DEXOR NAPPASI SALIBANDY MANAGER MESTARUUDEN!
Torstai, 27 Kesäkuu 2019 07:45

MAHL SBM2

Keskiviikkona ratkottiin salibandy manager voittaja. Vahvasti koko kauden pelannut DEXOR vei illan peleistä pytyn kotiin. DEXOR:n managerina toiminut Tommi Häyrinen oli kasannut jälleen pysäyttämättömän joukkueen, onnea voittajalle! Suosittua salibandy manager sarjaa jatketaan jälleen talvella pienillä muutoksilla höystettynä, ole kuulolla! Kiitos kaikille pelaajille, managereille, tuomareille, toimareille ja kannustujoukoille!

2 26.06.2019 18:00 h Motonet  -  MECATROPLAN 8 - 2 Raportti
  2 26.06.2019 18:45 h Bar DOM -  Mikkelin Tilitoimisto 2 - 8 Raportti
  2 26.06.2019 19:30 h Metatavu  -  Motonet 4 - 6 Raportti
  2 26.06.2019 20:15 h DEXOR  -  Mikkelin Tilitoimisto 9 - 2 Raportti
  2 26.06.2019 21:00 h DEXOR  -  Motonet 6 - 1 Raportti

DEXOR

DEXOR:n kausi on sisältänyt useamman voiton ja kokoonpanossa on riittänyt jokaiselle illalle pelaajia. Finaalipäivän otteluissa ensimmäisenä täytyi päihittää Mikkelin Tilitoimisto. Peli lähti rullaamaan hyvin ja alivoimalla tehty maali lisäsi vain joukkueen itseluottamusta. Toisessa erässä DEXOR oli jo taputellut pelin ja ajatukset siirtyivät seuraavaan otteluun. Finaalipelissä DEXOR nappasi vastustajansa naruun ja myllytti heti ensimmäisellä minuutilla. Joukkuepeli sujui mallikkaasti ja DEXOR nappasi itselleen mestaruuden.

MOTONET

Motonet lähti illan peleihin hyvällä kokoonpanolla ja kahlasi itsensä finaaliin kahdella voitolla MECATROPLANIA ja Metatavua vastaan. Finaalissa vastassa oli DEXOR, jonka hyökkäyskuviot olivat jo tuttuja. Peli lähti hieman heikosti käyntiin, sillä vastutaja onnistui iskemään erän alkuun jo kaksi maalia. Montaa minuuttia ei ehtinyt kulumaan, kun pallo oli jälleen Motonetin verkoissa. Toisen erän alkuun Motonet otti räjähtävän lähdön ja joukkueen manager Janne Lamberg laittoi verkot heilumaan. Valitettavasti maali jäi ainoaksi ja DEXOR nappasi sarjan voiton.

METATAVU

Metatavulla on ollut ylä- ja alamäkiä sarjan aikana. Metatavun joukkue koostui nopeista ja taitavista puolustajista sekä hyökkääjistä, joiden armoille monet joukkueet sarjan aikana jäivät. Toisinaan joukkueen loistava yhteispeli on kulkenut saumatta, kun taas ajoittain pelaajapula on musertanut tehokkuutta. Illan peleissä paikalle oli saapunut vain muutamalla vaihtopelaajalla varustettu joukkue. Ainoaksi peliksi jäi peli Motonet:n joukkuetta vastaan, joka päättyi Metatavun 4-6 häviöön. Viime sekunneille asti Metatavu painosti vastustajaansa tyypillisesti, eikä antanut periksi.

MIKKELIN TILITOIMISTO

Mikkelin tilitoimisto vei vastustajaansa Bar DOM:a ensimmäisessä pelissä mennen tullen. Ensimmäiseen erään maaleja tahkottiin neljä, vastustajan kavennus erän viime sekunneilla ei horjuttanut tilitoimiston peliä laisinkaan. Toisessa erässä peli oli täysin tilitoimiston hallinnassa ja summerin soidessa taulun lukemat 2-8 mahdollisti jatkopelin. Toisessa pelissä DEXOR:a vastaan kentällä ei päässyt liikkumaan enää yhtä vapaasti,  eikä maaleja onnistuttu tekemään kahta enempää.

BAR DOM

Bar DOM on viettänyt lähes koko sarjan ajan sarjataulukon keskivaiheilla. Peli-illoissa on yleensä tullut muutamaa poikkeusta lukuunottamatta yksi voitto ja yksi häviö. Runsaalla pelaajamäärällä pelaamaan tottunut DOM kohtasi illan pelissä pelaajien vähyyden. Normaalista poiketen vaihtopenkillä istui vain kolme. Peli Tilitoimistoa vastaan oli täysin sekaisin, eikä vastustajan nopeita hyökkääjiä pystyttä pitelemään kiinni. Illan ainoaksi jääneestä pelistä 2-8 tappio.

MECATROPLAN

MECATROPLAN:n illan peliin oli saapunut lähes kaksi kentällisti pelaajia, mikä on harvinaista kyseiselle joukkueelle. Vastustaja Motonet oli myös runsain joukoin ja pääsi välillä helposti maalipaikoille. Ensimmäisessä erässä vastustaja nappasi 1-3 johtoaseman. Toiseen erään siirtyessä peli ratkesi vastustajan onnistuessa maaleissa maalien perään. MECATROPLAN:n pelit jäivät lyhyeen, yhden pelin tappioon. Illan ainoat maalit onnsituivat tekemään Marko Tuhkalainen ja Ville Kaarna.