MANGER SALIBANDYSSÄ OLLAAN KOVAA VAUHTIA MATKALLA FINAALIPÄIVÄÄN!
Torstai, 20 Kesäkuu 2019 06:50

 MAHL SBM2

Manager salibandyn runkosarjan ottelut lähenee loppua ja keskiviikkoillan otteluissa ei suuria yllätyksiä enää nähty. Vielä ennen juhannuksen mökkireissuja pelataan tänään torstaina kaikkien joukkueiden runkosarjan viimeinen ottelu alta pois ja saadaan lopulliset asetelmat finaalipäivän suhteen selville. Juhannus juhlintojen jälkeen keskiviikkona 26.6.2019 ratkotaan sarjan mestari tämän kesän osalta! 

 

Ottelut

 

  1 19.06.2019 18:00 h Dexor  -  Mikkelin Tilitoimisto 5 - 3 Raportti
  1 19.06.2019 18:40 h Dexor  -  Motonet 3 - 5 Raportti
  1 19.06.2019 19:20 h Metatavu  -  Mikkelin Tilitoimisto 6 - 3 Raportti
  1 19.06.2019 20:00 h Motonet  -  Mecatroplan 2 - 1 Raportti
  1 19.06.2019 20:40 h Metatavu  -  Bar Dom 6 - 5 (SO) Raportti
  1 19.06.2019 21:20 h Mecatroplan  -  Bar Dom 3 - 4 (SO) Raportti

 

 

Raportti

DEXOR 34 PTS

Tommi Häyrisen johtama Dexor on kovaa vauhtia matkalla kohti sarjan mestaruutta. Joukkue on varmistanut itselleen jo finaalipäivään hyvät lähtökohdat ja runkosarjan voiton, joten torstai-illan pelillä ei varsinaisesti joukkueelle suurta merkitystä enää ole. Finaalipäivän osalta joukkue tarvitsee vain yhden voiton päästääkseen finaaliin taistelemaan mestaruudesta. Joukkueen kompastuskiveksi voi vielä matkalla koitua viime aikoina pahasti horjunut puolustus pelaaminen. Nähtäväksi jää miten manager taikoo juhannuksen aikana puolustuksen kuntoon.

 

METATAVU 28 PTS

Dexorin tapaan Mikko Luukkosen manageroima Metatavu on myös varmistellut itselleen jo hyvän paikan finaalipäivään ja tarvitsee tuona päivänä vain yhden voiton päästäkseen viimeiseen koitokseen. Metatavu on viime kierroksilla esittänyt todella vahvaa pelaamista sekä hyökkäys- että puolustuspäädyssä, joten helppo vastaus joukkue ei tule olemaan kenellekkään.

 

MOTONET 24 PTS

Janne Lamberg kasaama Motonet on esittänyt viime aikoina piristyvää pelaamista. Motonet tarvitsee torstai-illalta voiton, jotta joukkue saa runkosarjan kolmannen sijan ja finaalipäivänä vastaansa ensimmäiseen otteluun "helpomman" vastuksen eli runkosarjan jumbon. Jännityksellä odotamme mitä käy torstain pelissä Metatavua vastaan.

 

BAR DOM 23 PTS

Jenni Pippuri on saanut valmennettua Bar Domista hankalan vastuksen muille joukkueille. Keskiviikkoillan pelit päättyivät molemmat rankkareihin. Bar Dom onnistui rankeilla varastamaan itselleen kolme pistettä ja onkin vain pisteen päässä Motonetista. Mikäli Dom onnistuu voittamaan illan pelinsä ja Motonet jää ilman pisteitä, on Bar Domilla sauma varastaa Motonetin kolmos paikka. Helpolla Dom ei pääse illan pelissä, sillä vastaan astuu Dexor.

 

MIKKELIN TILITOIMISTO 12 PTS

Saku Purhosen manageroiman Mikkelin Tilitoimiston viime viikolla alkanut voittoputki katkesi nopeasti. Joukkueelle ei tämän illan pelissä enää pahemmin  merkitystä ole, sillä joukkue tulee jäämään runkosarjan sijalle viisi. Mikkelin Tilitoimisto saa finaalipäivänä ensimmäiseen otteluun vastaansa runkosarjan nelosen. Tilitoimistolle mieluisempi vastus tähän peliin olisi Bar Dom, sillä heitä vastaan joukkue on onnistunut peleissä paremmin runkosarjan otteluissa.

 

MECATROPLAN 5 PTS

Pasi Pippurin johtama Mecatroplan on kärsinyt koko sarjan ajan pelaajien vähyydestä. Keskiviikon peleissä ei tässä asiassa nähty muutosta. Vähäisistä pelaajista huolimatta Mecatroplan pelasi todella hyvät ottelut. Joukkue on täynnä taistelutahtoa, eikä päästä muita helpolla kentällä. Eilisen perusteella Mecatroplanille on aivan se ja sama onko finaalipäivänä vastassa Motonet vai Bar Dom, sillä eilisten otteluiden perusteella Mecatrolanilla on todella hyvät saumat matkata vaikka finaaliin asti.