LIIGA JA DIVARI OTTELUT KÄYNTIIN VAUHDILLA
Maanantai, 28 Lokakuu 2019 00:00

SB kullankaivajat

 

Keskiviikkona startattiin Divarin pelit. Ilta piti sisällään todella mielenkiintoisia otteluita, joissa maaleista ei ollut pulaa. Viivelähtö ja Team X avasi oman kautensa puhtailla voitoilla, kun DOM puolestaan taisteli itselleen pari pinnaa rankkarivoitolla. Seuraavan kerran divarin pelejä pelataan keskiviikkona 30.10. klo 20 alkaen Rantakeitaalla. Liigassa pelinsä avasivat Team A-H-M-A, Bollklubben, FC Hazard 2, HaSaba, SC Kullan Kaivajat ja Tulikuuma. Team A-H-M-A ja FC Hazard 2 nappasivat puhtaasti illan peleistä 6 pistettä. Liigan loput joukkueet pelaavat perjantaina 1.11. klo 18:00 alkaen Rantakeitaalla.

 

 

RAPORTTI DIVARI

SC VIIVELÄHTÖ VS HURU-UKOT 7-1

Divarin pelit pääsi avaamaan Viivelähtö ja Huru-Ukot. Ottelussa vastakkain oli kaksi potentiaalista Divarin mestariehdokasta, joten ottelusta oli odotettavissa vauhdikas. Huru-Ukot pääsikin heti parin minuutin pelaamisen jälkeen siirtymään ottelussa maalilla johtoon Markus Paukkalan osumalla. Viivelähtö kuittasikin jo heti muutaman minuutin jälkeen lukemat tasoihin Ville Neuvosen maalilla. Tilanteita riitti ensimmäisen erän loppuun asti hyvin molemmissa päädyissä, mutta maaleja ei nähty kun yksi lisää Viivelähdön toimesta.

Toisen erän alkuun Viivelähtö jatkoi karkumatkaa maalilla. Tämän jälkeen peli jatkui jälleen tasaisena ottelun viimeiselle viidelle minuutille asti. Viimeisten minuuttien aikana Huru-Ukot ottivat kaksi jäähyä ja Viivelähtö pääsi pelaamaa kahden pelaajan ylivoimalla. Jälleen maalieroa kasvatettiin yhdellä maalilla ylivoimalla. Huru-Ukot ei enää jäähyjen jälkeen peliin päässyt mukaan ja Viivelähtö paukutteli viimeisen kahden minuutin aikana vielä kolme maalia lisää ja otti ottelusta 7-1 voiton.

 

TEAM X VS XAMK 6-5

Team X ja XAMK oli toisilleen uusia tuttavuuksia, joten pelistä oli odotettavissa mielenkiintoinen. Team X otti heti kokeneena ja paljon mahl:n toiminnassa mukana olleena joukkueena ottelussa johtajan roolin. Henry Ukkonen pääsi avaamaan X:n maalitilin parin minuutin pelaamisen jälkeen. Muutaman minuutin päästä oli X:lle tarjolla lisää mahdollisuuksia maalintekoon kun Xamk otti itselleen kahden minuutin rangaistuksen. X ei tätä mahdollisuutta jättänyt käyttämättä ja siirtyi ylivoimalla 2-0 johtoon. Erän lopulla Xamk joutui vielä toistamiseen alivoimalle ja jälleen X sai ylivoimalla kasvatettua johtoa 3-0. Erän lopussa X siirtyi ottelussa vielä 4-0 johtoon Jere Uusitalon osumalla.

Toisen erän alussa X kasvatti edelleen johtoa vielä kahdella maalilla lisää. Tämän jälkeen pelissä tapahtui todellinen muutos. Koko alkupelin jaloissa pyörinyt Xamk alkoi yhtäkkiä pelaamaan. Ensin Xamkin Alexander Soila kavensi lukemat 6-1. Tämän jälkeen maaleja alkoi tulla ropisemalla. Xamk pystyi 5 minuutin sisään tekemään yhteensä 5 maalia ja tuli näin ottelussa maalin päähän team x:stä. Team x:n pakka meni kokonaan sekaisin Xamkin huikeasta loppukiristä, mutta onnistui lopulta taistelemaan itselleen ottelusta voiton 6-5.

