+40 KIEKKO STARTTASI SUNNUNTAINA
Maanantai, 11 Marraskuu 2019 00:00

kiekko40 1920

+40v kiekkosarja käynnistyi sunnuntaina Ikioma Areenalla. Kolme ottelua sisällään pitänyt päivä ei varsinaisesti noussut urheiluhistorian klassikkotapahtumien joukkoon, mutta hiki siellä ainakin virtasi. NHL-scoutit eivät vielä avauspäivänä lehtereille löytäneet, mutta onneksi talven aikana pelaajille siunaantuu vielä lukuisia mahdollisuuksia todistaa tasonsa.

1 KH 10.11.2019 15:00 h   Virve - Mikkelin Golf HT   3 - 5 Raportti
2 KH 10.11.2019 16:00 h   Virve -

HydO

4 - 3 Raportti
3 KH 10.11.2019 17:00 h   Mikkelin Golf HT - HydO   7 - 4 Raportti

MIKKELIN GOLF HT 2 otl, 6 pts

Golf HT aloitti sarjan ottamalla kaksi hienoa voittoa. Virveä vastaan joukkue rallatteli jo 0-4 johtoon, mutta Virve nousi toisessa erässä jo maalin päähän. Golf onnistui kuitenkin puolustamaan johtoaan ja iskemään lopussa vielä viimeisen naulan arkkuun. HydOa vastaan pelatussa ottelussa maaleja syntyi aikalailla tasatahtiin, mutta lopussa Golfin taitavat gubet onnistuivat iskemään muutaman enemmän. Kolmikko Kai Simola (koko päivänä 7+2), Jouni Huttunen (3+5) ja Petri Valjakka (0+5) vastasivat suurilta osin Golfin tehoista tänä sunnuntaina.

VIRVE 2 otl, 3 pts

Virve oli avausottelunsa ensimmäisen erän vielä täysin unessa. Joukkueen voimahahmot onnistuivat kuitenkin herättämään joukkueensa taisteluun ja se petrasi otteitaan sen verran, että toisen ottelunsa se kykeni jo voittamaan. Virven peli ei missään nimessä ole vielä tässä vaiheessa talvea valmiin näköistä, mutta joukkueella on riveissään muutamia todella lupaavia nuoria yksilöitä, jotka pystyvät varmasti nostamaan tasoaan kohti kevättä, kunhan omaksuvat +40 sarjan lainalaisuudet ja äärimmäisen tiukat kilpailulliset vaatimukset. Mika Viitikon tehot sunnuntaina olivat yhteensä 5+1 ja Esa Nissisen 1+5.

HYDO 2 otl, 0 pts

HydO joutui tyytymään avauspäivänä kahteen tappioon, mutta sillä oli kuitenkin molemmissa otteluissa täysi mahdollisuus voitoon. On todennäköistä että hankalasta startista huolimatta joukkue tulee pärjäämään sarjassa hyvin. Joukkueen tehokkaimpia sunnuntaina olivat 3 maalia tehnyt Jussi Lampinen ja 3 maalia syöttänyt Jouni Turunen.

Ikämieskiekko jatkuu jälleen sunnuntaina 17.11, jolloin tulikasteensa saavat HiKi, Sahara ja Team 70's Old School.