OTTELUT

43 Kilpahalli  04.11.2019  21:00 h   Virve  -  HC Dynamite   7 - 3
44 Kilpahalli  04.11.2019 22:00 h   Hearts  - ESE CXX   5 - 2
45 Kilpahalli  05.11.2019 21:00 h   Mikkelin Golf HT  -  PHR   5 - 2
46 Kilpahalli  05.11.2019 22:00 h   Pitkäjärven Ponnistus - Patteri Baari   2 - 17
47 Kilpahalli  07.11.2019 21:00 h   HC Karla  - Observis HC   9 - 1
48 Kilpahalli  07.11.2019 22:00 h   TOP 10  -  Sahara   2 - 5

RAPORTTI

Maanantai 4.11.2019

Virve - HC Dynamite 7 - 3 (2-1,5-2)

Viikon kiekkoilut aloittettiin Virven ja HC Dynamiten kohtaamisella. Tasaisessa avauserässä Virve ehti siirtyä jo 2-0 johtoon ennen kuin HCD onnistui kaventamaan pelin. Toisen erän alkupuoliskolla Virve onnistui jo kolmesti maalinteossa ja johti ottelua parhaimmillaan 5-1. HCD tuli peliin mukaan kahdella nopealla kavennuksella, mutta tämän lähemmäksi he eivät päässeet. Virve kaunisteli lukemia vielä viimeisellä minuutilla kahdesti. Virven tehokkain oli Ilari Hämäläinen (2+2) ja HC Dynamiten Niko Mustakallio (1+1) merkkautti itselleen kaksi tehopistettä.

Hearts - ESE CXX 5 - 2 (1-1, 4-1)

Illan toisessa kamppailussa Hearts lähti pitämään vauhtia pelissä ja vyöryttikin jatkuvasti hyökkäyksiä ESE:n maalia kohti. ESE:n Jarmo Tolvanen (1+0) iski kuitenkin ottelun ensimmäisen maalin. ESE:n johti kesti aina erän viimeisille sekunneille, kunnes Hearts:n Matias Salo (3+0) onnistui hieman onnekkaastikin tasoittamaan pelin. Toisessa erässä Hearts meni sitten menojaan, eikä ESE:stä ollut uhkaajaksi.

Tiistai 5.11.2019

Mikkelin Golf HT - PHR 5 - 2 (2-1, 3-1)

Tiistain avausottelussa yhteen iskivät MGHT ja PHR. Golf HT otti ottelussa kuskin paikan iskien kaksi ensimmäistä maalia. PHR onnistui kuitenkin ensimmäisen erän lopussa ja toisen alussa kampeamaan itsensä tasoihin. Ottelun loppuvaiheessa PHR:n vauhti alkoi kuitenkin loppua ja Golf HT:n kokeneet taiturit namuttelivat vielä muutaman maalin. PHR:n maalivahti Jan Konga pelasi jälleen kelpo pelin ja onnistui torjunnoillaan pitämään lukemat siedettävinä. Ottelussa kolmen pisteen iltaa viettivät Golfin Jouni Huttunen (1+2) ja Mikko Hakkarainen (0+3)

Pitkäjärven Ponnistus - Patteri Baari 2 - 17 (0-8, 2-9)

Tässä ottelussa pelattiin kumisella kiekolla ja summeri soi peliajan loputtua.

Torstai 7.11.2019

HC Karla - Observis HC 9 - 1 (5-0, 4-1)

Torstain kiekkoilta alkoi Karlan näytöksellä avauserässä, kun joukkue takoi Jussi Huttusen (2+2) johdolla viisi maalia. Toisen erän alussa Observiksen Jari Stockusen (1+0) soolomaali oli laiha lohtu joukkueelleen. Karla kaunisteli tasaisesti lukemia toisen erän aikana ja korjasi pisteet itselleen. Voitolaan HC Karla kiilasi A- lohkon piikkipaikalle, kun tas Observis HC on lohkossa kuudentena.

TOP 10 - Sahara 2 - 5 (1-1, 1-4)

TOP 10 ja Saharan kohtaaminen sai terävän alun, kun TOP siirtyi johtoon jo toisella minuutilla Akseli Räsäsen (1+1) onnistuessa maalinteossa. Muutamaa minuuttia myöhemmin lukemat olivat tasan Sami Nallin (1+0) onnistessa maalinteossa. Mitä pidemmälle peli eteni sitä selkeämmin alkoi näkymään TOP 10 pieni rosteri. Sahara vyörytti jatkuvasti hyökkäyksiään ja TOP:n lainamaalivahti Matti Ylönen (26/31 torjuntaa) sai venyä parhaimpaansa. Toisessa erässä hieman yllättäen TOP 10 pääsi iskemään vastahyökkäyksestä itsensä taas johtoon. Pelin viimeisellä vitosella Sahara onnistui hyödyntämään ylivoimansa ja Jere Helmolan (1+1) tasoittaessa pelin. Tähän katkesi myös TOP 10 selkäranka. Tämän jälkeen Sahara meni menojaan iskemällä kolme maalia lisää.