 

DOM VS FC HAZARD 6-5(SO)

Keskiviikkoillan viimeinen ottelu Dom vs Hazard tarjoili kunnon jännitysnäytelmän. Ensimmäinen erä meni kissa-hiiri leikillä, kun Hazard avasi oman maalitilin Toni Hokkasen osumalla ja muutaman minuutin päästä DOM kuittasi lukemat tasoihin. Erän lopulla Hazard päätti ottaa varman päälle ja otti tällä kertaa etumatkaa kahdella maalilla, mutta vielä ennen erän loppua DOM pystyi kaventamaan tilanteen 2-3.

Toisessa erässä Hazard jälleen kasvatti johtoaan maalilla lisää. Tämän jälkeen ottelu jatkui hyvin tasaisena pitkän tovin. Toisen erän lopulla DOM sortui jäähyn arvoiseen rikkeeseen ja Hazard sai mahdollisuuden ylivoimaan. Ylivoimaa ei hukattu ja Jukka Hokkanen siirti Hazardin 2-5 johtoon. Tästä alkoi DOM:in armoton loppukiri. Ensin peli kaventui lukemiin 3-5, hetken päästä lukemiin 4-5 ja 10 sekunttia ennen ottelun varsinaisen peliajan päätöstä Juho Laurikainen pamautti onnekkaasti sokkona DOM:in tasoihin ottelussa. Voittaja päästiin ratkomaan rankkareilla. Todella hyvän ottelun Hazardin maalilla pelannut Iiro Laukas pääsi ensimmäisenä kohtaamaan DOM:n vetäjän. Juho Laurikainen pääsi maalintekoon sellaisilla veivaustempuilla, ettei vastaavia olla ihan hetkeen nähty Rantakeitaan parketeilla. DOM:n maalilla pelannut Ville-Pekka Häkkinen puolestaan onnistui torjumaan Hazardin yrityksen ja näin ottelu ratkesi DOM:in voittoon. 

 

Divarin ottelut pääset katsomaan TÄÄLTÄ

 

RAPORTTI LIIGA

 

FC HAZARD 2 VS HASABA 8-1

Liigan ottelut avattiin Hazard vastaan HaSaba ottelulla. HaSaba näytti vahvaa suoritustaan omassa lohkossaan napaten lohkovoiton selvästi. Illan peli lähti kulkemaan Hazardin vahvalla hyökkäypelillä siirtyen 3-0 johtoon. HaSaba onnistui ennen ensimmäisen erän loppua kaventamaan 3-1. Toisessa erässä Hazard otti muutaman jäähyn, joista HaSaba ei onnistunut tällä kertaa rokottamaan. Loppuerä menikin HaSaban yrittäessä puolustaa, kun vastustaja rynni jatkuvasti maalipaikoille ja lisäsi johtomatkaansa. HaSaban ensimmäinen liiga peli lähti takkuisesti käyntiin, mutta pelejä on vielä edessä ja nousu mahdollista. 

 

SC KULLAN KAIVAJAT VS FC HAZARD 2 3-5

Illan toinen peli on peräkkäin FC Hazardille, kun vastustaja saapui kentälle tuoreilla jaloilla. Kullan Kaivajat nappasivat heti erän alussa 0-1 johtoaseman. Kauaa ei Hazard ihmetellyt, kun peli olikin jo tasan. Jälleen Kullan Kaivajat pääsivät karkaamaan ja Hazard roikkui perässä. Kullan Kaivajat tekivät vastahyökkäykset Hazardin hyökkäyksistä ja siirtelivät palloa pelaajalta toiselle taidokkaasti. Hazardin hyökkäysyritykset pysähtyivät usein joko pakkeihin tai maalivahtiin. Viime minuuteilla Hazard sai pelinsä kulkemaan ja nappasi voiton.

