOM vei lopulta 5-1. Illan toinen peli ei tuottanut tulosta sen enempää, kun vastassa oli Motonet. Alku oli hyvä ja Mecatroplan onnistuikin huitelemaan puolustajien ohitse siirtyen johtoon. Vastustaja oli nopeasti takaisin kimpussa ja kuittasi pelin tasoihin. Toisessa erässä Mecatroplan hyytyi totaalisesti ja vastustaja iski heti kiinni myllyttäen loppuajan maaleja tehden. Vastustaja nappasi itselleen pisteet 7-3.