PELITILIT AVATTU KAIKILLA JOUKKUEILLA!
Tiistai, 25 Kesäkuu 2019 05:37

RL mikki

Kaikki joukkueet ovat nyt avanneet pelitilinsä ja uutena joukkueena mukaan hypännyt Menetetyt Lupaukset nappasivat liigassa kolmospaikan. Liigan kärkipaikkaa pitää edelleen hallussa Lost Cause, vain pisteen erolla Taloasemasta. Divarin osalta Lähemäki BAR otti illan peleistään kaksi voittoa, mikä varmisti Divarin sarjataulukossa 1.paikan. Viimeiset rautaliigan pelit ennen heinätaukoa ensiviikolla maanantaina 1.7. ja tiistaina 2.7., tule katsomaan jalkapallon täyteisiä iltoja Hänskiin!

ILMOITTAUDU MUKAAN JALKAPALLON MANAGERSARJAAN!

Jalkapallon managersarja pelataan syys-lokakuussa 2019. Pelit pelataan koko kentällä, joten hyvä mahdollisuus lähteä mukaan kokeilemaan "ison kentän" otteluita. Sarjaan ilmoittaudutaan yksittäisenä pelaajana. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ!

Lost Cause 10 PTS

Lost Cause kohtasi illan peleissä täysin uuden joukkueen Menetetyt Lupaukset ja tutumman FC Hazardin. Ensimmäinen peli oli tiukka ja vastustajan jalka kulki toisanaan paremmin. pelaajat pidettiin kuitenkin hyvin kiinni ja pisteet jakautuivat tasan. FC Hazardia vastaan peli lähti käyntii Lost Causen puolelta vasta toisella puoliajalla, kun pallo saatiin osumaan verkkoon. Lost Cause nappasi täydet kolme pistettä lukemin 5-1.

Taloasema 9 PTS

Taloasema tuli pelaamaan varmasti viime viikon tappiosta huolimatta. Pienestä pelaajapulasta huolimatta peli kulki loistavasti ja täydet pisteet illasta oli ansaittu. Panttereita vastaan maalit viimeistelivät Janne Poikselkä, Veikka Kortelainen ja Juuso Kuronen. FC Probbaa vastaan pisteitä itselleen keräsi eniten neljällä maalilla Veikka Kortelainen.

Menetetyt Lupaukset 4 PTS

Menetetyt Lupaukset astelivat suoraan liigaan itsevarmina ja valmiina tulisiin otteluihin. Illan ensimmäinen peli sarjataulukon 1. joukkuetta vastaan tuotti tällä kertaa tasapelin. Toinen peli Hazardia vastaan tuotti enemmän tulosta, kun nuoret talloivat vastustajansa 6-0 lukemin. Illan pistemiehenä toimi kahdella maalilla Taneli Häkkinen.

WIlmert 4 PTS

Huilissa..

Canarian Pallo 3 PTS

Huilissa..

Pöyryn Pantterit 3 PTS

Pöyryn Pantterit onnistuivat nappaamaan liigansa ensimmäiset pisteet FC Probbaa vastaan. Peli oli tasainen ensimmäisen puoliajan, toisella puoliajalla Pantterit lisäsivät tehoa ja kiiruhtivat voittoon. Pelissä itselleen taituroi kaksi maalia Niko Vilen. Kentällä oli vastassa illan toisessa pelissä paha vastus Taloasema. Tällä kertaa Pantterit pysyivät hyvin mukana pelissä, eikä vastustaja montaa maalipaikkaa saanut. Hyvästä pelistä huolimatta vastustaja nappasi itselleen pisteet.

FC Hazard 1 PTS

FC Hazardin illan peleissä vaivasi pahasti pelaajapula. Jalka ei meinannut kellään kantaa ja molemmista illan peleistä käteen jäi karvas tappio. Mikäli jotain positiivista illan peleistä kaivetaan, niin illan ainoan maalin onnistui tekemään Janne Lamberg.

FC Probba 0 PTS

FC Probba:n ensimmäiset pelit Liigassa tarjosivat kaksi häviötä. Ensimmäinen peli Pöyryn Panttereita vastaan päättyi 0-3 vastustajalle. Taloasemaa vastaan peliin sytyttiin vasta toisen erän lopussa, kun Otto Saarinen ja Niklas Juuranto onnistuivat maalienteossa. Häviöistä huolimatta vahva ja hyvä joukkuehenki säilytettiin viime sekunneille asti.

Lähemäki BAR 9 PTS

Kaksi voittoa illan kahdesta pelistä ja suoraan divarin piikkipaikalle. Ensimmäisessä ottelussa AC KB kaatui Teemu Knuutisen ja Aki Tuhkasen maaleilla 2 - 0 ja peli-illan päättäneessä Jäntex kamppailussa maalinteossa onnistuivat Antti Marttinen, Mikko Hynönen sekä Ville Kaarna.

URHO 6 PTS

Huilissa..

FC Alapiha 6 PTS

Huilissa..

FC Aarnikotkat 6 PTS

Pelipäivän kovinta jälkeä tehnyt joukkue divarissa. FC Aarnikotkien päivän kunnon saivat huomata FC DOM joka kaatui 4-0 ja heti perää FC Gather luvuin 2-0. Illan maaleista neljä merkittiin veljespari Matilaisen nimiin, kun Olli sekä Janne onnistuivat molemmat kahdesti maalinteossa.

FC Gather 4 PTS

FC Gatherin pistesaldo karttui pisteen verran illan aikana. Ensimmäisessä pelissä FC DOM vastaan maalin johto vaihtui tasapeliin toisella puoliajalla. Toisessa pelissä FC Aarnikotkat karkasivat kahden maalin johtoon ensimmäisellä puolikkaalla, eikä päästäneet enää FC Gatheria mukaan tasitelemaan pisteistä. Illan ainokaisesta maalista vastasi Valtteri Viitanen.

AC KB 3 PTS

Edellisellä kieroksella huilannut AC KB avasti divarin omalta osaltaan vahvasti, kun Jäntex sai taipua Eppu Lindqvistin ja Olli Ensolan maaleilla 2-0. Toisessa ottelussa vastaan tullu Lähemäki BAR oli kuitenkin liian kova vastus vieden pisteet 2-0 lukemin.

FC DOM 1 PTS

FC DOM:n ilta alkoi taistelupisteellä, kun Juuso Hämäläinen onnistui tasoittamaan pelin 1-1 FC Gatheria vastaan pelin loppupuolella. Tämä jäi myös ottelun lopputulokseksi. Toisessa ottelussa FC Aarnikotkat oli selvästi parempia.

Jäntex 0 PTS

Jäntexin pelit jatkuivat mollivoittoisesti. Ensimmäisessä pelissä AC KB vastaan tuli pataan kahdella maalilla ja toisessa Lähemäki Bar oli parempi 1-3. Illan ainoasta maalista vastasi Mikko Kontti. Avauspisteiden metsästys jatkuu ensi viikolla.