4 KH 17.11.2019 15:00 h   HiKi -  Sahara   1 - 17 Raportti
5 KH 17.11.2019 16:00 h   HiKi -  Team 70´s Old School   2 - 0 Raportti
6 KH 17.11.2019 17:00 h   Team 70´s old School  -  Sahara   2 - 10 Raportti

SAHARA 2 otl, 6 pts

Ensimmäisessä pelissä HiKiä vastaan Sahara käynnisteli koneitaan viitisen minuuttia ja jonka jälkeen löi tivolin käyntiin. Ensimmäiseen erään seitsemän tehtyä maalia ja toisessa erässä kymmenen lisää tuottivat 3 pistettä.

Toinen ottelu Team 70´s vastaan ratkesi niin ikään jo ensimmäisessä erässä. Kahdeksan tehtyä maalia erään ja sitä myöten se peli oli selvä. Toisessa erässä pelailtiin peliaika pois molempien joukkueiden onnistuessa kahdesti maalinteossa.

Iltapäivän urakasta Santtu Summaselle (10+0) ja Kai Hämäläiselle (1+9) merkattiin kymmenen tehopistettä

MIKKELIN GOLF HT 2 otl, 6 pts

Huilissa

VIRVE 2 otl, 3 pts

Huilissa

HIKI 2 otl, 3 pts

Sarja- avauksessa Saharaa vastaan HiKi joutui puolustuskannalle alusta alkaen. Maalivahti Pekka Niilonen joutui melkoiseen kiekko sateeseen torjuen peräti 53 laukausta ottelussa.  HiKin ottelun ainokaisen iski Hannu Jaatinen (1+0).

Toisessa pelissä vastaan luisteli Team 70´s. HiKi sai hyvän startin otteluun Tero Pöntisen (1+0) onnistuessa jo toisella minuutilla maalinteossa. Tasaisessa ensimmäisessä erässä ei enempää maaleja nähty. Toisen erän alkupuolella Harri Leskinen (1+0) vei HiKin jo kahden maalin johtoon. Tämän jälkeen lyötiin ottelussa maalihanat kiinni ja pisteet HiKille ja nollapeli Niiloselle 2-0 voitolla.

HYDO 2 otl, 0 pts

Huilissa

TEAM 70´S OLD SCHOOL 2 otl, 0 pts

Ensimmäisessä pelissä vastaan luisteli päävastustaja HiKi.  Ottelun alku sujuikin tunnustellessa kiekkovarusteisiin ja uusiin pelikavereihin. Mitä pidemmälle peli eteni, niin sitä paremmin joukkue pääsi peliin mukaan. HiKin puolustupelaaminen ja maalivahti Niilonen olivat kuitenkin likaa Team 70´s:lle ja joukkue jäi pisteittä.

Toisessa ottelussa vastustaja Saharan vauhti avasuerässä oli likaa joukkueelle ja taululla olikin rumat lukemat erätauolla. Toisessa erässä vauhti tasoittui ja 70´s pääsi peliin mukaan. Pasi Rikkonen (1+0) rikkoi joukkueen kuparisen. Erän lopulla Tuomas Anttonen (1+1) iski joukkueensa toisen maalin. Maalivahti Jan Kongalle merkittiin ottelussa peräti 53 torjuntaa.

Seuraavan kerran ikämieskiekkoa tarjolla sunnuntaina 1.12, kun estradille saapuvat Mikkelin Golf HT, Virve, HiKi ja Sahara.