TALOASEMA JA LÄHITAPIOLA KOHTASIVAT PIMENEVÄSSÄ SYYSILLASSA!
Sunnuntai, 13 Lokakuu 2019 17:57

JM

 

"Ison kentän" jalkapallon managersarjan ainukainen ottelu pelattiin koleassa syysillassa. Urpolan nurmella vastakkain pelasivat Taloasema managerinaan Atte Ojanen ja LähiTapiola managerinaan Juha-Matti Murtonen.

 

Ottelu meinasi heti saada jännittävän alun kun pelivalojen katkasiaa jouduttiin tovi etsimään. Onneksi ei tarvinnut otsavaloja kaivaa esiin vaan valot saatiin syttymään ja ottelu pääsi alkamaan ajallaan. Ottelun ensimmäinen puolisko oli molemmilta joukkueilta hieman hakemista, sillä monelle pelaajalle isolla kentällä pelaaminen oli aivan uusi juttu. Hyville maalipaikoille meinattiin päästä muutamaan otteeseen, mutta hyökkäykset kuihtuivat paitsioon tai vedot lenteli reilusti maalin ohi. Molemmat joukkueet onnistui kuitenkin kerran maalinteossa ensimmäisen puoliskon aikana ja toiselle puoliskolle lähdettiinkin jännittävissä tasalukemissa.

 

 

Toisella puoliajalla Taloasemalle tuli hetkellinen nukahdus puolustuksen suhteen ja LähiTapiola pääsi karkaamaan kahdella maalilla johtoon. Ottelun loppupuolella Taloasema kuitenkin ryhdistäytyi ja pääsi takasin peliin mukaa ja toi lukemat nopeasti tasan 3-3. LähiTapiolan manager Juha-Matti Murtonen pääsi kuitenkin viimeistelemään joukkueensa hyvän hyökkäyksen ja pommitti ottelun loppulukemiksi 3-4.

 

Kiitos kaikille otteluun osallistuneille pelaajille, managereille ja tuomareille. Ilta oli mahtava ja saa varmasti jatkoa myös tulevaisuudessa!

OTTELU

MDPVM.Aika   Tulos
1 13.10.2019    19:00 h Taloasema  - LähiTapiola 3 - 4

 

IMG 20191013 WA0001