LIIGASSA CANARIA PARTY
Lauantai, 16 Marraskuu 2019 06:40

SB canaria2

Suomen jalkapallohistorian merkittävä päivä oli kenties syönyt muutamasta liigan joukkueista pelaajia ja niillä vähäisilläkin pelaajilla jotka paikalla olivat, pyöri vaihtopenkillä Huuhkajien matsi taustalla. Rosterien kapuudesta huolimatta nähtiin hyviä ja tiukkoja otteluita, joissa Canaria oli ainut joka onnistui voittamaan molemmat illan ottelunsa ja samalla katkaisemaan sekä Ahmojen, että Hazardin voittoputken. Ahmat pystyivät 15 pisteellä silti säilyttämään itsellään liigan kärkipaikan, sillä joukkue on pelannut tässä vaiheessa pari peliä enemmän kuin muut joukkueet. Hazard ja Canaria pitelevät kakkos ja kolmos paikkaa molemmilla ollessa 9 pinnaa.

Liigan pelit jatkuvat perjantaina 29.11. klo 18 Rantakeitaalla. Tuolloin pelivuorossa ovat Hasaba, Tulikuuma, Pantterit, Kullan Kaivajat, Canaria ja Bollklubben.

3 13 15.11.2019 18:00 h Tulikuuma -  Team KalU 3 - 2 (SO)
  3 14 15.11.2019 18:40 h Bollklubben -  Team KalU 2 - 6
  3 15 15.11.2019 19:20 h FC Hazard 2  - Tulikuuma 3 - 2
  3 16 15.11.2019 20:00 h Bollklubben -  Team A-H-M-A 3 - 7
  3 17 15.11.2019 20:40 h SB Canaria -  FC Hazard 2 5 - 1
  3 18 15.11.2019 21:20 h Team A-H-M-A  - SB Canaria 1 - 3

TULIKUUMA VS TEAM KALU 3-2(SO)

Tulikuuman ja Kalun välinen ottelu oli alusta alkaen todella tasainen. Kalu sai heti ottelun alussa ottaa pelissä johtajan roolia ja pääsi rauhassa rakentelemaan hyviä hyökkäyksiä. Tulikuuman puolustus oli kuitenkin hyvin pelissä mukana ja  piti tiukasti Kalun  hyökkäykset kurissa. Erän lopussa Tulikuuma puolestaan pääsi rakentamaan pari napakkkaa hyökkäystä, jonka johdosta Henri Hokkanen siirti joukkueensa ottelussa 1-0 johtoon.

Toisessa erässä sama tasaisuus pelissä jatkui kasvavasta vauhdista huolimatta. Hyviä hyökkäyksiä syntyi molemmissa päissä. Vasta 22 minuutin pelaamisen jälkeen nähtiin ottelussa oikea maalitulva kun ensin Tulikuuman Tuomas Anttonen pääsi kasvattamaan johtoa 2-0, mutta heti seuraavalla minuutilla KalU iski Otto Noposen osumalla lukemat 2-1 ja minuutti eteenpäin Santeri Tiirikainen tasoittaa ottelun. Enempää ottelussa ei maaleja nähdä ja voittaja ratkaistiin rankkareilla. Rankkareilla sama tasaisuus jatkuu jälleen kun vastassa on hyvässä vireessä olevat maalivahdit sekä pelaajat. Rankkareita ehditään pelaamaan jo neljännelle kierrokselle, kun Marko Pöyry onnistuu ratkaisemaan pelin ja Tulikuuma nappaa ottelusta kaksi pistettä itselleen.

BOLLKLUBBEN VS TEAM KALU 2-6

Hyvin lämmitellyt Kalun miehistö saa heti perään vastaansa Bollklubbenin. Myös tässä ottelussa Kalu ottaa heti alusta alkaen johtajan roolin. Bollklubbenin puolustus pysyi kuitenkin aktiivisena ja pakotti Kalua nopeisiin ratkaisuihin ja pitämään palloa liikkeessä. Bollklubbenin hyvästä aktiivisuudesta huolimatta ei Kalun pelaajat pysy täysin kurissa ja ajassa 1.42 Otto Noponen siirtää Kalun ottelussa johtoon. Maalin jälkeen Kalun pyöritys jatkuu ensimmäisen erän ajan ja maaleja nähdään vielä kaksi lisää.

Toinen erä aloitetaan Kalun johtaessa lukemin 0-3. Bollklubben aloittaa toisen erän aktiivisesti ja Leevi Tirranen onnistuu kaventamaan lukemia 1-3. Kavennusmaali saa Bollklubbenin hetkeksi löysäämään puolustusta ja Kalu onnistuu jälleen kasvattamaan johtoa kahdella maalilla lisää. Ottelun lopussa Bollklubben kaventaa jälleen lukemia 2-5, mutta Kalu kuittaa vielä loppulukemiksi 2-6.