 

HASABA VS TEAM A-H-M-A 3-8

HaSaban illan toinen peli lähti paremmin liikkeelle, kun joukkue nappasi hetkellisen johtopaikan onnistuneesta vedosta. Nopeasti johtopaikka oli viety, kun A-H-M-A:n tehokas hyökkäys laittoi verkot heilumaan kolmesti. HaSaban peli alkoi ontua ja kentällä kuviot olivat sekaisin. A-H-M-A paineli kovaa päälle ja pyöritti peliä HaSaban päädyssä useamman minuutin ajan. Muutamista HaSaban paikoista saatiin hyviä vetoja, jotka A-H-M-A:n maalivahti liimasi varmasti. Toiseen erään siirtyessä HaSaba oli, kuin uudesti syntynyt. Peli lähti raivokkaasti liikkeelle ja maalipaikkoja alettiin heti hakea, HaSaba onnistuikin tasoittamaan pelin ja lopputulos oli vielä avoinna. Myös A-H-M-A oli lisännyt vettä myllyyn ja huiteli nopeasti 3-8 voittolukemiin.

 

SC KULLAN KAIVAJAT VS BOLLKLUBBEN 7-4

Bollklubben lähti ensimmäiseen liiga peliin hyvinkin varmoin ottein ja nappasi johtopaikan erän alussa. Jokaisella pelaajalle oli selvät sävelet ja joukkuepeli sujui ongelmitta. Kullan Kaivajien peli lähti takkuillen liikkeelle. Pallo ei meinannut pysyä lavassa ja pelikuviot olivat hiukan sekaisin. Pelin edetessä Kullan Kaivajat onnistuivat tasoittamaan, kunnes Kullan Kaivajien ottama jäähy mahdollisti Bollklubbenille hyvän sauman siirtyä johtoon. Kauaa ei Bollklubben palloa pyöritellyt, kun taululle saatiin 1-2 ylivoimalukemat. Kullan Kaivajat tulivat toistamiseen tasoihin ja toiseen erään siirryttiin tasaisissa merkeissä. Toisen erän alussa Kullan Kaivajien peli oli parempi, Bollklubben jatkoi vahvaa pelaamistaa ensimmäisen erän mukaisesti. Toisessa erässä jatkettiin tuttua kissa-hiiri leikkiä, kun Bollklubbenin tehdessä maalin Kullan Kaivajat tasoittivat. Ottelun lopussa Kullan Kaivajien voitontahto oli suurempi ja joukkue onnistui karkaamaan voittoon 7-4 lukemin.

 

TEAM A-H-M-A VS TULIKUUMA 10-1

Team A-H-M-A:n ensimmäinen voitto näkyi joukkueen pelissä heti ensi sekunneilta asti. Tulikuuma puolestaan oli täysin jäässä kentällä. Tuttu syöttelykuvio puuttui täysin ja joukkue pelasi puolustuspeliä lähes koko ottelun ajan. Team A-H-M-A sai pyörittää rauhassa tasokasta hyökkäyspeliään laittaen palloa verkkoon tasaiseen tahtiin. Tulikuuma pääsi muutaman kerran vastahyökkäyksistä laukomaan, mutta vedot upposivat takaseinään. Team A-H-M-A nappasi toisen voiton ja oleskelee sarjataulukon kärjessä. 

 

TULIKUUMA - BOLLKLUBBEN 5-4

Bollklubben nappasi erän alussa johtopaikan. Tulikuuma oli myös mukana pelissä ja onnistui tasoittamaan. Tässä pelissä Tulikuuma onnistui vedoissaan paremmin, mutta vastassa ollut maalivahti torjui todella hyvin. Bollklubben pääsi myös hyökkäyspaikoille ja pisteli pallon verkkoon. Peli oli, kuin tennisottelu, jossa joukkueet vuorotellen yrittivät saada maaleja. Tulikuuman syöttelypelistä nähtiin pieni näyte, kun toisessa erässä syötöt osuivat kaverin lapaan ja vedot lähtivät tulisesti. Ottelun lopussa Tulikuuma onnistui karkaamaan vielä maalilla johtoon ja vei pisteet itselleen. Bollklubbenin tarjosi vastustajalleen kovan vastuksen ja sai varmasti lisäpuhtia tuleviin koitoksiin.

 

Liigan otteluihin pääset TÄÄLTÄ