TIISTAINA LIIGASSA TUNTEET KUOHUIVAT
Keskiviikko, 07 Elokuu 2019 06:46

RL probbamv

Tiistaina oli liigan vuoro näyttää heinätauon aikana kuntoon hiotut pelitaktiikat. Peleistä täydet pisteet itselleen nappasivat Lost Cause, Wilmert ja Taloasema. Sarjataulukossa Taloasema pitää kärkipaikkaa vain muutaman pisteen erolla Wilmert:iin. Pelit jatkuvat maanantaina 12.8., tule katsomaan ja kannustamaan!

TALOASEMA 21 PST

Taloaseman ilta alkoi kutakuinkin helpolla pelillä Lost Causea vastaan. Yhtenäinen pelitaktiikka palkitsi joukkueen 6-1 voitolla. Toisessa pelissä FC Probbaa vastaan tilanne oli toinen. Vastustajan nuoret ja nopeat pelaajat pääsivät muutaman kerran hyökkäysalueelle ja onnistuivat kerran maalinteossa. Taloasema yritti kentällä parhaansa ja nappasi lopulta itselleen tiukan voiton.

WILMERT 19 PST

Wilmert lähti illan peleihin lainamaalivahdin turvin. Canarian palloa vastaan palloa pompoteltiin eestaas kenttää yrittäen vuorotellen saada maalipaikkoja. Tässä pelissä Wilmert oli hiukan parempi ja onnistui kukistamaan vastustajan lukemin 2-3. Illan toinen peli oli Pöyryn Panttereita vastaan. Tämäkin peli oli erittäin tasainen ja tarjosi haasteita koko joukkueelle. Pillin soidessa maalit olivat 3-2 Wilmertille.

LOST CAUSE 13 PST

Lost Cause oli napannut tauon aikana itselleen uuden maalivahdin. Illan ensimmäinen peli Canarian palloa vastaan alkoi tasaisissa merkeissä, vasta toisella puoliajalla Lost Cause heräsi ja alkoi taituroida maaleja. Peli Canarian palloa vastaan jäi illan ainoaksi voitoksi. Toinen vastus Taloasema myllytti kentällä tuttuun tapaan, eikä Lost Cause pystynyt pitämään pelaajia kiinni.

PÖYRYN PANTTERIT 12 PST

Pöyryn Panttereiden ilta alkoi loistavasti FC Hazardia vastaan. Pallon hallinta oli pääosin Panttereilla ja maalipaikkojakin alkoi syntyä. Ottelusta lukemat 0-6 Panttereille. Pantterit kohtasivat toisessa pelissä Wilmert:n, joka ei joukkuetta helpolla päästänyt. Tämä peli tarjosi tällä kertaa vastustajalle voiton.

FC PROBBA 12 PST

FC Probba saapui illan peleihin tuttuun tapaan isolla rosterilla höystettynä. Pelaajat olivat tehokkaita ja jaksoivat juosta pallon perässä. Menetetyt Lupaukset tarjosivat Probba:lle tiukan vastuksen koko ottelun ajan. Pelin päättyessä Probba oli onnistunut maaleissa kahteen kertaan, kun taas vastustaja vain kertaalleen. Illan viimeinen peli Taloasemaa vastaan oli tunteikasta koko pelin ajan. Palloa pyöriteltiin eestaas ja Probba pääsi muutamaan otteeseen maalipaikoille. Tässä pelissä Probba:lla ei tällä kertaa riittänyt voittoon.

CANARIAN PALLO 9 PST

Canarian pallo joutui tyytymään kahteen tappioon Lost Causea ja Wilmert:ä vastaan. Lost Causea vastaan vastustaja hiillosti jatkuvasti ja maaliyrityksistä puuttui viimeistely. Myös muutama epäonninen paikka antoi Lost Causelle mahdollisuuden siirtyä johtoon. Canarian Pallo onnistui ainoastaan kerran maalinteossa. Vastustaja nappasi pelistä voiton. Wilmert:ä vastaan mahdollisuus voittoon oli alusta asti. Ensimmäinen peli verotti joukkueen jaksamista ja illan toinen tappio niukalla 2-3 häviöllä.

MENETETYT LUPAUKSET 7 PST

Menetetyt Lupaukset aloittivat heinätauon jälkeen hieman vähäisen pelaajamäärän voimin. Joukkue mainitsi itse olevansa virallisesti pohjalla, onko tilanteeseen tulossa muutos tulevissa peleissä? Ensimmäisessä pelissä FC Hazardia vastaan palloa pystyttiin pitämään poissa maalialueelta ja pelistä napattiin 3-1 voitto. Illan toinen peli Probbaa vastaan oli tiukka viime minuuteille asti. Vastustaja onnistui päihittämää Menetettyjen Lupausten puolustuksen kahdesti ja ratkoivat pelin lukemin 1-2.

FC HAZARD 1 PST

FC Hazard:lle ei illan peleistä jäänyt tälläkään kertaa mitään muuta käteen, kuin kaksi tappiota. Häviöputki on jatkunut jo tovin ja Hazardin joukkuepeli kärsii entisestään. Ensi viikolla Hazardilla on uusi mahdollisuus näyttää vastustajilleen ja napata liigan ensimmäinen voitto. Sitä odotellessa on hyvin aikaa hioa pelitaktiikat uuteen uskoon.