FC HAZARD 2 VS TULIKUUMA 3-2

Tulikuuman toinen ottelu alkaa samanlaisella kaavalla kuin ensimmäinenkin. Tällä kertaa pallonhallinnan itselleen ottaa Hazard ja Tulikuuma joutuu alusta asti peruttelemaan tiiviseen puolustukseen oman maalin luokse. Hazard saa rauhassa pyörittää palloa pelaajalta toiselle ja etsimään sopivia rakoja Tulikuuman puolustuksesta. Muutama rako puolustuksesta löytyykin kun viidennellä peliminuutilla Mikko Toivonen siirtää Hazardin 1-0 johtoon ja muutaman minuutin päästä tästä vielä 2-0 johtoon. Enempää ei maaleja ensimmäiseen erään nähdä.

Toisen erän alussa Hazard onnistuu jälleen yllättämään Tulikuuman maalivahdin ja siirtyy ottelussa 3-0 johtoon Mikko Pulkkisen osumalla. Tämän jälkeen Tulikuuma alkaa osoittaa ottelussa aktivoitumisen merkkejä ja alkaa rohkeammin yrittää vastahyökkäyksiä. Tulikuuman aktiivisuus rikkoo myös Hazardin peliä ja Hazard ei pääse enää pyörittämään peliä kunnolla. Ottelun viimeisellä minuutilla Tulikuuman aktiivinen hyökkääminen palkitaan Henri Hokkasen tehdessä kaksi maalia Ilkka Kolehmaisen syötöistä. Aika loppuu kuitenkin kesken, eikä Tulikuuma enää ehdi tulla ottelussa tasoihin, joten pisteet Hazardille.

BOLLKLUBBEN VS TEAM A-H-M-A 3-7

Bollklubben on päässyt pelin verran leputtamaan jalkojaan ja on valmis kohtamaan illan toisessa ottelussaan Ahmat. Ahmat aloittavat ottelun heille tuttuun tapaan vauhdikkaasti ja muutaman minuutin pelaamisen jälkeen pelin lukemat on jo 0-1 Tero Pettisen osumasta. Lisää maaleja nähdään jo hetken kuluttua Mikko Laihon osumalla. Tämän jälkeen peli tasaantuu ja hyviä hyökkäyksiä nähdään molempiin suuntiin. Erän lopussa Bollklubben onnistuu tekemään ottelussa kavennusmaalin Juha-Pekka Tuomisen johdosta.

Toisessa erässä Bollklubben pelaa hyvällä itsevarmuudella ja tulosta tulee lisää Juuso Piiparisen tasoittaessa pelin lukemat 2-2. Ahmoille ei häviö maistu, joten pelin tempo ja fyysisyys nousee astetta korkeammalle. Tulosta alkaa syntyä heti ja Ahmat kasvattavat johtoa tasaisesti kahdeksan minuutin sisällä kolmella maalilla. Bollkubben onnistuu vielä maalilla kaventamaan lukemia, mutta se ei riitä pysäyttämään Ahmojen painaessa päättäväisesti kohti voittoa. Ottelu päättyy lopulta Ahmojen 3-7 voittoon.

SB CANARIA VS FC HAZARD 2 5-1

Ensimmäisessä ottelussaan todella hyvää ja hallittua pelaamista esitellyt Hazard kohtasi toisessa ottelussaan Canarian. Lyhyellä hengähdyshetkellään Hazardille on tapahtunut jotain mystistä ja pelin harmonia on täysin hukassa. Canaria pääsee käytännössä tekemään kentällä mitä haluaa Hazardin ollessa aivan suossa. Ensimmäisessä erässä Canaria ottaa ottelussa 2-0 johdon Valtteri Hämäläisen ja Eemeli Leikkaan osumilla.

Toisessa erässä sama tahmeus jatkuu Hazardin pelaamisessa ja Canaria pääsee rauhassa rakentelemaan hyökkäyksiä. Hazardin maalivahti Joonas Ruhanen joutuu tekemään hulluna töitä pitääkseen lukemat maltillisena Canarian pyörityksessä. Canaria kuitenkin onnistuu toisessa erässä tekemään vielä 3 maalia lisää, Hazardin onnistuessa vain kerran maalinteossa ja Hazardin voittoputki katkeaa Canarian voittaessa 5-1.

TEAM A-H-M-A VS SB CANARIA 1-3

Ahmat ja Canaria pääsevät päättämään huikean liigaillan. Myös illan viimeisestä ottelusta rakentuu mielenkiintoinen kamppailu. Ahmat pääsevät yllättämään ottelun alussa Canarian lainamaalivahti Jaakko Mattilan ja siirtyvät ottelussa 1-0 johtoon. Loppu erä meneekin todella siistiä ja tasaista peliä seuratessa, eikä maaleja nähty enempää.

Toisen erän alkuun Canaria pääsee tasoittamaan ottelun Juho Roosin osumalla. Muutama minuutti eteenpäin Santtu Vainikka siirtää Canarian ottelussa 1-2 johtoon. Ja hetken päästä Eetu Lahtinen onnistuu kasvattamaan johtoa vielä lukemiin 1-3. Hazardin tapaan myös Ahmoilla käy mystinen sulaaminen, eikä Ahmat saa enää ottelussa järkeviä hyökkäyksiä aikaiseksi Canarian puolustaessa todella hyvin. Myöskään Canaria ei saa enempää maaleja aikaiseksi, joten ottelu päättyy Canarian voittoon.