DOM SALIBANDYN MANAGERSARJAN KÄRKIPAIKALLE!
Torstai, 28 Marraskuu 2019 10:05

SBM talvi2019

Salibandyn managersarjan pelit jatkuivat keskiviikkona. Metatavun myötä kaikki joukkueet on nyt avannut pelinsä. Ensimmäisessä ottelussa Mikkelin Tilitoimisto onnistui kaatamaan Metatavun lukemin 2-5. Toisessa ottelussa nähtiin tiukkaa vääntöä kun DOM ja SOHVA taistelivat pisteistä. Tasainen ottelu ratkottiin vasta rankkareilla, joissa DOM oli tällä kertaa parempi.

2 3 27.11.2019 20:00 h   Metatavu  -  Mikkelin Tilitoimisto   2 - 5
2 4 27.11.2019 21:00 h    DOM  -  SOHVA   5 - 4 (SO)

Metatavu vs Mikkelin Tilitoimisto 2-5

Metatavun ja Mikkelin Tilitoimiston kamppailu sai sähäkän alun kun Tilitoimisto paineli heti ensimmäisillä minuuteilla johtoon Markus Viljakaisen maalilla Samu Myyryläisen syötöstä. Maalin jälkeen ottelu tasottui hetkeksi kun Metatavu sai kasattua oman pelinsä ja tiivistettyä puolustusta. Tilitoimistolla riitti vaikeuksia murtaa Metatavun hyvä puolustus. Kymmenennellä peliminuutilla Sami Lepistö onnistui selättämään Metatavun puolustuksen hyvällä vedolla ja siirti Tilitoimiston 0-2 johtoon. Tämän jälkeen ottelun paino siirtyi Tilitoimiston päätyyn Metatavun hakiessa kavennusta. Alle minuutin jälkeen Jere Liukkonen onnistui kaventamaan lukemia 1-2. Ensimmäisen erän lopussa Jan Laakso onnistui vielä siirtämään Tilitoimiston 1-3 johtoon.

Toisessa erässä peli tasottui entisestään. Hyviä ja nopeita hyökkäyksiä nähtiin molempiin päihin, mutta maalivahdit pitivät lukemat aisoissa. Erän puolivälissä Ari Isokangas onnistui kuitenkin ohittamaan maalivahti Harto Huikon ja kasvattamaan Tilitoimiston johtoa lukemiin 1-4. Jälleen muutaman minuutin päästä tästä Metatavun Jere Lauha pääsi kaventamaan pelin lukemia 2-4. Erän lopussa Tilitoimiston otti väärästä etäisyydestä jäähyn ja Metatavu pääsi aloittamaan kolmannen erän ylivoimalla.

Kolmannessa erässä Metatavulle tarjoiltiin alkuun kavennus mahdollisuutta ylivoimalla, mutta tällä kertaa ylivoima oli tuloksetonta. Molemmat joukkueet saivat pelattua loppu erän täyslukuisina. Viimeisen erän puolessa välissä Markus Häkkinen iskee vielä tauluun lukemat 2-5 jotka jäävät ottelun loppulukemiksi.

DOM vs SOHVA 5-4 (SO)

Domin ja Sohvan kamppailu alkoi tasaisena. Kuitenkin heti muutaman minuutin jälkeen Sohva otti jo ensimmäisen jäähyn ja Dom pääsi kokeilemaan ylivoimalla maalintekoa. Domin ylivoima köhii hitusen eikä maaleja nähdä. Sohvan peli on kuitenkin sekaisin alivoiman jäljiltä ja Miika Kokkonen pääsi iskemään taululle lukemat 1-0. Sohvan pelissä sekavuus jatkui ja helpotusta ei ollut luvassa kun jälleen luvassa oli jäähy. Dom pääsi jo toistamiseen kokeilemaan ylivoimalla maalintekoa, mutta Sohvan alivoima kesti jälleen.

Heti toisen erän alkuun Sohva saa pelinsä kasattua ja tasoittaa pelin Arttu Långin osumalla Olli Matilaisen nappisyötöstä. Heti perään Jere Kupiainen vei Sohvan ottelussa 1-2 johtoon. Domin pelissä on havaittavissa paniikkia tämän jälkeen ja joukkue ottaakin aivan turhan jäähyn pelin viivyttämisestä. Sohva pääsi kokeilemaan johdon kasvattamista ylivoimalla, mutta tällä kertaa Dom oli parempi alivoimalla ja onnistui tasoittamaan ottelun lukemat 2-2 Petro Pulkkisen maalista.

Kolmas erä alkoi tasalukemissa ja jälleen Sohva ottaa räväkän alun. Tällä kertaa Juho Laurikainen on asialla ja vie Sohvan 2-3 johtoon. Dom on kuitenkin heti hereillä ja tasoittaa lukemat Jere Liikasen johdolla. Kissa-Hiiri leikki saa jatkoa kun Juho Laurikainen siirtää jälleen Sohvan johtoon ottelussa. Jere Liikanen kuitenkin jälleen tasoittaa nopeasti lukemat 4-4. Ottelun päättyessä tasan varsinaisen peliajan jälkeen, siirryttiin voittaja ratkomaan rankeilla. Kolmanen erän hyvässä maalivireessä ollut Jere Liikanen onnistuu ratkaisemaan pelin Domin hyväksi ja Dom säilyttää kärkipaikan sarjataulukossa.